ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/09/2022
Αριθ. Πρωτ.: 4512
Αριθ. Συνεδρίασης: 17


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

  Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 27η του μηνός Σεπτεμβρίου 2022 , ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση 20ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022
  2. Έγκριση 21ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022
  3. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022
  4. Αποδοχή των όρων της πρόσκλησης και υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών
  5. Έγκριση δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη
  6. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : «Προμήθεια Συστήματος Ενεργειακής Αναβάθμισης των Εγκαταστάσεων Ύδρευσης του Δήμου Παρανεστίου»
  7. Λήψη απόφασης για τον ορισμό δικηγόρου ως προς την σύνταξη βεβαιώσεων
  8. τεκμηρίωσης νόμιμης χρήσης για ακίνητα του Δήμου Παρανεστίου
  9. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για παράσταση του Δήμου στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής για την υπόθεση αγωγής του Μήτρου Νικόλαου κατά του Δήμου Παρανεστίου που θα εκδικαστεί στις 15-11-2022.
  10. Έγκριση του 1ου πρακτικού κατασκευής του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου ΔΚ ΑΔΡΙΑΝΗΣ αριθ.μελ.1/2022»
  11. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης και υποβολή πρότασης για ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του έργου με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» προυπολογισμού 5.296.490,12 ΕΥΡΏ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ στο πλαίσιο της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ΜΕ ΤΙΤΛΟ α. Υποδομές παροχής νερού β. Τηλεμετρία-Έργα τηλεχειρισμού για τον εντοπισμό διαρροών σε δίκτυα ύδρευσης γ. Προμήθεια ψηφιακών μετρητών νερού δ. Μονάδες αφαλάτωσης
  12. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος


Καγιάογλου Αναστάσιος