Πρόσκληση για την 12η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 3/6/2021
Αριθ. Πρωτ.: 3153
Αριθ. Συνεδρίασης: 12

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 7η  του μηνός  Ιουνίου   2021 , ημέρα   Δευτέρα  και ώρα 14:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας του Διαγωνισμού του Έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ Λ.Τ. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  2. Έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας του Διαγωνισμού του Έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ.Κ. ΑΔΡΙΑΝΗΣ»
  3. Έγκριση Απολογισμού για το Οικονομικό Έτος 2020
  4. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκδίκαση της αγωγής του Χαρετίδη
    Μόσχου κατά του Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα εκδικαστεί στο Ειρηνοδικείο Δράμας
  5. Συγκρότησης επιτροπής χαρακτηρισμού εδάφους του έργου: « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  6. Έγκριση του πρακτικού 3 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021
  7. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου και Αντιδημάρχου στην Κόρινθο
  8. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Ρωσία

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Αγιασμός νέου ΚΕΠ Παρανεστίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 30/5/2021

Παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. κ. Χρήστου Παπαθεοδώρου, των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου Κοινότητας  Παρανεστίου ,του ιερέα και κατοίκων του Δήμου μας, τελέστηκε ο Αγιασμός του νέου ΚΕΠ.  Η δομή του ΚΕΠ είναι πλέον γεγονός για τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Παρανεστίου. Έχουν πλέον πρόσβαση στις υπηρεσίες περισσότεροι πολίτες και δεν χρειάζεστε πλέον η μετακίνηση τους σε απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων για την εξυπηρέτηση τους. Ο Δήμος μας είναι πλέον σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους Συνδημότες του. Προσφέρει σε Παρανέστι, Νικηφόρο και Αδριανή την πρόσβαση στα ΚΕΠ παράλληλα με την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση. Είναι μια δέσμευση που ολοκληρώθηκε και εκσυγχρόνισε την λειτουργία των υπηρεσιών μας. Έχουμε πλέον τον Δήμο Παρανεστίου να βγαίνει από την απομόνωση, να δημιουργεί και να αναπτύσσεται σε ράγες υψηλών ταχυτήτων.

1

210526

Πρόσκληση για την 11η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 21/5/2021
Αριθ. Πρωτ.: 2899
Αριθ. Συνεδρίασης: 11

  1. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής για την υπόθεση αγωγής κατά του Δήμου Παρανεστίου , του ΕΔΕ Καλτσίδη Κων/νου που θα εκδικαστεί στις 8-6-2021
  2. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2020 του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου
  3. Λήψη απόφασης για την προτεραιοποίηση έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»
  4. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 23.800,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη άμεσων και επειγουσών αναγκών και έγκριση της 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2021
  5. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 6η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 21/5/2021
Αριθ. Πρωτ.: 2900
Αριθ. Συνεδρίασης: 6

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 6η  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου  που θα γίνει στις 25η   Μαϊου 2021, ημέρα Τρίτη  με ώρα έναρξης 13:00 μ.μ. και λήξη 15:00 μμ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την nap. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α'/11-03-2020) και με την υπ’αρ. 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση εξόδων κηδείας άπορου κατοίκου και ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη της σχετικής δαπάνης
  2. Καθορισμός τόπου και ημερομηνίας για τη διεξαγωγή συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής έτους 2020 (217 παρ.3. Ν.3463/2006)»
  3. Λήψη απόφασης για Επιχορήγηση πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Παρανεστίου έτους 2021
  4. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 23.800,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη άμεσων και επειγουσών αναγκών και έγκριση της 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2021

Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρα θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του γραμματέα του Δ.Σ. Δήμου Παρανεστίου manosdim@yahoo.gr , αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας ή με ΦΑΞ στο 25210-90189.
Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό email θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανώτερα θέματα της ημερήσιας διάταξης από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου με γραπτό μήνυμα sms (τηλ. Επικ. 6973738586).
Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.
Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοιού.



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος