ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 9/8/2021
Αριθ. Πρωτ.: 4280
Αριθ. Συνεδρίασης: 16

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 10η  του μηνός  Αυγούστου    2021 , ημέρα   Τρίτη   και ώρα 10:00 π.μ. σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Κατανομή εγκριθεισών ανθρωποωρών σε θέσεις μερικής ή πλήρους απασχόλησης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων του Δήμου  Παρανεστίου για το διδακτικό έτος 2021-2022

 Το  κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι πρέπει να ληφθεί άμεσα απόφαση ώστε  να προβούμε άμεσα και κυρίως έγκαιρα ( πριν δηλαδή την 1η Σεπτεμβρίου που ορίζεται ως η έναρξη του επόμενου διδακτικού έτους ) στις προσλήψεις   του προσωπικού καθαριότητας για τις σχολικές μονάδες του Δήμου, καθώς τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης για το ανωτέρω θέμα  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του Δήμου .

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.                                 

Ο Πρόεδρος  

Καγιάογλου Αναστάσιος