Πρόσκληση για την 9η Έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 19/4/2019
Αριθ. Πρωτ.: 2552
Αριθ. Συνεδρίασης: 9

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  19η του μηνός  Απριλίου    2019 , ημέρα Παρασκευή    και ώρα 15:00 μ.μ. σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 7ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019
  2. Έγκριση του Πρακτικού 1 και 2 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Δ.ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  3. Έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου με τίτλο ««ΥΠΟΕΡΓΟ 1: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ, ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» της Πράξης «ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΕΣΤΙΟΥ

Το κατεπείγον της έκτακτης κατεπείγουσας συνεδρίασης συνίσταται :
• Για το 1ο θέμα, πρέπει να εγκριθεί η 7η αναμόρφωση διότι υπάρχει άμεση ανάγκη ψήφισης των Κ.Α. που συμπεριλαμβάνονται σ αυτήν,
• Για το 2ο θέμα, θα πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων ενεργειών για να μπορέσουμε να προβούμε έγκαιρα στην προμήθεια μηχανημάτων έργου και του συνοδευτικού εξοπλισμού προς όφελος των δημοτών μας.
• Για το 3ο θέμα, θα πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων ενεργειών για την έγκαιρη υλοποίηση του έργου .
Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

 

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Πρόσκληση για την 8η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/4/2019
Αριθ. Πρωτ.: 2365
Αριθ. Συνεδρίασης: 8

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  19η του μηνός  Απριλίου    2019 , ημέρα Παρασκευή    και ώρα 21:00 μ.μ. σε  Τακτική    Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Προμήθεια πινακίδων σήμανσης και λοιπού υλικού σήμανσης για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου », προϋπολογισμού 24.779,91 € (με ΦΠΑ 24%)

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Πρόσκληση για την 10η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/4/2019
Αριθ. Πρωτ.: 2367
Αριθ. Συνεδρίασης: 10

Σας προσκαλούμε την   19η του μηνός   Απριλίου     2019, ημέρα Παρασκευή   και ώρα 20:30 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

1. Διάθεση Δημοτικών και Κοινοτικών χώρων στα κόμματα ή στους συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίων, στους συνδυασμούς των υποψηφίων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών για την προεκλογική προβολή τους για τις εκλογές της 26-5-2019»

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Πρόσκληση για την 9η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/4/2019
Αριθ. Πρωτ.: 2362
Αριθ. Συνεδρίασης: 9

Σας προσκαλούμε την   19η του μηνός   Απριλίου     2019, ημέρα Παρασκευή   και ώρα 18:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου.
  2. Έγκριση της 6ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019 και έγκριση της 2ης τροποποίησης του Τεχνικού προγράμματος έτους 2019.
  3. Σύνταξη έκθεσης εσόδων- εξόδων Α΄ τριμήνου (01/1/2019-31/3/2019) προϋπολογισμού 2019
  4. Εγκριση 1ης Αναμόρφωσης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2019
  5. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2018 του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου
  6. Έγκριση απολογισμού οικον. έτους 2018 της Α΄θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου
  7. Έγκριση απολογισμού οικον. έτους 2018 της Β΄θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου
  8. Έγκριση πραγματοποίησης της Θεατρικής Ποντιακής Παράστασης «ΤΣΑΝΑΒΑΡ ΣΑ ΛΑΧΑΝΑ» και εξειδίκευση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 60/6473.01
  9. Έγκριση Παραχώρησης χρήσης χώρων του Δήμου για την εξυπηρέτηση Αγροτών και κτηνοτρόφων ΟΣΔΕ 2019
  10. Περιορισμός πλήθος λογαριασμών που τηρούνται στα πιστωτικά ιδρύματα
  11. Έγκριση δαπανών λειτουργίας συσσιτίων.
  12. Έγκριση των πραγματοποιηθέντων δαπανών για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 2019.
  13. Παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Τ.Κ. Νικηφόρου στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ» για την πραγματοποίηση εκδήλωσης .
  14. Εξειδίκευση πίστωσης για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την γενοκτονία των Ποντίων στις 19η Μαΐου 2019 στον οικισμό Πρασινάδας της Τοπ. Κοινότητας Σίλλης του Δήμου μας.
  15. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης, του άρθρου 100 του Ν.3852/2010, μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης / Π.Ε. Δράμας και του Δήμου Παρανεστίου για την υλοποίηση των έργων :
    1. Κατασκευή υποδομών, των παιδικών χαρών Νικηφόρου, Πτελέας, Πλατανιάς, Υψηλής Ράχης, Χαμοκεράσων, Παλιαμπέλων και Τείχους Δήμου Παρανεστίου
    2. Συντήρηση κτιρίου πρώην Δημοτικού Σχολείου Παλιαμπέλων
    3. Κατασκευή και επισκευή φρεατίων ύδρευσης και αποχέτευσης ΤΚ Αδριανής
    4. Κατασκευή νέων ποτιστρών
    και της μελέτης:
    Μελέτη με τίτλο : «Τοπογραφική αποτύπωση πηγών και δικτύου ύδρευσης Διποτάμων»
  16. Καθορισμός των ειδικοτήτων και του αριθμού τους στα πλαίσια της πρόσκλησης για διάθεση θέσεων μαθητείας στα ΕΠΑΛ και ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και θρησκευμάτων και στις ΕΠΑΣ και ΙΕΚ ΟΑΕΔ , για το σχολικό έτoς 2019-2020
  17. Ακύρωση της αριθ. 67/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση εργασιών, δράσεων και εκδηλώσεων με τίτλο «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2019» και ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Σύμβασης.»
  18. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση εργασιών, δράσεων και εκδηλώσεων με τίτλο «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2019» και ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Σύμβασης
  19. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Σακαλίδου Αναστασία του Σάββα
  20. Καθορισμός του τρόπου ανάδειξης Αναδόχου, κατόπιν άγονου αποτελέσματος της διαδικασίας με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της Εργασίας/Προμήθειας «Συντήρηση και Επισκευή οχημάτων Δήμου Παρανεστίου με προμήθεια ανταλλακτικών και ελαστικών έτους 2019 σύμφωνα με την 2354/15-4-2019 Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προκήρυξης, για την ανάδειξη προμηθευτή/ών της εργασίας/προμήθειας με τίτλο: «Συντήρηση και Επισκευή οχημάτων Δήμου Παρανεστίου με προμήθεια ανταλλακτικών και ελαστικών έτους 2019 για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου και την Αρ.6/2017 Διακήρυξη του Δ.Παρανεστίου, (ομάδες 9 και 11),, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 19.354,82€ (με ΦΠΑ 24%) » και απευθείας ανάθεση της ανωτέρω Εργασίας/Προμήθειας.»
  21. Λύση της από 23/05/2019 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΔΙΑΑΜΑΘ και του Δήμου Παρανεστίου με τίτλο : "Λειτουργική Αναβάθμιση Συστήματος Συλλογικής Εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών ή άλλων προϊόντων
    κατά την έννοια του Νόμου 2939/2001 και βελτίωση μεθοδολογίας διαχείρισής του - Υποστηρικτικές ενέργειες Δήμου Παρανεστίου
  22. Έγκριση ή μη σύναψης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Παρανεστίου και της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε.,
    με τίτλο: «Υποστηρικτικές Ενέργειες Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Παρανεστίου στα πλαίσια εφαρμογής του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατ. Μακεδονίας Θράκης- Εφαρμογή μεθοδολογίας ορθής Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων σύμφωνα με την υφιστάμενη περιβαλλοντική νομοθεσία - Λειτουργική αναβάθμιση συστήματος συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών ή και άλλων προϊόντων κατά την έννοια του Νόμου 2939/2001 και βελτίωση μεθοδολογίας Διαχείρισής του».
  23. Λύση της από 28-02-2019 ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ του δήμου Δράμας και του δήμου Παρανεστίου για την Eπίβλεψη των έργων οδοποιίας του έργου «Υποέργο 1: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ, ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» της Πράξης «ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  24. Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Παρανεστίου και Δήμου Δράμας για την υλοποίηση του έργου «Υποέργο 1: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ, ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» της Πράξης «ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» μετά τη σύναψη της σύμβασης με τον ανάδοχο κατασκευής του έργου.
  25. Έγκριση ή μη σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των Δήμων της ΠΑΜΘ με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΗΣ ΠΑΜΘ».

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Πρόσκληση για την 8η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/4/2019
Αριθ. Πρωτ.: 2361
Αριθ. Συνεδρίασης: 8

 Σας προσκαλούμε 19η  του μηνός  Απριλίου    2019, ημέρα  Παρασκευή     και ώρα 17:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Ειδική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα:

1. Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικον. έτους 2016 του Δήμου Παρανεστίου .

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Πρόσκληση για την 7η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/4/2019
Αριθ. Πρωτ.: 2360
Αριθ. Συνεδρίασης: 7

 

Σας προσκαλούμε 19η  του μηνός  Απριλίου    2019, ημέρα  Παρασκευή     και ώρα 16:00  μ.μ. να προσέλθετε  σε  Ειδική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα:

1. Έγκριση Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικον. έτους 2015 του Δήμου Παρανεστίου .

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

 

Πρόσκληση για την 7η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 11/4/2019
Αριθ. Πρωτ.: 2283
Αριθ. Συνεδρίασης: 7

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  15η του μηνός  Απριλίου    2019 , ημέρα Δευτέρα   και ώρα 18:00 μ.μ. σε  Τακτική    Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 6ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019
  2. Σύνταξη έκθεσης εσόδων- εξόδων Α΄ τριμήνου (01/1/2019-31/3/2019) προϋπολογισμού 2019
  3. Αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2019
  4. Αποδοχή δωρεάς διαφόρων βιβλίων από τον κ. Στυλιανίδη Χρήστο
  5. Ορισμός της ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του (υπό)φακέλου των οικονομικών προσφορών της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Δ.ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  6. Έγκριση του πρακτικού 1 για την εκτέλεση της εργασίας/προμήθειας με τίτλο «Συντήρηση και Επισκευή οχημάτων Δήμου Παρανεστίου με προμήθεια ανταλλακτικών και ελαστικών έτους 2019»
  7. Τροποποίηση της αριθ. 5/2019 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκριση του Πρακτικό ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης, του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου, του Υποέργου 2: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΟΜΑΔΕΣ 2,3,4,5,6,7,8,9» του έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ»
  8. Έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Συντήρηση κτιρίου πρώην δημοτικού Σχολείου Παλιαμπέλων» προϋπολογισμού 39.999.90€ (με το ΦΠΑ 24/%)

    Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

 

Πρόσκληση για την 6η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 26/3/2019
Αριθ. Πρωτ.: 1879
Αριθ. Συνεδρίασης: 6

Σας προσκαλούμε την   27η του μηνός   Μαρτίου     2019, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Στρατηγικός προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού  του Δήμου Παρανεστίου
  2. Έγκριση Μεσοπρόθεσμου προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2020-2023 Δήμου Παρανεστίου.

Το  κατεπείγον της έκτακτης κατεπείγουσας  συνεδρίασης συνίσταται :

  • Για το 1ο θέμα, ότι θα πρέπει να αποσταλούν έγκαιρα (μέχρι 28-3-2019) οι πίνακες του Στρατηγικού προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού του Δήμου Παρανεστίου 2020-2023 σύμφωνα με την αριθ. 20616/εγκ. 10/20-3-2019 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ ,το οποίο πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο μας στις 22-3-2019
  • Για το 2ο θέμα, θα πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση σύμφωνα με την εγκύκλιο Υπ. Οικ. 2/17256/ΔΠΔΣ/22.02.2019 για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2020-2023 Δήμου Παρανεστίου.

                                                           

                                                                           Η Πρόεδρος του Δ.Σ. 

                                                                          Κουτεκίδου Μεταμόρφη

 

Πρόσκληση για την 6η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/3/2019
Αριθ. Πρωτ.: 1643
Αριθ. Συνεδρίασης: 6

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  19η του μηνός  Μαρτίου   2019 , ημέρα Τρίτη  και ώρα 18:00 μ.μ. σε  Τακτική    Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 5ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019
  2. Ορισμός ορκωτού – λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Παρανεστίου για τα έτη 2017 και 2018
  3. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκδίκαση της αγωγής υπαλλήλων του Δήμου Παρανεστίου κατά του Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα εκδικαστεί στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Καβάλας .
  4. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκδίκαση της αγωγής της Ο.Ε. «Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ» κατά του Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα εκδικαστεί στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Καβάλας .
  5. Έγκριση δαπανών μετακινήσεων υπαλλήλων του Δήμου Παρανεστίου
  6. Eγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Κατασκευή και επισκευή φρεατίων ύδρευσης και αποχέτευσης ΤΚ Αδριανής» Προϋπολογισμού: 5.441,13 € χωρίς ΦΠΑ 24% ή 6.747,00 € με το ΦΠΑ 24%
  7. Έγκριση των πρακτικών δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση υπηρεσιών του Δήμου Παρανεστίου
  8. Έγκριση του 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Συντήρηση κτιρίου πρώην δημοτικού Σχολείου Παλιαμπέλων» προϋπολογισμού 39.999.90€ (με το ΦΠΑ 24/%)
  9. Έγκριση της αριθ. 16/2019 μελέτης και καθορισμός των όρων δημοπράτησης για την εκτέλεση της εργασίας/προμήθειας με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

 

Πρόσκληση για την 5η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/3/2019
Αριθ. Πρωτ.: 1644
Αριθ. Συνεδρίασης: 5

Σας προσκαλούμε την   19η του μηνός   Μαρτίου     2019, ημέρα Τρίτη  και ώρα 19:30 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση της 5ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019
  2. Κατανομή ποσού 13.779,30 Ευρώ στις σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
  3. Έγκριση ή μη παραχώρησης προς χρήση του πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παρανεστίου
  4. Τροποποίηση της αριθ. 51/2019 απόφασης του ΔΣ περί «Έγκρισης πραγματοποίησης εκδηλώσεων Δήμου Παρανεστίου και εξειδίκευση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 00/6443
  5. Έγκριση δαπανών εκδηλώσεων Καθαράς Δευτέρας έτους 2019.
  6. Έγκριση δαπανών της εκδήλωσης- Θεατρικής Παράστασης «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ»
  7. Έγκριση δαπανών μετακίνησης της Δημάρχου στην Αθήνα.
  8. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Παπαδοπούλου Βασιλική του Λαζάρου
  9. Διόρθωση του τίτλου του θέματος, των υπ΄ αριθ. 226/2018,227/2018 και 229/2018 αποφάσεων του ΔΣ, περί «Έγκρισης κανονισμού Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Παρανεστίου», « Έγκρισης κανονισμού Δικτύου άρδευσης Δήμου Παρανεστίου» «Έγκρισης κανονισμού Δικτύου αποχέτευσης Δήμου Παρανεστίου» αντίστοιχα.
  10. Ονομασία της Πλατείας του οικισμού Πρασινάδας της Τ.Κ. Σίλλης.
  11. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2019», και ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Σύμβασης.
  12. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση εργασιών, δράσεων και εκδηλώσεων με τίτλο «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2019» και ορισμός εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Σύμβασης.
  13. Επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη