ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 27/11/2022
Αριθ. Πρωτ.: 5134
Αριθ. Συνεδρίασης: 19

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  31η του μηνός  Οκτωβρίου  2022 , ημέρα  Δευτέρα   και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.

Έγκριση της 8ης  αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικ. έτους 2022 του ΝΠΔΔ του Δήμου Παρανεστίου

2.

Αποδοχή  Ένταξης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της δράσης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ και  έγκριση  25ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικον. έτους 2022.

3.

Αποδοχή  Ένταξης Πράξης του Δήμου Παρανεστίου (Ν. Δράμας) στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΧΙΙ «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς – Εξοπλισμός για την υλοποίηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων του άρθρου 10 του ν. 4830/2021 (Α΄169) «Νέο πλαίσιο για την ευζωία ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «Άργος» και λοιπές διατάξεις» και έγκριση 26ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού

4.

Α. Αποδοχή των όρων συμμετοχής της πρόσκλησης με κωδικό: 08_ΕΠΑΝΕΚ, Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 6039 και με αριθμ. ΑΔΑ: 9ΛΣΨ46ΜΠΥΓ-3ΣΩ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ», η οποία αφορά την Επενδυτική Προτεραιότητα «Περαιτέρω ανάπτυξη των ευρυζωνικών συνδέσεων και των δικτύων υψηλής ταχύτητας και υποστήριξη της υιοθέτησης αναδυόμενων τεχνολογιών και δικτύων στο πλαίσιο της ψηφιακής οικονομίας» του  Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»  που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Β. Υποβολή της αίτησης/πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Παρανεστίου στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ» για ένταξη χρηματοδότησης στην παρούσα πρόσκληση, η οποία περιλαμβάνει  τα κάτωθι υποέργα, με τίτλους: 

Υποέργο 3: "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Παρανεστίου στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ"

Διάρκεια από 18-08-2022 έως 18-10-2022, κόστος 9.940,00 (12.325,60 με ΦΠΑ 24%)

Γ. Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Παρανεστίου, όπως προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στο πλαίσιο υποβολής της ως ανωτέρω αίτησης χρηματοδότησης της πράξης

Δ. Ορισμός: υπαλλήλου, ως υπεύθυνου της προτεινόμενης πράξης, επιτροπής διερεύνησης τιμών, ομάδας έργου και φορέα λειτουργίας και συντήρησης έργου/πράξης

Ε. Ορισμός: Δήμου Παρανεστίου, ως υπεύθυνο φορέα λειτουργίας και συντήρησης της προτεινόμενης πράξης.

5.

Καθορισμός  δημοτικών τελών νεκροταφείων  για το έτος 2023

6.

Καθορισμός τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2023

7.

Καθορισμός τέλους  και δικαιώματος ύδρευσης, άρδευσης,  αποχέτευσης και τέλους  ύδρευσης για το έτος 2023

8.

Καθορισμός Τέλους Ακίνητης Περιουσίας για το έτος 2023

9.

Καθορισμός τέλους πωλητών λαϊκών αγορών στο Δήμο Παρανεστίου για το έτος 2023

10.

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και ΔΕΠΑΝ


Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.                                                         

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος