Πρόσκληση για την 7η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/4/2020
Αριθ. Πρωτ.: 1691
Αριθ. Συνεδρίασης: 7

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  21η του μηνός  Απριλίου  2020 , ημέρα Τρίτη    και ώρα 12:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του πρακτικού 3 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων Δήμου Παρανεστίου 2020
  2. Ανάκληση της αριθ. 50/2020 απόφαση της Ο.Ε. περί «Ορισμός ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του (υπό)φακέλου των οικονομικών προσφορών, για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας με τίτλο: Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προκήρυξης, για την ανάδειξη προμηθευτή της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου» και λήψη νέας απόφασης .

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

 

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 6η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 9/4/2020
Αριθ. Πρωτ.: 1602
Αριθ. Συνεδρίασης: 6

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  13η του μηνός  Απριλίου  2020 , ημέρα Δευτέρα   και ώρα 12:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2019 του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου
  2. Έγκριση του Πρακτικού 1 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού της εργασίας/προμήθειας με τίτλο: «Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προκήρυξης, για την ανάδειξη προμηθευτή/ών της εργασίας/προμήθειας με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 » για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου»
  3. Τροποποίηση της αριθ. 13/2020 της Ο.Ε. με θέμα «Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020
  4. Έγκριση δαπανών μετακινήσεων υπαλλήλων του Δήμου Παρανεστίου
  5. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020
  6. Ανάθεση σε Δικηγόρο για γνωμοδότηση για τρόπους παραχώρησης χρήσης του τμήματος του χωραφιού που βρίσκεται η γεώτρηση της Αδριανής
  7. Ορισμός ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του (υπό)φακέλου των οικονομικών προσφορών, για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας με τίτλο: Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προκήρυξης, για την ανάδειξη προμηθευτή της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

 

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 4η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 26/3/2020
Αριθ. Πρωτ.: 1342
Αριθ. Συνεδρίασης: 4

Σας προσκαλούμε την  30η του μηνός  Μαρτίου     2020, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο   67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση της 10ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020
  2. Αποδοχή Επιχορήγησης 10.000,00 Ευρώ και Έγκριση της 11ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020
  3. Λήψη απόφασης για την εκλογή υδρονομέων άρδευσης
  4. Λήψη απόφασης για Επιχορήγηση πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Παρανεστίου έτους 2020
  5. Λήψη απόφασης για Επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων του Δήμου Παρανεστίου έτους 2020 .
  6. Ανάκληση της αριθ. 194/2019 απόφασης του Δ.Σ. περί «Έγκριση Σύμβασης Διαβαθμιδικης Συνεργασίας του άρθρου 99 του Ν. 3852 / 2010 Μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δράμας (Δ.Ε.Υ.Α.Δ.).
  7. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης του άρθρου100 του Ν. 3852 / 2010 Μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δράμας (Δ.Ε.Υ.Α.Δ.) με σκοπό την από κοινού υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Διποτάμων» και ορισμό εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης
  8. Παροχή γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου επί των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Παρανεστίου
  9. Κατανομή ποσού 13.559,63€ Ευρώ στις σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
  10. Παραχώρηση της χρήσης του κτηρίου πρώην ΚΕΦΟ Κοινότητας Πλατανιάς στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Πλατανιάς «Αη Γιάννης»
  11. Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2021-2024 του υποτομέα των ΟΤΑ.
  12. Έγκριση Παραχώρησης χρήσης χώρων του Δήμου για την εξυπηρέτηση Αγροτών και κτηνοτρόφων ΟΣΔΕ 2020
  13. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργου του Δήμου Παρανεστίου
  14. Τροποποίηση της αριθ. 159/2019 απόφασης του Δ.Σ. περί «Ορισμός διοικητικού συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. «Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής και Παιδείας Δήμου Παρανεστίου
  15. Έγκριση ή μη παραχώρησης προς χρήση του πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παρανεστίου
  16. Απόφαση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παρανεστίου εκτός της έδρας του.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος A’) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού Covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής τους».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 5η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 19/3/2020
Αριθ. Πρωτ.: 1267
Αριθ. Συνεδρίασης: 11

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  23η του μηνός  Μαρτίου 2020 , ημέρα Δευτέρα   και ώρα 12:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του πρακτικού 3 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Δήμου Παρανεστίου.
  2. Έγκριση του πρακτικού 1 & 2 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων Δήμου Παρανεστίου 2020
  3. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από τους ΚΑΠ για το έτος 2020.
  4. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (αρθρο 1047 Ν.4483/2017) για το έτος 2020 .
  5. Έγκριση της 10ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020
  6. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Παρανεστίου»
  7. Έγκριση δαπανών μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα.
  8. Τροποποίηση της αριθ. 94/2019 απόφασης της Ο.Ε. περί « Συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και ελέγχου/αξιολόγησης προσφορών Υπηρεσιών σύμφωνα με το Ν. 4412/2016»
  9. Αποδοχή δωρεάς για καθαρισμό τμήματος του υπ αριθ. 164 ρέματος του αγροκτήματος Ψηλής Ράχης από την επιχείρηση Σ.Τουμπουλίδη ΑΒΕΕ
  10. Εξειδίκευση πιστώσεων Κ.Α. του προϋπολογισμού Οικον. Έτους 2020
  11. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Μαξίδου Παρθένας του Δημητρίου
  12. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Τσακμακίδη Κων/νο του Νικολάου
  13. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Τριανταφυλλίδου Δέσποινα του Θεόφιλου

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

 

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 4η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 21/2/2020
Αριθ. Πρωτ.: 737
Αριθ. Συνεδρίασης: 4

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  25η του μηνός  Φεβρουαρίου  2020 , ημέρα Τρίτη  και ώρα 12:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του πρακτικού 1 & 2 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Δήμου Παρανεστίου.
  2. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στην Αθήνα για την συμμετοχή τους στο διήμερο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17-3-2020.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 3η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 13/2/2020
Αριθ. Πρωτ.: 567
Αριθ. Συνεδρίασης: 3

Σας προσκαλούμε την   18η του μηνός  Φεβρουαρίου     2020, ημέρα  Τρίτη  και ώρα 18:30 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο   67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Αίτημα συνδιοργάνωσης 3ου Διεθνούς Βιωματικού Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Διδακτικής
  2. Έγκριση της 8ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020
  3. Έγκριση της 9ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020 και έγκριση της 6ης τροποποίησης του Τεχνικού προγράμματος έτους 2020.
  4. Έγκριση της έκθεσης εσόδων- εξόδων Δ΄ τριμήνου (01/10/2019-31/12/2019) προϋπολογισμού οικον. έτους 2019
  5. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και της ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ στα πλαίσια εφαρμογής του ΠΕΣΔΑ ΑΜΘ και ορισμό εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης
  6. Ψήφιση σχεδίου Απόφασης τροποποίησης υλοποίησης με ίδια μέσα του υποέργου 1 με τίτλο: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παρανεστίου» της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παρανεστίου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002164»
  7. Εκλογή δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας ως μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, κατά τη λειτουργία της ως συλλογικό πειθαρχικό όργανο (παρ. 4 αρθρ. 45 Ν. 3979/11) Εκλογή δυο (2) δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας για τη συμμετοχή τους στη σύνθεση της εκτελεστικής επιτροπής σύμφωνα με τις διάταξης του ν. 3584/2007 και της παρ. 2 του άρθρου 11 του ν. 4018/2011
  8. Λήψη απόφασης για διαπίστωση αδυναμίας εκτέλεσης υπηρεσιών με ίδια μέσα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 61 παρ. 1 του Ν. 3979/2011.
  9. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων για την συμμετοχή τους στην συγκρότηση επιτροπών παραλαβής έργων για το έτος 2020
  10. Λήψη απόφασης τροποποίησης και αύξηση του συνολικού προϋπολογισμού της πράξης με τίτλο «Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Δήμου Παρανεστίου» με κωδικό ΟΠΣ 5041533 στο ΕΠ «Ανατολική Μακεδονία Θράκη» 2014 -2020, στο ποσό των 977.308,09€ (με Φ.Π.Α.)»
  11. Λήψη απόφασης για το όργανο διανομής και φύλαξης των υδάτων άδρευσης, το χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου, τον αριθμό των θέσεων υδρονομέων ή εποπτών υδρονομέων, τον τομέα για τον οποίο προορίζεται κάθε θέση σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.1&2 του Β.Δ 28.3/15.4.1957
  12. Ακύρωση της αριθ. 193/2019 απόφασης του Δ.Δ. περί «Έγκριση Σύμβασης Διαβαθμιδικης Συνεργασίας του άρθρου 99 του Ν. 3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης /Π. Ε. Δράμας του Δήμου Παρανεστίου και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου με σκοπό την από κοινού υλοποίηση των τεχνικών έργων και την επίβλεψη των μελετών του Δήμου Παρανεστίου και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου εκτός από έργα και μελέτες, ύδρευσης, αποχέτευσης και Διαχείρισης απορριμμάτων» και ορισμό εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης» και λήψη νέας.
  13. Έγκριση Σύμβασης Διαβαθμιδικης Συνεργασίας του άρθρου 99 του Ν. 3852/2010 μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης /Π. Ε. Δράμας και του Δήμου Παρανεστίου με σκοπό την από κοινού υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση τμημάτων οδοστρώματος επί της κεντρικής οδού Παρανεστίου – Πρασινάδας – Ι.Μ. Μεταμορφώσεως μετά από θεομηνία» και ορισμό εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης
  14. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014-2020» στον άξονα προτεραιότητας 2 «Βελτίωση της ελκυστικότητας της περιφέρειας ως τόπου εγκατάστασης επιχειρήσεων και ατόμων» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ετπα με τίτλο «Δράση 4γ.8.1 παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης»
    15. Έγκριση παραχώρησης χρήσης έκτασης από το Δήμο Παρανεστίου για την εγκατάσταση υποδομών διαχείρισης απορριμμάτων (ΤΜΔΑ Παρανεστίου).



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 3η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 13/2/2020
Αριθ. Πρωτ.: 566
Αριθ. Συνεδρίασης: 3

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  18η του μηνός  Φεβρουαρίου  2020 , ημέρα Τρίτη  και ώρα 17:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του προϋπολογισμού, Τεχνικού Προγράμματος και του ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (πίνακα στοχοθεσίας) ΝΠΔΔ Κοιν. Αλληλεγγύης Προσχολικής αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου έτους 2020.
  2. Έγκριση της 8ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020
  3. Έγκριση της 9ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020
  4. Σύνταξη έκθεσης εσόδων- εξόδων Δ΄ τριμήνου (01/10/2019-31/12/2019) προϋπολογισμού οικον. έτους 2019
  5. Εξειδίκευση πιστώσεων Κ.Α. του προϋπολογισμού Οικον. Έτους 2020
  6. Έγκριση του πρακτικού ΧΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου του Υποέργου 2: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΟΜΑΔΕΣ 2,3,4,5,6,7,8,9» του έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου.
  7. Έγκριση του πρακτικού 1 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Δήμου Παρανεστίου
  8. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης,
    έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, της προμήθειας με τίτλο : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
    ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 16κ.μ
    Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης,
    έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, της προμήθειας με τίτλο : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
    ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 16κ.μ
    Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης,
    έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, της προμήθειας με τίτλο : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
    ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 16κ.μ »
    Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης,
    έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, της προμήθειας με τίτλο : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ
    ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 16κ.μ »
    Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, της προμήθειας με τίτλο : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 16κ.μ
  9. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ Τ.Κ ΑΔΡΙΑΝΗΣ
  10. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου στο Ειρηνοδικείο Δράμας για την υπόθεση αγωγής κατά του Δήμου Παρανεστίου , Φρίξου Λεπτουργού του Γεωργίου που θα εκδικαστεί στις 20-03-2020
  11. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση .σχετικά με τις εναλλακτικές προτάσεις για την επίλυση της διαφοράς μεταξύ του Δήμου και της Παπαδοπούλου Φανής για τις τουαλέτες της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Νικηφόροιυ.
  12. Αποδοχή δωρεάς για καθαρισμό τμήματος του υπ αριθ. 164 ρέματος του αγροκτήματος Ψηλής Ράχης από την επιχείρηση Σ.Τουμπουλίδη ΑΒΕΕ
  13. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα
  14. Έγκριση δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα
  15. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Ορφανίδου Αγγελικής του Στυλιανού
  16. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Χατζηδημητρίου Αριστείδη του Βασιλείου.
  17. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου του Κοσμίδη Ματθαίου του Κοσμά.
  18. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου του Παπαδημητρίου Νικολάου του Δημητρίου

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 16/1/2020
Αριθ. Πρωτ.: 104
Αριθ. Συνεδρίασης: 2

Σας προσκαλούμε την   20η του μηνός  Ιανουαρίου 2020, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 17:30 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο   67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Αποδοχή Επιχορήγησης από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών» και Έγκριση της 1ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020
  2. Αποδοχή ένταξης - χρηματοδότησης της Πράξης του Δήμου Παρανεστίου από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης VIII «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας» και Έγκριση της 2ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020
  3. Αποδοχή ένταξης - χρηματοδότησης της Πράξης «ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5037936 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020» και Έγκριση 1ης αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού
  4. Αποδοχή ένταξης - χρηματοδότησης της πράξης του Δήμου Παρανεστίου από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» και Έγκριση 2ης αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και 4ης προϋπολογισμού
  5. Αποδοχή Ένταξης - χρηματοδότησης της πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου γυμνασίου με λυκειακές Τάξεις Παρανεστίου», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0011393641 για την ΟΤΔ Αναπτυξιακή Δράμας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α, στο πλαίσιο της Υποδράσης 19.2.4.1 «Στήριξη για υποδομές μικρής κλίμακας (π.χ. ύδρευση, αποχέτευση, οδοποιία εντός οικισμού κ.λ.π.), συμπεριλαμβανομένης της εξοικονόμησης ενέργειας σε χρησιμοποιούμενα δημόσια κτίρια» του Υπομέτρου 19.2 «Στήριξη υλοποίησης Δράσεων των Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» του Μέτρου 19 «Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ/CLLD)» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 και 3ης αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού
  6. Αποδοχή Ένταξης - χρηματοδότησης της πράξης «Κατασκευή παιδικής χαράς και ελαστικού δαπέδου στο μπάσκετ του δημοτικού σχολείου Τ.Κ. Αδριανής», με κωδικό ΟΠΣΑΑ 0011393641 για την ΟΤΔ Αναπτυξιακή Δράμας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α, στο πλαίσιο της Υποδράσης 19.2.4.1 «Στήριξη για υποδομές μικρής κλίμακας (π.χ. ύδρευση, αποχέτευση, οδοποιία εντός οικισμού κ.λ.π.), συμπεριλαμβανομένης της εξοικονόμησης ενέργειας σε χρησιμοποιούμενα δημόσια κτίρια» του Υπομέτρου 19.2 «Στήριξη υλοποίησης Δράσεων των Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER)» του Μέτρου 19 «Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ/CLLD)» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 και Έγκριση 4ης αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού
  7. Αποδοχή ένταξης - χρηματοδότησης μελέτης του Δήμου Παρανεστίου Ν. Δράμας στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση μελετών ωρίμανσης και εκτέλεσης έργων των ΟΤΑ» (Α’ Δράση) και 5ης αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού
  8. Λήψη απόφασης για την υποστήριξη της 20ης Πανελλαδικής γιορτής Ανταλλαγής παραδοσιακών ποικιλιών και της 4ης Ολυμπιακής γιορτής σπόρων που διοργανώνεται από την Εναλλακτική Κοινότητα «Πελίτι».
  9. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν. 4412/2016
  10. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν. 4412/2016
  11. Ορισμός μελών επιτροπής κατάρτισης φορολογικών καταλόγων του Δήμου για το έτος 2020.
  12. Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών με συμβιβασμό για το έτος 2020.
  13. Ορισμός – Συγκρότηση επιτροπής σφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εκτέλεσης διοικητικών πράξεων για το έτος 2020.
  14. Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του Φυσικού Εδάφους για όλα τα έργα του Δ. Παρανεστίου (ΣΑΤΑ – ΕΣΠΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ κλπ) για το έτος 2020.
  15. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παρανεστίου. 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 16/1/2020
Αριθ. Πρωτ.: 102
Αριθ. Συνεδρίασης: 1

 Σας προσκαλούμε την 20η του μηνός Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 μ.μ. να προσέλθετε σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με το παρακάτω θέμα :

1. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων και του Πίνακα 5Α ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΠΔΔ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 2η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 16/1/2020
Αριθ. Πρωτ.: 103
Αριθ. Συνεδρίασης: 2

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 20η του μηνός Ιανουαρίου 2020 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 μ.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της 1ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2020

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος