ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/9/2021
Αριθ. Πρωτ.: 5147
Αριθ. Συνεδρίασης: 18

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 28η  του μηνός  Σεπτεμβρίου  2021 , ημέρα   Τρίτη  και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 17ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  2. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
  3. Έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την ανάδειξη οικονομικών φορέων που θα συμμετέχουν στη Συμφωνία – Πλαίσιο για την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Παρανεστίου».
  4. Έγκριση Υποβολής Πρότασης του Δήμου Παρανεστίου για ένταξη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2021 του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στον Άξονα Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) για την εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.
  5. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, της μελέτης με τίτλο : «Γενικό Σχέδιο Ύδρευσης και υλοποίηση Σχεδίου Ασφάλειας Νερού Δήμου Παρανεστίου».
  6. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Κυπραίου Αναστασίας του Θεοδώρου
  7. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Ψαλτικίδου Ανθοδέσμης του Αλεξάνδρου
  8. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Χατζηιγνατιάδου Μαρίας του Ιωάννη
  9. Έγκριση της μελέτης , των τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης της διεθνούς ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης, για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Καυσίμων κίνησης – θέρμανσης, Πέλετ και λιπαντικών του Δήμου Παρανεστίου και των Νομικών του Προσώπων»
  10. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών εκποίησης, εκμίσθωσης και μίσθωσης πραγμάτων, για το έτος 2021.
  11. Έγκριση του 1ο Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας του Διαγωνισμού του Έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων Δήμου Παρανεστίου»
  12. Έγκριση παράτασης της σύμβασης του προσωπικού ΙΔΟΧ, που προσλήφθηκε για την αποτροπή διάδοσης του Κορωνοϊου COVID-19 σύμφωνα με άρθρο 147 του Ν. 4831/2021.
  13. Έγκριση μετάβασης Δημοτικών Συμβούλων και Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη για το ετήσιο συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 14,15 και 16-10-2021.
  14. Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου στην Αθήνα
  15. Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου στην Ολλανδία


Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.



Ο Πρόεδρος
Καγιάογλου Αναστάσιος