Πρόσκληση για την 3η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 7/2/2019
Αριθ. Πρωτ.: 591
Αριθ. Συνεδρίασης: 3

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  11η του μηνός  Φεβρουαρίου  2019 , ημέρα Δευτέρα   και ώρα 16:00 μ.μ. σε  Τακτική    Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 1ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019
  2. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκδίκαση της αγωγής υπαλλήλων του Δήμου Παρανεστίου κατά του Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα εκδικαστεί στο Ειρηνοδικείο Δράμας .
  3. Έγκριση του πρακτικού 3 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή οριστικού αναδόχου της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019»
  4. Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου με τίτλο: « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ », κατόπιν κλήρωσης ΜΗΜΕΔ
  5. Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «Κατασκευή υποδομών, των παιδικών χαρών Νικηφόρου, Πτελέας, Πλατανιάς, Υψηλής Ράχης, Χαμοκεράσων, Παλιαμπέλων και Τείχους Δήμου Παρανεστίου», κατόπιν κλήρωσης ΜΗΜΕΔ
  6. Έγκριση του 1ου Πρακτικού (ορθή επανάληψη) της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου : «ΥΠΟΕΡΓΟ 1: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ, ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» της Πράξης « ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Πρόσκληση για την 3η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 7/2/2019
Αριθ. Πρωτ.: 592
Αριθ. Συνεδρίασης: 3

Σας προσκαλούμε την   11η του μηνός  Φεβρουαρίου    2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση της 1ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019 και έγκριση της 1ης τροποποίησης του Τεχνικού προγράμματος έτους 2019.
  2. Αποδοχή χρηματοδότησης 20.743,63€, από πιστώσεις του ΥΠΕΣ και έγκριση 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019.
  3. Αποδοχή χρηματοδότησης 2.456,31€, από πιστώσεις του ΥΠΕΣ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων ,έγκριση 3ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Οικον. έτους 2019 και κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές .
  4. Έγκριση Ετήσιου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής έτους 2019 Δήμου Παρανεστίου.
  5. Έγκριση πραγματοποίησης συσσιτίων σε άπορους δημότες μας, και εξειδίκευση πίστωσης ποσού 6.000,00€ σε βάρος του Κ.Α. 15/6481
  6. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 6.500,00€ του Κ.Α. 00/6451 για συνδρομές σε εφημερίδες και περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα.
  7. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης άπορου δημότη και εξειδίκευση πίστωσης
  8. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεων μίσθωσης έργου για έτους 2019.
  9. Συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής των τροφίμων και της Βασικής Υλικής Συνδρομής για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD) σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2019
  10. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων για την συμμετοχή τους στην συγκρότηση επιτροπών παραλαβής έργων για το έτος 2019.
  11. Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου και Δ.Σ. στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για την συμμετοχή τους στο διήμερο συνέδριο της ΚΕΔΕ με θέμα «Βιώσιμη Διαχείριση του Νερού Εθνική Ευθύνη-Κοινωνική Ανάγκη»
  12. Έγκριση, της Προγραμματικής Σύμβασης με τo Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, υπό την επωνυμία "Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης" (ΕΚΕΤΑ), για την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα WiFi4EU,ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, με τον αναπληρωτή του, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης αυτής και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης αυτής.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

 

Πρόσκληση για την 2η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

           

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/1/2019
Αριθ. Πρωτ.: 326
Αριθ. Συνεδρίασης: 2η  Τακτική   Συνεδρίαση  Οικονομικής Επιτροπής             

 

                                                                                    Προς:

                                                                                    1) Γιανταμίδης Ιορδάνης                                                                                                                                                                    2) Ματζαρίδης Νικόλαος

                                                                                    3) Ελευθεριάδης Χρήστος

                                                                                    4) Βογιατζόγλου Αναστάσιος

                                                                                    5) Κουκαριώτης Παναγιώτης

                                                                                  6)Παρλόγλου  Μιχαήλ

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  28η του μηνός  Ιανουαρίου 2019 , ημέρα Δευτέρα   και ώρα 17:00 μ.μ. σε  Τακτική    Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1.  

Σύνταξη έκθεσης εσόδων- εξόδων Δ΄ τριμήνου (01/10/2018-31/12/2018) προϋπολογισμού οικον. έτους  2018

  1.  

Κατάρτιση των όρων διακήρυξης για τον δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για την μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης υπηρεσιών του Δήμου και υπηρεσιών που εδρεύουν στον Δήμο.

  1.  

Έγκριση  του Πρακτικό ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης, του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου, του Υποέργου 2: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΟΜΑΔΕΣ 2,3,4,5,6,7,8,9» του έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ »

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

        Η Πρόεδρος

 

                                                                             Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προϊστάμενο  Οικονομικής υπηρεσίας

Προϊστάμενη  Διοικητικής υπηρεσίας

Προϊστάμενο Τεχνικής  υπηρεσίας

Γραφείο προγραμματισμού και ηλεκτρ. Διακυβέρνησης

(Για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου) 

Πρόσκληση για την 2η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

                                                                            

      

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/1/2019
Αριθ. Πρωτ.: 327
Αριθ. Συνεδρίασης: 2η  ΤΑΚΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

Π ρ ο ς 

Σας προσκαλούμε την   28η του μηνός  Ιανουαρίου   2019, ημέρα Δευτέρα   και ώρα 18:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

 1

Έγκριση της Έκθεσης Εσόδων- Εξόδων Δ΄ τριμήνου (01/10/2018-31/12/2018) προϋπολογισμού  2018.

Έγκριση της ΣΤ΄  αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικ. έτους 2018 του ΝΠΔΔ Κοιν. Αλληλεγγύης Προσχολικής αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου.

Έγκριση του προϋπολογισμού και του ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (πίνακα στοχοθεσίας) ΝΠΔΔ Κοιν. Αλληλεγγύης Προσχολικής αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου έτους 2019. 

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Τριμελή Επιτροπή Εκτίμησης της μοναδιαίας αξίας ανά ζώο ή προϊόν

Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν. 4412/2016

Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών  σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν. 4412/2016

Ορισμός μελών επιτροπής κατάρτισης φορολογικών καταλόγων του Δήμου για το έτος 2019.

Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών με συμβιβασμό για το έτος 2019.

Ορισμός – Συγκρότηση επιτροπής σφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εκτέλεσης διοικητικών πράξεων για το έτος 2019.

10 

Συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής του Φυσικού Εδάφους για όλα τα έργα του Δ. Παρανεστίου (ΣΑΤΑ – ΕΣΠΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ κλπ) για το έτος 2019.

11 

Έγκριση δημιουργίας ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία) στο Δήμο μας  & ετήσια συντήρηση για το Λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας και τις επιπλέον Υπηρεσίες .

12 

Έγκριση  μετάβασης και διαμονής  εκπροσώπου του Δήμου στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα,  για την συμμετοχή του στην Τακτική Γενική Συνέλευση του  Δικτύου Πόλεων με Λίμνες που θα πραγματοποιηθεί στις 22-2-2019

13 

Λήψη απόφασης για την Παραλαβή Υπηρεσιών  σύμφωνα με το αρθρ. 219 του Ν.4412/2016.

14 

Έγκριση δαπανών συσσιτίου για την Δ.Ε. Νικηφόρου.

15 

Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας  του Δήμου .

16 

Έγκριση μετακίνησης της Δημάρχου στην Αθήνα.

17 

Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Πέγιο Θεόφιλο του Χρήστου 

18 

Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Ανδρούτσου Αργυρή του Νικολάου

19 

Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Κατίνογλου Στυλιανή του Γεωργίου

20 

Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Παπαδημητρίου Νικόλαο του Δημητρίου .

21 

Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Φραγκούλη Μαριάνθη του Νικολάου  .

22 

Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Παπαδοπούλου Κυριακή του Ιορδάνη  .

23 

Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Σαββίδου-Κυριακίδου Σοφίας του Γρηγορίου   .

24 

Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Βασιλειάδη Αναστάσιο-Χρήστο του Λαζάρου

25 

Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Αλαγκιζίδη Γεώργιο του Ηρακλή

                                                                                               

                                                                          Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

                                                                          Κουτεκίδου Μεταμόρφη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προϊστάμενο  Οικονομικής υπηρεσίας

Προϊστάμενη  Διοικητικής υπηρεσίας

Προϊστάμενο Τεχνικής  υπηρεσίας

Γραφείο προγραμματισμού και ηλεκτρ. Διακυβέρνησης

(Για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου) 

Πρόσκληση για την 1η Τακτική Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

       

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 17/1/2019
Αριθ. Πρωτ.: 230
Αριθ. Συνεδρίασης: 1

 

 

 

                                                                                                                      ΠΡΟΣ

                                                                                                                     ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:                                                                                                                                            1. κ. Ματζαρίδη Νικόλαος, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Παρανεστίου                                                                                                                    2. κ. Δίγκας Ιωάννης, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Παρανεστίου

 

 

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνεδρίαση

 

Καλείστε να προσέλθετε στην 1η τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Παρανεστίου, την  22η του μηνός Ιανουαρίου , ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ, για συζήτηση και λήψη απόφασης στo παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  • Τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Παρανεστίου.

 

 

 

 

 

  H Πρόεδρος της Επιτροπής

 

                                                                  

Αλεξάνδρα Μαρίνα   Σωτηριάδου

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ης ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

         

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 7/1/2019
Αριθ. Πρωτ.: 37
1η Έκτακτη Ειδική Συνεδρίαση

 

           

                                        

Π ρ ο ς 

Σας προσκαλούμε την   8η του μηνός  Ιανουαρίου    2018, ημέρα  Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Έκτακτη Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω μοναδικό θέμα:

 

 1

Τροποποίηση της αριθ. 252/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί «Έγκρισης προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2019 Δήμου Παρανεστίου» μετά την αριθμ. πρωτ. 8/4-1-2019 Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ επί του Σχεδίου του Προΰπολογισμού οικ. έτους 2019 του Δήμου Παρανεστίου και Έγκριση του Πίνακα 5Α ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΠΔΔ 2019.

 

Το  κατεπείγον της έκτακτης συνεδρίασης συνίσταται  στην ανάγκη  να εγκριθεί κατά το δυνατόν συντομότερα ο προϋπολογισμός του Δήμου, για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του και τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του .

 

                                                                                   Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

                                                                                 Κουτεκίδου Μεταμόρφη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προϊστάμενο  Οικονομικής υπηρεσίας

Προϊστάμενη  Διοικητικής υπηρεσίας

Προϊστάμενο Τεχνικής  υπηρεσίας

Γραφείο προγραμματισμού και ηλεκτρ. Διακυβέρνησης

(Για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1ης ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 7/1/2019
Αριθ. Πρωτ.: 36
1η  Έκτακτη   Συνεδρίαση  

Οικονομικής Επιτροπής             

 

 

                                                                                                                                                   Προς:

                                                                                                                                                   1) Γιανταμίδης Ιορδάνης                                                                                                                                                                   2) Ματζαρίδης Νικόλαος

                                                                                                                                                   3) Ελευθεριάδης Χρήστος

                                                                                                                                                   4) Βογιατζόγλου Αναστάσιος

                                                                                                                                                   5) Κουκαριώτης Παναγιώτης

                                                                                                                                               6)Παρλόγλου  Μιχαήλ

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  8η του μηνός  Ιανουαρίου 2019 , ημέρα Τρίτη   και ώρα 16:00 μ.μ. σε  Έκτακτη   Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

 

 1

Κατάρτιση του Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2019 μετά την αριθμ. πρωτ. 8/4-1-2019 Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ επί του Σχεδίου του Προΰπολογισμού οικ. έτους 2019 του Δήμου Παρανεστίου και Έγκριση του Πίνακα 5Α ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΠΔΔ 2019

 2

Έγκριση της υπ’ αριθ. 29/5-01-2019 απόφασης δημάρχου για την απ’ ευθείας ανάθεση της παροχής υπηρεσιών αποχιονισμού

   

 Το  κατεπείγον της έκτακτης συνεδρίασης συνίσταται  στην ανάγκη  να εγκριθεί κατά το δυνατόν συντομότερα ο προϋπολογισμός του Δήμου για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του  διότι  τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του και στην ανάγκη έγκρισης κατά την 1η ΟΕ της ανωτέρω απόφασης Δημάρχου που ελήφθη λόγω του κατεπείγοντος.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

 

                                                                                              Η Πρόεδρος

 

                                                                           Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προϊστάμενο  Οικονομικής υπηρεσίας

Προϊστάμενη  Διοικητικής υπηρεσίας

Προϊστάμενο Τεχνικής  υπηρεσίας

Γραφείο προγραμματισμού και ηλεκτρ. Διακυβέρνησης

(Για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου)           

Πρόσκληση για την 25η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/12/2018
Αριθ. Πρωτ.: 5490
Αριθ. Συνεδρίασης: 25

 

Σας προσκαλούμε την 28η  του μηνός   Δεκεμβρίου   2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Ειδική  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με το παρακάτω θέμα  :

  1. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2019 Δήμου Παρανεστίου                       

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Πρόσκληση για την 24η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/12/2018
Αριθ. Πρωτ.: 5489
Αριθ. Συνεδρίασης: 24

 Σας προσκαλούμε την  28η του μηνός  Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα: 

  1. Έγκριση ή μη υποβολής πρότασης του Δήμου Παρανεστίου στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στα πλαίσια της πρόσκλησης "Επιχορήγηση μελετών ωρίμανσης έργων των ΟΤΑ"
  2. Έγκριση της 23ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018
  3. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συμμετοχή δύο δημοτικών συμβούλων του Δήμου Παρανεστίου και δύο αναπληρωματικών για την συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας δημοπρασίας για την εκποίησιν ή εκμίσθωσιν πραγμάτων και ακινήτων του Δήμου για το έτος 2018.
  4. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συμμετοχή τριών υπαλλήλων με τους αναπληρωματικούς τους, για την συγκρότηση της Επιτροπής Παραλαβής για προμήθειες ανταλλακτικών οχημάτων, ελαστικών επισώτρων κ.λ.π. και για συντηρήσεις – επισκευές οχημάτων – μηχανημάτων σε ιδιωτικά συνεργεία
  5. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαγωνισμών Προμηθειών και εργασιών
  6. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων Προμηθειών και εργασιών.
  7. Παράταση της σύμβασης για την προμήθεια καυσίμων κίνησης, Θέρμανσης και Πέλλετ.
  8. Έγκριση πραγματοποίησης εκδήλωσης παιδικού θεάτρου με τίτλο «Το νησί των συναισθημάτων» από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου που θα πραγματοποιηθεί στις 17/01/2019
  9. Παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου της έδρας του ΦΔΟΡ (Δημοτικού Σχολείου Μεσοχωρίου) στον Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης .
  10. Έγκριση σύμβασης μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και του ΥΠ.Π.Ε.Θ,. που αφορά την παραχώρηση δημοτικών κτιρίων προς το ΥΠ.Π.Ε.Θ. για τη στέγαση των Κ.Π.Ε.-Κ.Ε.Α..
  11. Έγκριση δαπάνης για την ολοκλήρωση του οικονομικού αντικειμένου της με ΑΔΑ Ψ74ΒΩΞΗ-Κ56 Προγραμματικής Σύμβασης .
  12. Ορισμός ημερομηνίας Διεξαγωγής Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου για το έτος 2019 .
  13. Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2019 .
  14. Έγκριση μετακίνησης της Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στην Θεσ/νικη για την συμμετοχή τους στο Ειδικό Θεματικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στις 23 & 24-1-2019
  15. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης υπηρεσιών του Δήμου
  16. Επιλογή Τράπεζας για προθεσμιακή κατάθεση και όψεως και εξουσιοδότηση στην ταμία να προβεί στο άνοιγμα των προθεσμιακών καταθέσεων.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Πρόσκληση για την 30η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 20/12/2018
Αριθ. Πρωτ.: 5437
Αριθ. Συνεδρίασης: 30

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  24η του μηνός  Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 11:00 μ.μ σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Σύνταξη Έκθεσης και Κατάρτιση Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2015 του Δήμου Παρανεστίου
  2. Σύνταξη Έκθεσης και Κατάρτιση Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2016 του Δήμου Παρανεστίου
  3. Έγκριση της 23ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018
  4. Έγκριση του προσχέδιου του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2019
  5. Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων Οικον. έτους 2019 του Δήμου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα