Πρόσκληση για την 20η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 05/10/2018
Αριθ. Πρωτ.: 3904
Αριθ. Συνεδρίασης: 20

Σας προσκαλούμε την  9η του μηνός  Οκτωβρίου    2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 μ.μ. να προσέλθετε  σε  τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση της 16ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018 και της 7ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018
  2. Έγκριση έκθεσης εσόδων- εξόδων Γ΄ τριμήνου (01/7/2018-30/9/2018) προϋπολογισμού 2018
  3. Έγκριση Αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2018.
  4. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Παρανεστίου στην έκθεση AIT EXPO που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 07 έως 9 Δεκεμβρίου 2018
  5. Έγκριση δαπανών της εκδήλωσης για την 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και φορέων εθελοντών αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α
  6. Χωροθέτηση πωλητών κατά τη διάρκεια των Αγώνων Βουνού Παρανεστίου και έκδοση ή μη άδειας σε παραγωγούς και επαγγελματίες.
  7. Έγκριση δαπανών λειτουργίας συσσιτίων.
  8. Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Δημιουργία ολοκληρωμένης πλατφόρμας αποτύπωσης και διαχείρισης δεδομένων δικτύου ύδρευσης του Δήμου Παρανεστίου
  9. Υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου Γυμνασίου με Λ.Τ. Παρανεστίου
  10. Έγκριση των Μελετών του έργου με τίτλο: «Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου Γυμνασίου με Λ.Τ. Παρανεστίου
  11. Έγκριση της 5ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

 

Πρόσκληση για την 24η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 05/10/2018
Αριθ. Πρωτ.: 3903
Αριθ. Συνεδρίασης: 24

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 9η   του μηνός   Οκτωβρίου του έτους 2018, ημέρα  Τρίτη   και ώρα 18:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 16ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018.
  2. Σύνταξη έκθεσης εσόδων- εξόδων Γ΄ τριμήνου (01/7/2018-30/9/2018) προϋπολογισμού 2018
  3. Αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2018.
  4. Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων για το έτος 2019
  5. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων-σχολικών κλήρων Δήμου Παρανεστίου

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Αγρότες - κτηνοτρόφοι που ασκούν δραστηριότητα στις Τ.Κ. Αδριανής, Νικηφόρου και Άνω Πυξαρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι αγρότες - κτηνοτρόφοι που ασκούν δραστηριότητα στις Τ.Κ. Αδριανής, Νικηφόρου και Άνω Πυξαρίου, σε συνάντηση ενημέρωσης για την οριοθέτηση περιοχών με φυσικούς περιορισμούς, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Νικηφόρου.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Οριοθέτηση περιοχών με φυσικούς περιορισμούς, εκτός των ορεινών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3654/21-09-2018 επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αραχωβίτη Σταύρο και κοινοποίηση στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Περιφερειακής Ενότητας Δράμας απέστειλε η Δήμαρχος Παρανεστίου με θέμα: «Οριοθέτηση περιοχών με φυσικούς περιορισμούς, εκτός των ορεινών» στα πλαίσια της ομώνυμης διαβούλευσης του ΥΠΑΑΤ. Το κείμενο που έχει δοθεί σε διαβούλευση, καθορίζει τις περιοχές με φυσικούς περιορισμούς σύμφωνα με την έννοια της Οδηγίας 75/268/ΕΟΚ με σκοπό να ευνοηθούν οι γεωργικές δραστηριότητες και να βελτιωθεί το εισόδημα των γεωργών στις περιοχές αυτές.

Στην επιστολή της η Δήμαρχος υπογραμμίζει τις αρνητικές επιπτώσεις που θα επέλθουν από την υπό διαβούλευση Απόφαση του ΥΠΑΑΤ, σύμφωνα με την οποία μένουν εκτός «Περιοχών με Φυσικούς Περιορισμούς» οι μειονεκτικές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, ενώ υπάρχει θετική πρόβλεψη για περιοχές μόνο της Θράκης στην Περιφέρεια μας.

Ειδικότερα στα πλαίσια της διαβούλευσης η Δήμαρχος απέστειλε την παρακάτω επιστολή και πρόκειται να επισκεφτεί για το ζήτημα αυτό το αρμόδιο Υπουργείο.

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 21/9/2018
Αριθ. Πρωτ.: 3654

ΘΕΜΑ:  «Οριοθέτηση περιοχών με φυσικούς περιορισμούς, εκτός των ορεινών»

ΣΧ.:  1.Το κείμενο υπό διαβούλευση με θέμα: «Οριοθέτηση περιοχών με φυσικούς περιορισμούς, εκτός των ορεινών» http://pconsult.minagric.gr/index.php/el/92-oriothetisi_perioxwn

2. Τσεσμελής Δ., «Ανάπτυξη, Εφαρμογή και Αξιολόγηση Δεικτών Επικινδυνότητας Ξηρασίας και Ερημοποίησης για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Υδατικών Πόρων», (Διδακτορική Διατριβή), Τριμελής Επιτροπή: Καραβίτης Χρ., Κοσμάς Κ., Αλεξανδρής Στ., Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής, Τομέας Διαχείρισης Υδατικών Πόρων, http://dspace.aua.gr/xmlui/handle/10329/6743, Αθήνα 2017.

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με αφορμή την διαβούλευση επί της νέας οριοθέτησης περιοχών με φυσικούς περιορισμούς και άλλα ειδικά μειονεκτήματα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:

  • Ενώ η τήρηση των κριτηρίων που αναφέρονται στα φυσικά μειονεκτήματα και απαριθμούνται στο παράρτημα ΙΙΙ του κανονισμού (ΕΕ) 1305/2013, θα ήταν σκόπιμο να εξεταστεί σε επίπεδο Τοπικής Κοινότητας, η μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών εκτίμησε την οικονομική δραστηριότητα σε επίπεδο νομού, με αποτέλεσμα να εξαιρεθούν μειονεκτικές Κοινότητες του Ν. Δράμας (π.χ. Νικηφόρος, Α. Πυξάρι, Αδριανή κλπ). Έτσι παρότι στα συμπεράσματα της διδακτορικής διατριβής του κ. Τσεσμελή (Κεφάλαιο 8, ανωτέρω σχετικό 2) αναφέρεται ότι η Ανατολική Μακεδονία, η Λέσβος και το Ηράκλειο Κρήτης βρίσκονται στην κατηγορία Πολύ Υψηλής Τρωτότητας (Very high Vulnerability) στην ξηρασία, και αναφορικά με το δήμο μας στην περιοχή των Κοινοτήτων Αδριανής, Νικηφόρου και Άνω Πυξαρίου του Δήμου Παρανεστίου δεν λειτουργούν επαρκώς ή καθόλου αρδευτικά δίκτυα, οι περιοχές αυτές εξαιρούνται αδίκως.
  • Στις περιοχές με ειδικά μειονεκτήματα εντάσσονται όλες οι υπόλοιπες (επιπλέον εκείνων με φυσικούς περιορισμούς) Κοινότητες της Θράκης (Γεωγραφικό Διαμέρισμα που δεν αποτελεί διοικητική ενότητα) και όχι της Περιφέρειας ΑΜΘ με αποτέλεσμα να εξαιρεθούν όλες οι μειονεκτικές Κοινότητες του Ν. Δράμας (και ενδεχομένως του Ν. Καβάλας).
  • Με την προτεινόμενη οριοθέτηση περιοχών με φυσικούς περιορισμούς και τον καθορισμό των περιοχών με ειδικά μειονεκτήματα αποχαρακτηρίζονται πολλές περιοχές όλων των δήμων του Νομού Δράμας που διαθέτουν μη ορεινές περιοχές. Μεταξύ αυτών οι Τοπικές Κοινότητες Αδριανής, Νικηφόρου, Άνω Πυξαρίου του Δήμου Παρανεστίου.

          Ο αποχαρακτηρισμός των παραπάνω μειονεκτικών Κοινοτήτων του Δήμου Παρανεστίου θα έχει άμεση αρνητική επίπτωση στα ποσά εξισωτικών αποζημιώσεων που εισπράττουν οι εναπομείναντες αγρότες και κτηνοτρόφοι που διατηρούν εκμεταλλεύσεις στις περιοχές αυτές, καθώς και στην ένταξή τους σε διάφορα προγράμματα (Νέων αγροτών κλπ).   

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας τις ανωτέρω παρατηρήσεις κατά τη σύνταξη της Απόφασης προκειμένου η χώρα μας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 1305/2013 και να έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να ενισχύει τις περιοχές με φυσικούς περιορισμούς, όπως τις Τοπικές Κοινότητες Αδριανής, Άνω Πυξαρίου και Νικηφόρου.

 Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ »

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το σχετικό αρχείο

Προμήθεια ενεργειακών τζελ και ενεργειακών μπαρών στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2018»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Δήμος Παρανεστίου ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ενεργειακών τζελ και ενεργειακών μπαρών στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2018», για τους αγώνες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 12-14 Οκτωβρίου 2018.

Ο πίνακας που ακολουθεί περιλαμβάνει την περιγραφή της προμήθειας (είδος, ποσότητα, τιμή) και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό :

 

AA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΟΝ. ΜΕΤΡ.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ

ΔΑΠΑΝΗ

1

Ενεργειακό τζελ σε στικ σε διάφορες γεύσεις

Τεμαχ.

       700

         0,60

420,00

 2

Ενεργειακή μπάρα σε διάφορες γεύσεις

Τεμάχ.

         520

         0,90

468,00

 

ΣΥΝΟΛΟ

888,00

ΦΠΑ  24%

213,12

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ (ΣΕ ΕΥΡΩ)

1.101,12

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 1.101,12€ (χιλίων εκατόν ένα ευρώ και δώδεκα λεπτών), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α..

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τρίτη 25/09/2018 και ώρα 14:00 με κάθε πρόσφορο μέσο.

Στην προσφορά σας να ληφθεί υπόψη ότι η παράδοση της προμήθειας θα γίνει στο Παρανέστι, όπου θα γίνει η παραλαβή από την αρμόδια επιτροπή το αργότερο έως την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Η Δήμαρχος Παρανεστίου

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Προμήθεια έτοιμου φαγητού για αθλητές

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 25/9/2018
Αριθ. Πρωτ.: 3704

 

Ο Δήμος Παρανεστίου στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2018» που θα πραγματοποιηθούν στις 12-14 Οκτωβρίου 2018, χρειάζεται να προβεί σε προμήθεια έτοιμου φαγητού για αθλητές: 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΡΙΔΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ

ΕΝΔΕΙΚ. ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ

 

 

ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ

ΣΑΛΑΤΑ

ΨΩΜΙ

ΣΥΝΟΛΟ

ΓΕΥΜΑ  1 Παράδοση στη Ζαρκαδιά

Κοτόπουλο στήθος και πατάτες φούρνου και ρύζι

Λάχανο - καρότο

ναι

100

Οι 30 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στη Ζαρκαδιά στις 24:00 το βράδυ της Παρασκευής 12/10 δεδομένου ότι ο πρώτος αθλητής αναμένεται εκεί 01:00 ξημερώματα Σαββάτου

VFUT

5,00

500,00

Οι υπόλοιπες 70 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στη Ζαρκαδιά στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 13/10

ΓΕΥΜΑ 2  Παράδοση στο Άντερο

Μπιφτέκι και πατάτες φούρνου και ρύζι

Λάχανο - καρότο

ναι

210

Οι 45 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στο Άντερο στις 15:00  την Παρασκευή 12/10 δεδομένου ότι ο πρώτος αθλητής αναμένεται εκεί 15:47

VFUT

5,00

 

Οι 55 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στο Άντερο στις 17:00 την Παρασκευή 12/10

1.050,00

Οι 55 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στο Άντερο στις 13:00 το Σάββατο 13/10 δεδομένου ότι ο πρώτος αθλητής αναμένεται εκεί 14:00

NTR

Οι 55 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στο Άντερο στις 16:00 το Σάββατο 13/10

 

ΓΕΥΜΑ 3 Παράδοση στον οικισμό Μεσοχωρίου

Κοτόσουπα

Λάχανο - καρότο

ναι

105

Οι 50 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στις 05:00 το Σάββατο 13/10  στον οικισμό Μεσοχωρίου δεδομένου ότι ο πρώτος αθλητής αναμένεται εκεί 06:40

VFUT

4,00

420,00

Οι 55 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στις 19:00 το Σάββατο 13/10  στον οικισμό Μεσοχωρίου δεδομένου ότι ο πρώτος αθλητής αναμένεται εκεί 20:00

NTR

ΓΕΥΜΑ 4 Παράδοση στον οικισμό Μεσοχωρίου

Χορτόσουπα

Λάχανο - καρότο

ναι

105

Οι 50 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στις 05:30 το Σάββατο 13/10  στον οικισμό Μεσοχωρίου δεδομένου ότι ο πρώτος αθλητής αναμένεται εκεί 06:40

VFUT

3,80

399,00

Οι 55 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στις 19:00 το Σάββατο 13/10  στον οικισμό Μεσοχωρίου δεδομένου ότι ο πρώτος αθλητής αναμένεται εκεί 20:00

NTR

ΓΕΥΜΑ 5 Παράδοση στον οικισμό Μεσοχωρίου

Μακαρονάδα με φρέσκια σάλτσα τομάτας χωριστά και τριμμένο κεφαλοτύρι

Λάχανο - καρότο

ναι

100

Οι 100 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στις 19:00 την Πέμπτη 11/10 στον οικισμό δεδομένου ότι το pasta party ξεκινά  στις 20:00      

VFUT

4,00

400,00

ΓΕΥΜΑ 6 Παράδοση στον οικισμό Μεσοχωρίου

Μακαρονάδα με φρέσκια σάλτσα τομάτας και τριμμένο κεφαλοτύρι

Λάχανο - καρότο

ναι

110

Οι 110 μερίδες πρέπει να βρίσκονται στις 19:00 την Παρασκευή 12/10 στον οικισμό δεδομένου ότι το pasta party ξεκινά στις 20:00   

NTR

4,00

440,00

ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

3.209,00

ΦΠΑ (24%)

770,16

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

3.979,16

 Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 3.979,16€ (Τριών χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα εννέα ευρώ και δεκαέξι λεπτών), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α..

Η παράδοση της προμήθειας θα γίνει όπως ακριβώς αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα στον πίνακα. Η μεταφορά και η διατήρηση των γευμάτων σε κατάλληλη θερμοκρασία είναι υποχρέωση του προμηθευτή. Ο προμηθευτής πρέπει να διαθέτει την απαιτούμενη πιστοποίηση για την ασφάλεια των τροφίμων.

Η εκτέλεση της προμήθειας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 14:00 με κάθε πρόσφορο μέσο.

Η Δήμαρχος Παρανεστίου

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

 Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το σχετικό αρχείο 

 

Προμήθεια ενεργειακών τζελ και ενεργειακών μπαρών στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2018»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Δήμος Παρανεστίου ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ενεργειακών τζελ και ενεργειακών μπαρών στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2018», για τους αγώνες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 12-14 Οκτωβρίου 2018.

Ο πίνακας που ακολουθεί περιλαμβάνει την περιγραφή της προμήθειας (είδος, ποσότητα, τιμή) και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό :

 

AA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΟΝ. ΜΕΤΡ.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ

ΔΑΠΑΝΗ

1

Ενεργειακό τζελ σε στικ σε διάφορες γεύσεις

Τεμαχ.

700

0,60

420,00

2

Ενεργειακή μπάρα σε διάφορες γεύσεις

Τεμάχ.

520

 0,90

468,00

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΟΛΟ

             888,00

ΦΠΑ  24%

            213,12

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

(ΣΕ ΕΥΡΩ)

1.101,12

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 1.101,12€ (χιλίων εκατόν ένα ευρώ και δώδεκα λεπτών), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α..

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε σχετική προσφορά για την ανωτέρω προμήθεια μέχρι την Τρίτη 25/09/2018 και ώρα 14:00 με κάθε πρόσφορο μέσο.

Στην προσφορά σας να ληφθεί υπόψη ότι η παράδοση της προμήθειας θα γίνει στο Παρανέστι, όπου θα γίνει η παραλαβή από την αρμόδια επιτροπή το αργότερο έως την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Η Δήμαρχος Παρανεστίου

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

 

 

 

Ερασιτεχνική Αλιεία στα εσωτερικά νερά

Ερασιτεχνική Αλιεία στα εσωτερικά νερά

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία κάθε ερασιτέχνης ψαράς επιτρέπεται να αλιεύει συνολικά μέχρι δύο (2) κιλά αλιεύματα ή μέχρι τρία (3) άτομα το εικοσιτετράωρο (24ωρο) ανεξαρτήτως βάρους (Π.Δ. 373/85) από ξηρά μόνο με αγκιστρωτά εργαλεία (όχι δίχτυα ή παραγάδια κ.α.) χωρίς πλωτό μέσο (βάρκα) και πάντα σύμφωνα με τα επιτρεπόμενα ελάχιστα μεγέθη που ισχύουν:

Πέστροφα 20 εκατοστά

Κορέγονος 20 εκατοστά

Κυπρίνος 30 εκατοστά

Χέλια 30 εκατοστά

Τίγκα (Γλήνι) 15 εκατοστά

Πεταλούδα (Καράσιος) 15 εκατοστά

Καραβίδα 10 εκατοστά

Πέρκα 18 εκατοστά

Η παράνομη αλιεία έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην πανίδα των εσωτερικών υδάτων και η χρήση της από ασυνείδητους ψαράδες και άλλους πολίτες οδηγεί στη μείωση των ιχθυοπληθυσμών των ενδημικών ειδών ιχθυοπανίδας αλλά και στην εξαφάνιση ειδών με εμπορική ή οικολογική αξία....

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το σχετικό αρχείο

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 π.μ. συνήλθε η Επιτροπή που
συγκροτήθηκε με την 3218/23-08-2018 απόφαση της Δημάρχου (ΑΔΑ Ψ7Θ4ΩΞΗ-ΤΗ5), προκειμένου να ελέγξει τα δικαιολογητικά και να
καταρτίσει τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της ΣΟΧ 4/2018 προκήρυξης του Δήμου Παρανεστίου.
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν παρόντες:
1. Ματζαρίδης Νικόλαος ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. Ζαχαρόπουλος Ευστράτιος ΜΕΛΟΣ
3. Χατζηπαναγιώτου Κων/νος ΜΕΛΟΣ
Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την Κοτζαγιαννίδου Δέσποινα, δημοτική υπάλληλο, γραμματέα της επιτροπής που ορίστηκε με την παραπάνω απόφαση της Δημάρχου.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής ύστερα από τη διαπίστωση απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και είπε τα εξής:
Ο Δήμος Παρανεστίου προχώρησε στην πλήρωση δύο (2) θέσεων έκτακτου προσωπικού με σχετική προκήρυξη που δημοσιεύτηκε ύστερα από τις υπ’ αριθμό 24/2018 και 127/2018 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με την αριθ.
3218/23-08-2018 απόφαση της Δημάρχου (ΑΔΑ Ψ7Θ4ΩΞΗ-ΤΗ5), συστήθηκε η παρούσα επιτροπή για τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων.
Τα μέλη της επιτροπής αφού άκουσαν τον πρόεδρο, είδαν τη σχετική προκήρυξη του Δήμου, τα απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα- κλάδο και κατηγορία και τις αιτήσεις των υποψηφίων και τα επισυναπτόμενα σε αυτά δικαιολογητικά.

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το σχετικό αρχείο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2018»

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 20/9/2017
Αριθ. Πρωτ.: 3638

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2018»

 Ο Δήμος Παρανεστίου προκειμένου να προβεί στην ασφάλιση 310 έως 350 αθλητών των αγώνων VFUT , NTR και PP που θα πραγματοποιηθούν στις 12 -14 Οκτωβρίου 2018 και 320-380 εθελοντών βουνού, στα πλαίσια της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2018».

κ α λ ε ί

όλους τους ενδιαφερόμενους με αντίστοιχο αντικείμενο να καταθέσουν έγγραφες οικονομικές προσφορές στο Δημοτικό Κατάστημα μέχρι την Τρίτη 25/09/ 2018 και ώρα 13:00 μμ.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις των αθλητών και των εθελοντών βουνού περιγράφονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΟΣΟ (€)

 1.

Ασφάλιση θανάτου και μόνιμης ολικής/μόνιμης μερικής ανικανότητας από ατύχημα

20.000,00

2. 

Ιατροφαρμακευτικές δαπάνες από ατύχημα εντός/εκτός νοσοκομείου

1.500,00

3. 

Δαπάνες έκτακτης διακομιδής προς όλες τις χώρες

3.000,00

4. 

Έκτακτες δαπάνες επείγοντος οικογενειακού ταξιδίου ανάρρωσης

3.000,00

5. 

Δαπάνες μεταφοράς σωρού

3.000,00

 

Ομαδικό ατύχημα κατά γεγονός

300.000,00

 

Ανώτατο όριο ευθύνης της εταιρίας ετησίως

300.000,00

 Θα εκτιμηθεί οποιαδήποτε επιπλέον κάλυψη προσφερθεί.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια θα πρέπει να είναι παραδοτέα το αργότερο μέχρι την 9η Οκτωβρίου 2018.

Στο εξωτερικό του φακέλου της προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς:

α. Η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» με κεφαλαία γράμματα.

β. Ο πλήρης τίτλος της αρμόδιας Υπηρεσίας (Δήμος Παρανεστίου).

γ. Το θέμα της Πρόσκλησης: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών και των εθελοντών βουνού στα πλαίσια της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2018» .

δ. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της Πρόσκλησης (3638/20-09-2018)

ε. Τα στοιχεία του αποστολέα.

Οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται αυτοπροσώπως από τους ενδιαφερόμενους ή να αποστέλλονται στη Δ/νση: Δήμος Παρανεστίου, Τ.Κ 66 035, με οποιοδήποτε τρόπο, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτές θα παραληφθούν και θα πρωτοκολληθούν μέχρι και την Τρίτη 25/09/ 2018 και ώρα 13:00, με ευθύνη του προσφέροντος.

Η προσφερόμενη συνολική τιμή, που δεν μπορεί να ξεπερνά το ποσό των 1.600,00 ευρώ (χιλίων εξακοσίων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ,  θα αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς και θα δοθεί υποχρεωτικά σε ευρώ.

 

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το σχετικό αρχείο