Πρόσκληση για την 14η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 25/5/2018
Αριθ. Πρωτ.: 2059
Αριθ. Συνεδρίασης: 14

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 29η   του μηνός   Μαϊου του έτους 2018, ημέρα  Τρίτη και ώρα 22:30 μ.μ. σε  Τακτική   Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1

Έγκριση ανατροπής ανάληψης υποχρέωσης-έγκριση προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης και ψήφιση πιστώσεων του Δήμου προϋπολογισμού οικον. Έτους 2018

       Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

 Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Στο Παρανέστι και στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 09:00 π.μ. συνήλθε η Επιτροπή που συγκροτήθηκε με την 1834/09-05-2018 απόφαση της Δημάρχου, προκειμένου να ελέγξει τα δικαιολογητικά και να καταρτίσει τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της ΣΟΧ 02/1129/27-03-2018 προκήρυξης του Δήμου Παρανεστίου.
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν παρόντες:
1. Ματζαρίδης Νικόλαος ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. Ζαχαρόπουλος Ευστράτιος ΜΕΛΟΣ
3. Ασλανίδου Ελισάβετ ΜΕΛΟΣ
Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την Κοτζαγιαννίδου Δέσποινα, δημοτική υπάλληλο, γραμματέα της επιτροπής που ορίστηκε με την παραπάνω απόφαση του Δημάρχου.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής ύστερα από τη διαπίστωση απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και είπε τα εξής:
Ο Δήμος Παρανεστίου προχώρησε στην πλήρωση δύο (2) θέσεων έκτακτου προσωπικού με σχετική προκήρυξη που δημοσιεύτηκε ύστερα από την υπ’ αριθμό 23/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με την αριθ. 1834/09-05-2018 απόφαση της Δημάρχου Παρανεστίου, συστήθηκε η παρούσα επιτροπή για τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων.
Τα μέλη της επιτροπής αφού άκουσαν τον πρόεδρο, είδαν τη σχετική προκήρυξη του Δήμου, τα απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα- κλάδο και κατηγορία και τις αιτήσεις των υποψηφίων και τα επισυναπτόμενα σε αυτά δικαιολογητικά.

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το σχετικό αρχείο.

ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΩΣ ΤΟΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ» ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2014-2020»

ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : « ΒΕΛΤΙΩΣΗ  ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΩΣ ΤΟΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ» ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ  2014-2020»

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Έργο: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ  ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ» περιλαμβάνει τα παρακάτω τρία (3) Υποέργα:

 

ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ»

με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 772.389,10 €.

Το Υποέργο 1 ολοκληρώθηκε.

 

ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΟΜΑΔΕΣ 2,3,4,5,6,7,8,9»

με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 242.237,72  €.

Το Υποέργο 2 θα υλοποιηθεί μέσω ανοικτής Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας

 

ΥΠΟΕΡΓΟ 3: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΟΜΑΔΑ Α1»

με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 117.705,76  €.

Το Υποέργο 3 ολοκληρώθηκε.

Κάντε κλικ εδώ για να προβάλλετε το σχετικό έγγραφο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ DRAMA WINE TRAIL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Δήμο Παρανεστίου και το Δήμο Δράμας,  με την υποστήριξη του Μορφωτικού  Πολιτιστικού  Συλλόγου Αδριανής, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παρανεστίου ,  του  ΣΔΥΔ DramaRunners,  του Ορειβατικού Συλλόγου, του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας και της Ένωσης Οινοπαραγωγών Δράμας, ο Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου «Drama Wine Trail», στην Αδριανή του Δήμου Παρανεστίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «Δραμοινογνωσίας» και έχει φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του Σωματείου ΑΜΕΑ και του Συλλόγου Παραπληγικών Νομού Δράμας.

Το «Drama Wine Trail» είναι ένας αγώνας 12 χλμ που περνά από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Αδριανής. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία πανέμορφη διαδρομή ήπιων χαρακτηριστικών και να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα μικρά παιδιά αθλητών-αθλούμενων-παρατηρητών θα απασχοληθούν με δραστηριότητες που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές. Την ίδια ώρα, πρόσκοποι από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα συμμετέχουν σε ένα μεγάλο παιχνίδι μαζί με παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών που θα βρίσκονται στην Αδριανή, υπό το συντονισμό του 3ου Συστήματος Προσκόπων Δράμας.

Στον τερματισμό θα περιμένουν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της Αδριανής με παραδοσιακά εδέσματα για τους αθλητές – αθλούμενους, σε μία μικρή στάση, λίγο πριν επισκεφτούν τα Οινοποιεία που θα έχουν "Ανοιχτές Πόρτες" με εκδηλώσεις για όλους.

Σας περιμένουμε σε μία μεγάλη γιορτή στην ανοιξιάτικη φύση της Αδριανής, στους μοναδικούς αμπελώνες της και στα διεθνούς φήμης οινοποιεία της!

Ώρα έναρξης του αγώνα 11:00

Ώρες εγγραφών: 8:30 - 10:30

Παράλληλες εκδηλώσεις: 11:30 – 13:30

Δραστηριότητες προσκόπων: 11:30 -12:30

Ανοιχτές πόρτες οινοποιείων: 11:00 – 18:00

Γραφείο Δημάρχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 18 Μαίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παρανεστίου για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω πυρκαγιών και σεισμών.

Η Πρόεδρος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, κ.Αλίκη Σωτηριάδου, Δήμαρχος Παρανεστίου, αναφέρθηκε στα μέτρα και στις ενέργειες που έχει προβεί ο Δήμος εν όψει της περιόδου πυροπροστασίας και στις ενέργειες που έχει προβεί για την ετοιμότητα σε περίπτωση σεισμού. Στη συνέχεια, όλοι οι φορείς τοποθετήθηκαν σχετικά με την ετοιμότητα των Υπηρεσιών τους και διαχώρισαν τις αρμοδιότητές τους.

 Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και κατέθεσαν τις απόψεις τους, η κ. Γεωργιάδου Κρυσταλλένια,  από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΑΜΘ, ο κ. Παπαλεξίου Δημήτρης,  από την αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ, ο κ. Χατζηκοσμίδης Κυριάκος, από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Δράμας, ο Ταγματάρχης Καραμπουτάκης Γεώργιος εκπρόσωπος του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Δράμας, ο Διοικητής Δαδούδης Κωνσταντίνος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, ο Πυραγός Καραγιαννίδης Αλέξανδρος, εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Παρανεστίου, ο κ. Κωνσταντινίδης Παντελής , εκπρόσωπος του Δασαρχείου Δράμας, ο κ. Τζόκας Χριστόδουλος εκπρόσωπος του Α.Τ. Δοξάτου, ο κ. Παπαδόπουλος Σταύρος εκπρόσωπος του Α.Τ. Παρανεστίου, ο κ. Παρχαρίδης Παύλος, εκπρόσωπος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου, ο κ. Πάσχος Αθανάσιος, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Δράμας, ο κ. Ελευθεριάδης Χρήστος, Αντιδήμαρχος του Δήμου Παρανεστίου, ο κ. Παρλόγλου Μιχαήλ, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παρανεστίου και ο κ. Ζαχαρόπουλος Ευστράτιος Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Παρανεστίου.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η υπογραφή της σύμβασης για την «Μελέτη στατικού ελέγχου και αποκατάστασης προβλημάτων φορέα και βάθρων της γέφυρας του ποταμού Νέστου επί της Ε. Ο. 14 Δράμα – Παρανέστι – Όρια Ν.Δράμας/Ν. Ξάνθης», προϋπολογισμού  67.766,00 € με ΦΠΑ  αίτημα που διατυπώθηκε από το Δήμο Παρανεστίου προ Καλλικράτη (2010) είναι πλέον πραγματικότητα.

Το έργο «Κατασκευή γέφυρας Μαρμαριάς επί της Εθνικής Οδού Νο 14 Δράμας –Ξάνθης μετά των προσβάσεων» του ωριμότερου μελετητικά έργου οδοποιΐας της ΠΑΜΘ που έμενε στις καλένδες επί πολλά έτη έχει ήδη επιτέλους εγκριθεί από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης να προταθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΜΘ 2014-2020 ενώ προβλέπεται ότι θα ακολουθήσει η συνέχιση του έργου στην ανισόπεδη διάβαση Πλατανόβρυσης και έως το σταθμό Πλατανιάς.

Μετά την επισκευή της στέγης στο δημοτικό σχολείο της Αδριανής, ακολούθησε η επισκευή της στέγης στο δημοτικό σχολείο του Παρανεστίου και η τοποθέτηση πινακίδων στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Παρανεστίου, ενώ σήμερα εκτελούνται τα κάτωθι έργα:

H κατασκευή και επισκευή φρεατίων ακαθάρτων και ύδρευσης στην Τ.Κ. Αδριανής και Τ.Κ. Πλατανιάς, η ανακαίνιση κτιρίου που χρησιμοποιεί ο πολιτιστικός σύλλογος Αδριανής, και η οδοποιία οικισμών.

Στο πρόγραμμα Φιλόδημος II έχει υποβληθεί πρόταση χρηματοδότησης για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού, συνολικού προϋπολογισμού 226.222,40 ευρώ, καθώς και μία δεύτερη πρόταση για την προμήθεια και τοποθέτηση σήμανσης και λοιπού υλικού σήμανσης για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου Παρανεστίου, συνολικού προϋπολογισμού 11.780,00 ευρώ

Επίσης στο πρόγραμμα Φιλόδημος εντός των επομένων ημερών θα  υποβληθεί πρόταση για την χρηματοδότηση της κατασκευής πέντε παιδικών χαρών στους οικισμούς Νικηφόρου, Ψηλής Ράχης, Πλατανιάς, Πτελέας και Πρασινάδας.

Στο πρόγραμμα LEADER προτείνεται η ένταξη του έργου «Κατασκευή παιδικής χαράς και ελαστικού δαπέδου στο Μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου ΤΚ Αδριανής», προϋπολογισμού  135.960,00 ευρώ

Με επιμονή για τη διεκδίκηση έργων αρμοδιότητας άλλων φορέων και συστηματική δουλειά, παρά το μικρό αριθμητικά προσωπικό στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας, ωριμάζουμε και υλοποιούμε έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών μας και  έργα για την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.

 

 Γραφείο Δημάρχου

3η Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 17/5/2018
Αριθ. Πρωτ.: 1950
Αριθ. Συνεδρίασης: 3 

Σας προσκαλούμε την 22η του μηνός Μαΐου  2018, ημέρα Τρίτη  και ώρα 14:00 μ.μ. να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 & 75 Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης & της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης»,  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης των  παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης 

    1

Κατανομή λειτουργικών δαπανών 2018 των σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας 

     2

Συζήτηση για την διδασκαλία του άξονα «’Έμφυλες ταυτότητες» της Θεματικής Εβδομάδας στα Γυμνάσια.

                                                           

                                                            Η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας

                                                                         Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διαφημιστική καταχώρηση σε έντυπο ΜΜΕ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 9/5/2018
Αριθ. Πρωτ.: 1836 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διαφημιστική καταχώρηση σε έντυπο ΜΜΕ»

 

Ο Δήμος Παρανεστίου προκειμένου να προωθήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, να προβληθεί το Παρανέστι με στόχο τον τουρισμό και με ιδιαίτερη έμφαση στον οικοτουρισμό προτίθεται να κάνει μια διαφημιστική καταχώρηση σε ένθετο ταξιδιωτικού περιεχομένου Κυριακάτικης εφημερίδας πανελλήνιας εμβέλειας.

Πρόκειται για τη δημιουργία δισέλιδης μακέτας καταχώρησης με φωτογραφίες από το Παρανέστι και κείμενο με τα αξιόλογα στοιχεία του Παρανεστίου με έμφαση στον οικοτουρισμό, τα οποία θα συνταχθούν από τον ανάδοχο. Στην καταχώρηση υποχρεωτικά θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα λογότυπα, τα οποία θα υποδείξει ο Δήμος Παρανεστίου στον ανάδοχο. Η ολοκληρωμένη μακέτα θα δημοσιευτεί την πρώτη Κυριακή που έπεται της κοινοποίησης της τελικής έγκρισης του σχεδίου της καταχώρησης από το Δήμο Παρανεστίου και τον ΕΟΤ.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 4.960,00€ (τέσσερις χιλιάδες εννιακόσιες εξήντα ευρώ και μηδέν λεπτών),  συμπεριλαμβανομένου 24% Φ.Π.Α. .

Οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται με κάθε πρόσφορο μέσο από τους ενδιαφερόμενους στη Δ/νση: Δήμος Παρανεστίου, Τ.Κ 66 035, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση paranest@otenet.gr με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτές θα παραληφθούν και θα πρωτοκολληθούν μέχρι και την Παρασκευή, 11/05/2018 και ώρα 13:00, με ευθύνη του προσφέροντος.

Δικαιολογητικά συμμετοχής θα ζητηθούν με νέα πρόσκληση αποκλειστικά και μόνο από αυτόν που θα οριστεί ως ανάδοχος.

Η προσφερόμενη συνολική τιμή, που δεν μπορεί να ξεπερνά το ποσό των 4.960,00 ευρώ (τεσσάρων χιλιάδων εξακοσίων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ,  θα αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς και θα δοθεί υποχρεωτικά σε ευρώ.

Η Δήμαρχος 

Αλεξάνδρα Μαρίνα Σωτηριάδου

Για λήψη σχετικού αρχείου κάντε κλικ εδώ.

Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

«Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης –
Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής –
Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ
[Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»]
- Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και
λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α» - Ρυθμίσεις για την
αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των
αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την
πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ

Κάντε κλικ για να λάβετε το σχετικό αρχείο

8η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 3/5/2018
Αριθ. Πρωτ.: 1731
Αριθ. Συνεδρίασης: 8

Σας προσκαλούμε την   7η του μηνός  Μαϊου   2018, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 20:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση της 1ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ.
  2. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2017 του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου
  3. Κατάρτιση-Ψήφιση του κανονισμού λειτουργίας των παιδικών σταθμών του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου
  4. Έγκριση της 2ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ.
  5. Επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και ψήφιση πίστωσης
  6. Καθορισμός των δικαιούχων αποζημίωσης των Δημοτικών Συμβουλών για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παρανεστίου
  7. Έγκριση δαπανών μετακίνησης της Δημάρχου στην Αθήνα.
  8. Έγκριση έκθεσης εσόδων- εξόδων Α΄ τριμήνου (01/1/2018-31/3/2018) προϋπολογισμού 2018
  9. Έγκριση Πρωτόκολλου προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ – ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» αρχικού προϋπολογισμού 5.765,26 € με το ΦΠΑ .
  10. Έγκριση της 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2018
  11. Έγκριση των πραγματοποιηθέντων δαπανών της εκδήλωσης «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»
  12. Λήψη απόφασης επί του κατατεθέντος σχεδίου νόμου με τίτλο «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α» - Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ»
  13. Έγκριση μετάβασης Δημοτικών Συμβούλων και Δημάρχου στην Αθήνα για το έκτακτο Συνέδριο ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ.
  14. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου για τον Κεσίδη Αλέξανδρο
  15. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου για την Αντωνιάδου Δέσποινα
  16. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου για την Στεφανίδου Αναστασία
  17. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου για τον Αποστολίδη Γεώργιο
  18. Έγκριση ή μη του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και της ΔΙΑΜΜΑΘ ΑΕ με τίτλο «Λειτουργική αναβάθμιση συστήματος συλλογής εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών ή και άλλων προϊόντων κατά την έννοια του Νόμου 2939/2001 και βελτίωση μεθοδολογίας Διαχείρισής του –Υποστηρικτικές ενέργειες Δήμου Παρανεστίου» και ορισμό εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης
  19. Έγκριση απολογισμού οικον. έτους 2017 της Β΄θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου
  20. Έγκριση απολογισμού οικον. έτους 2017 της Α΄θμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Κάντε κλικ για να λάβετε το σχετικό αρχείο