Αλκοόλ 18+. Εξηγώ στο παιδί μου γιατί

Η Diageo Hellas υποστηρίζει την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας και μαζί δημιουργούν ιστότοπο για την ενημέρωση των γονέων αναφορικά με τους ανήλικους και το αλκοόλ 

  Η Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας δημιούργησε με τη στήριξη της Diageo, την ιστοσελίδα http://www.socped.gr με συμβουλές για τους γονείς, προκείμενου να προστατέψουν τα παιδιά τους από την κατανάλωση αλκοόλ πριν τα 18.

 Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2015 - Η Diageo Hellas έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την Υπεύθυνη Κατανάλωση, προχωρά σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής Υγείας (Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ.), στο σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας, με στόχο την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των ανηλίκων και των γονέων σε θέματα κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών.

  Η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα της Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ. περιλαμβάνει πληροφορίες και συμβουλές για τα συνήθη παιδιατρικά ζητήματα και αποτελείται από διάφορες θεματικές ενότητες, μία εκ των οποίων είναι το «Αλκοόλ 18+. Εξηγώ στο παιδί μου γιατί». (http://www.socped.gr/alkool_kai_aniliko)  Μέσω αυτής της ενότητας, ο γονέας μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με τις συνέπειες που έχει η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από εφήβους, τους τρόπους ανίχνευσης του προβλήματος, καθώς και τα μέσα αναζήτησης λύσεων και διεξόδων.

 Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ιστοσελίδας, ο επισκέπτης - γονέας ενημερώνεται επίσης για:

  • Τους λόγους που οδηγούν τον ανήλικο να ξεκινήσει την κατανάλωση αλκοόλ
  • Το ρόλο που παίζει το οικογενειακό περιβάλλον ως πρότυπο υιοθέτησης συμπεριφορών
  • Τους κινδύνους και τις απειλές στην υγεία από την κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία
  • Τα σημάδια έγκαιρης αναγνώρισης του προβλήματος

 Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τρόπο που πρέπει να επικοινωνεί ο γονέας με το παιδί καθώς και τις πρωτοβουλίες που οφείλει να αναλαμβάνει ανάλογα με την ηλικία του.

Παράλληλα, ο διαδικτυακός τόπος φιλοδοξεί να αποτελέσει μία πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ υγειονομικών φορέων, εκπαιδευτικών και κοινού με στόχο την καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος της κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών κατά την παιδική ηλικία και την εφηβεία.

Η Diageo Hellas θέλει μέσα από τη νέα ιστοσελίδα να συνδράμει στην έγκαιρη ενημέρωση και πρόληψη και να συμβάλλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση του ζητήματος, διαμορφώνοντας υπεύθυνους καταναλωτές και παράλληλα προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Σχετικά με την DIAGEO Hellas

Η Diageo είναι η κορυφαία εταιρία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με μια μοναδική σειρά προϊόντων στις κατηγορίες spirits, μπύρας, κρασιού και σαμπάνιας. Σε αυτά περιλαμβάνονται κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα brands διεθνώς, όπως τα: Johnnie Walker, Haig, Dimple,  Cardhu, J&B, Bushmills και τα Classic Malts  στην κατηγορία του ουίσκι, οι μάρκες Smirnoff,Ciroc και Ketel One στην κατηγορία vodka, τα gins Gordon’s και Tanqueray, τα ρούμια Captain Morgan και Pampero, τα liqueurs  Baileys και Grand Marnier, και η σαμπάνια Veuve Cliquot.

Η Diageo είναι μια διεθνής εταιρία της οποίας τα προϊόντα πωλούνται σε περισσότερες από 180 χώρες ανά τον κόσμο και οι μετοχές της διακινούνται στα χρηματιστήρια  της Νέας Υόρκης (New York Stock Exchange, DEO) και του Λονδίνου (London Stock Exchange, DGE).

Για περισσότερες πληροφορίες  για τη Diageo, τους ανθρώπους της, τα brands της και τις ενέργειές της επισκεφθείτε το www.diageo.com. Για τη διεθνή πρωτοβουλία της Diageo η οποία προάγει την υπεύθυνη κατανάλωση  μέσω καλών πρακτικών, ενημέρωσης και δράσεων σε όλο τον κόσμο, επισκεφθείτε το www.DRINKiQ.com. 

Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σ’ όλη τη γη.

 

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 13/6/2018
Αριθ. Πρωτ.: 2289

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ  3/2018
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 

Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου, που εδρεύει στο Παρανέστι, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β)

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε τα σχετικά αρχεία.

Πρόσκληση για την 16η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 22/6/2018
Αριθ. Πρωτ.: 2420
Αριθ. Συνεδρίασης: 16

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 26η   του μηνός   Ιουνίου του έτους 2018, ημέρα  Τρίτη και ώρα 22:30 μ.μ. σε  Τακτική   Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1.

Έγκριση ανατροπής ανάληψης υποχρέωσης-έγκριση προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης και ψήφιση πιστώσεων του Δήμου προϋπολογισμού οικον. Έτους 2018

2.

Καθορισμός της διενέργειας και των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων-σχολικών κλήρων Δήμου Παρανεστίου

     Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Πρόσκληση για την 15η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 22/6/2018
Αριθ. Πρωτ.: 2418
Αριθ. Συνεδρίασης: 15

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 26η   του μηνός   Ιουνίου του έτους 2018, ημέρα  Τρίτη και ώρα 18:00 μ.μ. σε  Τακτική   Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1.

Έγκριση  δαπάνης για την πληρωμή προς την ΔΕΔΔΗΕ της τοποθέτησης  δύο (2) Φ.Σ. S17  στην περιοχή μεταξύ Αδριανής - Νικηφόρου 

2.

Έγκριση της 8ης  αναμόρφωσης  Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018 

       Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

 Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Πρόσκληση για την 13η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 22/6/2018
Αριθ. Πρωτ.: 2419
Αριθ. Συνεδρίασης: 13

Σας προσκαλούμε την   26η του μηνός  Ιουνίου   2018, ημέρα Τρίτη  και ώρα 19:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση της αριθ. 23/2018 απόφασης του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου περί «ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ Ν.Π. Κ.Α.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019»
  2. Τροποποίηση της αριθ. 85/2018 απόφασης του Δ.Σ. περί «Έγκρισης της 1ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ.»
  3. Τροποποίηση της αριθ. 86/2018 απόφασης του Δ.Σ. περί «Έγκρισης απολογισμού οικ. έτους 2017 του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου.»
  4. Λήψη απόφασης για την χορήγηση ή μη άδειας μεταλλευτικών ερευνών
  5. Έγκριση υποβολής αίτησης για εργασίες μικρής κλίμακας προς τη Δ/νση Πολεοδομίες για την κοπή δένδρων στο νεκροταφείο του οικισμού Πλατανόβρυσης του Δήμου Παρανεστίου
  6. Έγκριση της 8ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2018
  7. Καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων για την κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους μας για χρονικό διάστημα απασχόλησης οχτώ μηνών.
  8. Τροποποίηση της αριθ. 186/2017 απόφασης του Δ.Σ. περί «Έγκρισης δαπανών της εκδήλωσης με τίτλο : «ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 2017»
  9. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων-σχολικών κλήρων Δήμου Παρανεστίου
  10. Τροποποίηση της αριθ.12/2018 απόφασης του Δ.Σ περί :« Συμπλήρωσης της υπ’ αριθμ. 152/2017 Απόφασης του Δ.Σ. Παρανεστίου περί «Κατάταξης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Παρανεστίου σε κατηγορίες δυνάμει των διατάξεων του Ν. 4479/2017».»
  11. Παραχώρηση της κεντρικής Πλατείας της Τ.Κ. Αδριανής και του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Αδριανής, στον Τοπικό Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αδριανής για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεών του .
  12. Έγκριση της 2ης τροποποίησης νομικής δέσμευσης ( προέγκριση 4ου ΑΠΕ) της πράξης με τίτλο : «αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων δημοτικής ενότητας Παρανεστίου», του μέτρου 7, του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020». κωδικός ΟΠΣΑΑ: 950159
  13. Λήψη απόφασης για τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων.
  14. Έγκριση μετάβασης Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στην Θεσσαλονίκη για την κοινή Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 27-6-2018 με θέμα τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων.
  15. Κατάργηση της αριθ. 106/2018 απόφασης του Δ.Σ. και Αποδοχή της πρόσκλησης ΙΙΙ, του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, στον άξονα προτεραιότητας : Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων, με τίτλο: Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των Δήμων της χώρας, κατάθεση υποβολής πρότασης για ένταξη - χρηματοδότηση, στην παραπάνω πρόσκληση και εξουσιοδότηση της Δημάρχου για την υποβολή πρότασης, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται.
  16. Αποδοχή της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών, που αφορά την χρηματοδότηση και την απόφαση ένταξης πράξης του Δήμου Παρανεστίου, στο πρόγραμμα Φιλόδημος ιι – πρόσκληση ιι με τίτλο : «προμήθεια και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και λοιπού υλικού σήμανσης για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου Παρανεστίου»- Έγκριση της 9ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2018 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.
  17. Αποδοχή της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών, που αφορά την χρηματοδότηση και την απόφαση ένταξης πράξης του Δήμου Παρανεστίου, στο πρόγραμμα Φιλόδημος ιι – πρόσκληση Ι με τίτλο : «προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων, η/και συνοδευτικού εξοπλισμού», Έγκριση της 10ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2018 και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.
  18. Αποδοχή της χρηματοδότησης του έργου με τίτλο : « ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ – ΠΡΑΣΙΝΑΔΑΣ – Ι.Μ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ» προϋπολογισμού 180.000,00 €, από το πρόγραμμα: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟΥ ΟΤΑ Α ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», του Υπουργείου Εσωτερικών. ΠΔΕ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 2003ΣΕ05500005). Έγκριση της 11ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2018 και της 4ης τροποποίησης τεχνικού Προγράμματος έτους 2018
  19. Έγκριση ή μη επιστροφής ως αχρεωστήτως καταβληθέντων δημοτικών τελών και δικαιωμάτων στον Ευσταθιάδη Μιχαήλ του Παύλου
  20. Καθορισμός θέσεων στάσης / στάθμευσης (πιάτσες) Ταξί στο Δήμο Παρανεστίου σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ν. 4530/2018 (ΦΕΚ 59 / Α / 30-03-2018)

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Δυο λόγια σχετικά με το DRINKiQ -Quiz

Δυο λόγια σχετικά με το DRINKiQ  -Quiz 

  Ποιο ποτό περιέχει περισσότερο αλκοόλ; Γνωρίζετε ότι μια συνηθισμένη     μερίδα ποτού (ουίσκι, τζιν, βότκα κλπ.) περιέχει την ίδια ποσότητα αλκοόλ     όπως π.χ. μία μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί που σερβίρεται στο μπαρ; Οι     γυναίκες και οι άνδρες επηρεάζονται το ίδιο από το αλκοόλ; Περάστε 5 ευχάριστα   λεπτά συμπληρώνοντας το διαδραστικό mini quiz και βελτιώστε το drinkiq σας.

  To link του Quiz είναι το εξής: https://www.diageo.com/en/drinkiqquiz-kiosk

Μάθε περισσότερα για τις επιδράσεις του αλκοόλ στον οργανισμό, και γνώρισε πώς η υπεύθυνη κατανάλωσή του μπορεί να αποτελεί μέρος ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Επίσης, μπορείς να βρεις συμβουλές για το πώς να καταναλώνεις αλκοόλ εντός των ορίων καθώς και να αξιοποιείς καλύτερα κάθε περίσταση.

Η Diageo έχει αναλάβει δέσμευση για την αποφυγή και τη μείωση της αλόγιστης κατανάλωσης του αλκοόλ παγκοσμίως. Έχουμε συνεργαστεί με τους σημαντικότερους παραγωγούς αλκοολούχων ποτών παγκοσμίως προκειμένου να βοηθήσουμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να μειώσει την αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ. Μάθε περισσότερα για τα παραπάνω, καθώς και για άλλες επιτυχημένες πρωτοβουλίες μας που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της επεισοδιακής άμετρης κατανάλωσης, της οδήγησης υπό την επήρεια του αλκοόλ  καθώς και της κατανάλωσης αλκοόλ κάτω από τη νόμιμη ηλικία.

Προκήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: "ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΟΜΑΔΕΣ 2,3,4,5,6,7,8,9» ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ»"

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/06/2018
Αριθ. Πρωτ.: 2346

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Δήμαρχος Παρανεστίου

Η Δήμαρχος Παρανεστίου προκηρύσσει Ηλεκτρονικό Ανοιχτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.ΣΗ.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης  www.promitheus.gov.gr για την προμήθεια με τίτλο   ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΟΜΑΔΕΣ 2,3,4,5,6,7,8,9» ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ».

  1. Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας: Δήμος Παρανεστίου, Παρανέστι, 66035 τηλ:2524350101, 2524350100, φαξ:2524022571, email:hassapisc@gmail.com.
  2. Κωδικοί CPV: CPV 37414100-4, CPV 42512200-0, CPV 31710000-6, CPV 42991200-1, CPV 32300000-6, CPV39713200-5, CPV39713510-1, CPV42716200-0, CPV 39711310-5, CPV38436310-6, CPV32324400-4, CPV30121200-5, CPV39221123-5, CPV39221220-5, CPV39221121-1, CPV39722200-1, CPV39223200-3, CPV39721100-3, CPV39721100-3, CPV39512200-6, CPV39532000-0, CPV39512100-5, CPV39516120-9, CPV39511100-8, CPV39513100-2, CPV39511100-8, CPV39514000-8, CPV39532000-0, CPV39515100-6, CPV39141000-2.
  3. Διαδικασία: Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός
  4. Περιγραφή αντικειμένου διαγωνισμού: Προμήθεια ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και πλήρης εξοπλισμός της κουζίνας και των δωματίων, 24 υφιστάμενων οικίσκων, του πρώην οικισμού της ΔΕΗ στο Μεσοχώρι του Δ.Παρανεστίου.
  5. Γλώσσα Σύνταξης Προσφορών: Ελληνική
  6. Κριτήριο κατακύρωσης : την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής .
  7. Προϋπολογισμός: 237,72 ευρώ με ΦΠΑ 24%
  8. Υποδιαίρεση της προμήθειας σε τμήματα( «ΟΜΑΔΕΣ») : Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για μία ή και για περισσότερες ομάδες, για τη συνολική όμως προκηρυχθείσα  ποσότητα κάθε ομάδας, όπως αυτή περιγράφεται αναλυτικά  στον ενδεικτικό προϋπολογισμό της κάθε ομάδας.
  9. Δικαιούμενοι Συμμετοχής : Αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 2.2.1 της διακήρυξης.
  10. Απαιτούμενες εγγυήσεις: Κατάθεση εγγυητική επιστολή συμμετοχής 1% όπως αναλυτικά

αναφέρεται στο άρθρο 2.2.2.1 της διακήρυξης.

  1. Παραλαβή προσφορών: Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www. promitheus.gov.gr του συστήματος οι δε συστημικοί αριθμοί του διαγωνισμού είναι: 60652, 60656, 60658, 60659, 60660, 60662, 60664 και 60667. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 15-07-2018 και ώρα 23:00 και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την 20-07-2018 και ώρα 10:00 πμ.
  2. Χρηματοδότηση: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΤΠΑ Από τον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση ελκυστικότητας της Περιφέρειας ως τόπου εγκατάστασης επιχειρήσεων και ατόμων» του Ε.Π. «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020»
  3. Χρόνος ισχύος των προσφορών: Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δέκα (10) μηνών (300 ημέρες) από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.
  4. Δημοσιεύσεις:Το συνολικό κείμενο της διακήρυξης αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr), στο site του Δήμου www.paranesti.gr στις προβλεπόμενες από το νόμο εφημερίδες

 

 

Η Δήμαρχος

 

 

Αλεξάνδρα Μαρίνα Σωτηριάδου

 

 

Μελέτη

Διακήρυξη

Περίληψη προκήρυξης

ΤΕΥΔ

ΤΕΥΔ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ 2

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ 3

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ 4

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ 5

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ 6

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ 7

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ 8

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΑ 9

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑ 2

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑ 3

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑ 4

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑ 5

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑ 6

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑ 7

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑ 8

ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΟΜΑΔΑ 8

Πρόσκληση για την 11η Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 7/6/2018
Αριθ. Πρωτ.: 2192
Αριθ. Συνεδρίασης: 11

 Σας προσκαλούμε την 7η  του μηνός   Ιουνίου    2018, ημέρα Πέμπτη   και ώρα 21:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικό  θέμα  :

 

Έκδοση Ψηφίσματος σχετικά με την χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από το κράτος των Σκοπίων

Το  κατεπείγον της έκτακτης συνεδρίασης συνίσταται κατόπιν  των συλλαλητηρίων που πραγματοποιήθηκαν στις 6-6-2018 σε 23 πόλεις της Ελλάδος με αφορμή  τις πρόσφατες εξελίξεις   για την χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από το κράτος των Σκοπίων .

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Μήνυμα της Δημάρχου Παρανεστίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

  Είναι κοινή συνείδηση όλων μας ότι για να επιβιώσουμε στον πλανήτη, οφείλουμε να προστατεύουμε τη Φύση. Δρούμε και διαμορφώνουμε με τις πράξεις ή παραλείψεις μας στη διαμόρφωσή του καθημερινά. Προβλήματα όπως η κλιματική αλλαγή, η έλλειψη νερού, η καταστροφή βιοτόπων, η διάβρωση εδαφών , η ρύπανση μας αφορούν όλους και είναι ευθύνη του καθενός μας η διαχείρισή τους.

  Η καθημερινή μας συμπεριφορά αποτελεί τη δική μας συμβολή στην προστασία  ή την καταστροφή του περιβάλλοντος, που οφείλουμε να αφήσουμε υγιές στις επόμενες γενιές.