ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 12η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 08/07/2022
Αριθ. Πρωτ.: 3282
Αριθ. Συνεδρίασης: 12

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 12η του μηνός Ιουλίου 2022 , ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 15ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022
  2. Έγκριση της 16ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022
  3. Ακύρωση της 108/2022 Απόφασης Ο.Ε. και λήψη νέας απόφασης για εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022..
  4. Έγκριση Τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης Έρευνας και Ανάπτυξης μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
  5. Ακύρωση της αριθ.99/2022απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο : «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίου Γυμνασίου με Λ.Τ. Παρανεστίου» και λήψη νέας με το ίδιο θέμα
  6. Έγκριση του 1ου πρακτικού, του έργου με τίτλο : ΥΠΟΕΡΓΟ 1: “ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΑΔΡΙΑΝΗΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ” ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΔΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΡΑΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ”
  7. Έγκριση του 1ου πρακτικού του έργου με τίτλο : ΥΠΟΕΡΓΟ 2: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΨΗΛΗΣ ΡΑΧΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ” ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΔΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΡΑΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ”
  8. «Έγκριση του πρακτικού 2 της μελέτης με τίτλο "Γενικό σχέδιο ύδρευσης και υλοποίησης σχεδίου ασφάλειας νερού Δήμου Παρανεστίου" - 1ο Υποέργο»
  9. «Έγκριση του πρακτικού 2 της μελέτης με τίτλο "Γενικό σχέδιο ύδρευσης και υλοποίησης σχεδίου ασφάλειας νερού Δήμου Παρανεστίου" - 2ο Υποέργο»

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/06/2022
Αριθ. Πρωτ.: 2999
Αριθ. Συνεδρίασης: 11

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 28η του μηνός Ιουνίου 2022 , ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων Δήμου Παρανεστίου

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος


Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 17/06/2022
Αριθ. Πρωτ.: 2797
Αριθ. Συνεδρίασης: 10

 

  Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 20η  του μηνός Ιουνίου  2022 , ημέρα   Δευτέρα   και ώρα 10:30 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


  1.  

Έγκριση 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022

  1.  

Έγκριση 11ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022

  1.  

Έγκριση 12ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022

  1.  

Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

  1.  

Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για παράσταση του Δήμου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Δράμας   για την αίτηση προσωρινής ρύθμισης κατάστασης-διαδιακασία ασφαλιστικών μέτρων της Γεωργιάδου Σιμέλας κατά   του Δήμου Παρανεστίου   που  θα εκδικαστεί στις 12-7-2022.

  1.  

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης του έργου «Τοιχίο αντιστήριξης στον οικισμό Στέρνας  Δήμου Παρανεστίου»

  1.  

Έγκριση 2ου    ΑΠΕ    του έργου με τίτλο : «Κατασκευή Φρεατίων Ομβρίων Υδάτων»

  1.  

Έγκριση 2ου    ΑΠΕ    του έργου με τίτλο: «Ενεργειακή αναβάθμιση Κτιρίου Γυμνασίου με Λ.Τ. Παρανεστίου»

  1.  

Ακύρωση της αριθ. 90/2022 απόφασης της Ο.Ε και λήψη νέας με θέμα  «Έγκριση του πρακτικού 1 της μελέτης με τίτλο "Γενικό σχέδιο ύδρευσης και υλοποίησης σχεδίου ασφάλειας νερού Δήμου Παρανεστίου" - 1ο Υποέργο»

  1.  

Ακύρωση της αριθ. 91/2022 απόφασηςς της Ο.Ε και λήψη νέας με θέμα  «Έγκριση του πρακτικού 1 της μελέτης με τίτλο "Γενικό σχέδιο ύδρευσης και υλοποίησης σχεδίου ασφάλειας νερού Δήμου Παρανεστίου" - 2ο Υποέργο»

  1.  

Τροποποίηση κανονισμού λειτουργίας βραχυχρόνιας αγοράς στο πλαίσιο των Αγώνων Bουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου και  καθορισμός τέλους συμμετοχής

  1.  

Έγκριση λειτουργίας αγοράς και κανονισμού λειτουργίας βραχυχρόνιας αγοράς
στο πλαίσιο της θρησκευτικής εορτής Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Κοινότητα της
Αδριανής του Δήμου Παρανεστίου και καθορισμός τέλους συμμετοχής

  1.  

Συγκρότηση  επιτροπής διαγωνισμού, του έργου: ««Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Δ.Κ. Αδριανής», κατόπιν    κλήρωσης    ΜΗΜΕΔ

  1.  

Συγκρότηση  επιτροπής διαγωνισμού, του έργου: «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Τ.Π.Σ.) Δήμου Παρανεστίου», κατόπιν    κλήρωσης    ΜΗΜΕΔ

  1.  

Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο :  «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Δ.Κ. Αδριανής».

  1.  

Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, της μελέτης με τίτλο :  «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Τ.Π.Σ.) Δήμου Παρανεστίου».

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι  αναπληρωτές τους.     

 

                           

                                                                                                  Ο Πρόεδρος

                                                                                   Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/05/2022
Αριθ. Πρωτ.: 2355
Αριθ. Συνεδρίασης: 9


 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 27η  του μηνός Μαϊου  2022, ημέρα   Παρασκευή   και ώρα 13:30 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1.  

Συγκρότηση  επιτροπής διαγωνισμού, του έργου: «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης ΤΚ Αδριανής», κατόπιν    κλήρωσης    ΜΗΜΕΔ

  1.  

Συγκρότηση  επιτροπής διαγωνισμού, του έργου:: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΧΗΣ », κατόπιν    κλήρωσης    ΜΗΜΕΔ

  1.  

Αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων επενδυτικού δανείου από το ΤΠΔ ενταγμένου στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού ποσού 839.090,00€  για την εκτέλεση του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Παρανεστίου

  1.  

Έγκριση της Επικαιροποιημένης Μελέτης, Έγκριση των νέων όρων Δημοπράτησης και Έγκριση των τευχών Δημοπράτησης, της προμήθειας με τίτλο:   Υποέργο 5: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΟΜΑΔA 3: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ» του έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΗ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ

  1.  

Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

  1.  

Έγκριση της 5ης  αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικ. έτους 2022 του ΝΠΔΔ του Δήμου Παρανεστίου

  1.  

Έγκριση της αριθ.  17/2022 απόφασης του ΝΠΔΔ του Δήμου Παρανεστίου περί «Αποδοχή επιπλέον χρηματοδότησης (2η επιπλέον χρηματοδότηση)  για υλοποίηση πρόσθετων δράσεων του έργου με τίτλο "SMART MEDICINE - SMART_MED" που υποβλήθηκε στην 2η πρόσκληση του προγράμματος ευρωπαϊκής συνεργασίας «ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020» (INTERREG V-A GREECE  BULGARIA 2014-2020)  και έγκριση ΣΤ΄ αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2022»

  1.  

Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο :  ΥΠΟΕΡΓΟ 1: “ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΑΔΡΙΑΝΗΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ” ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΔΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΡΑΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ”

  1.  

Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο :  ΥΠΟΕΡΓΟ 2: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΨΗΛΗΣ ΡΑΧΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ” ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΔΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΨΗΛΗ ΡΑΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ” 

 

  1.  

Έγκριση του πρακτικού 1 της μελέτης με τίτλο "Γενικό σχέδιο ύδρευσης και υλοποίησης σχεδίου ασφάλειας νερού Δήμου Παρανεστίου" - 1ο Υποέργο

  1.  

Έγκριση του πρακτικού 1 της μελέτης με τίτλο "Γενικό σχέδιο ύδρευσης και υλοποίησης σχεδίου ασφάλειας νερού Δήμου Παρανεστίου" - 2ο Υποέργο

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι  αναπληρωτές τους.     

 

                           

                                                                                                  Ο Πρόεδρος

 

                                                                                                  Καγιάογλου Αναστάσιος


Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 13/05/2022
Αριθ. Πρωτ.: 2151
Αριθ. Συνεδρίασης: 8

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 17η του μηνός Μαΐου 2022 , ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση έκτακτης μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα
  2. Έγκριση Απολογισμού για το Οικονομικό Έτος 2021
  3. Έγκριση7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022
  4. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2022
  5. Έγκριση του 3ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Διεθνούς Διαγωνισμού άνω των ορίων για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «Συντήρηση και Επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Παρανεστίου» διαρκείας (3) ετών .
  6. Έγκριση δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα
  7. Προσδιορισμός πρόσθετων προσόντων για τις εγκριθείσες θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο μας στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2022

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος


Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 21/04/2022
Αριθ. Πρωτ.: 1848
Αριθ. Συνεδρίασης: 6

 


Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 27η  του μηνός Απριλίου 2022 , ημέρα   Τετάρτη  και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1.  

Έγκριση της 6ης  αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2022

  1.  

Έγκριση  έκθεσης εσόδων- εξόδων Α΄ τριμήνου (01/1/2022-31/3/2022) προϋπολογισμού οικον. έτους  2022

  1.  

Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

  1.  

Αποδοχή γνωμοδότησης ή μη   δικηγόρου για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων  κατά της αριθ.9/2022 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δράμας

  1.  

Έγκριση δαπανών  μετακίνησης του Δημάρχου στην  Αθήνα

  1.  

Έγκριση της 4ης  αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικ. έτους 2022 του ΝΠΔΔ του Δήμου Παρανεστίου

  1.  

Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων σχολικών κλήρων Δήμου Παρανεστίου,

  1.  

Ορισμός ορκωτού – λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Παρανεστίου για το έτος 2022

  1.  

Έγκριση Τροποποίησης προϋπολογισμού της  ΟΜΑΔΑΣ 3: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ της προμήθειας του Υποέργου 2: «Προμήθεια Εξοπλισμού – Ομάδες 2,3,4,5,6,7,8,9», του έργου: «Δημιουργία Υποδομών Φιλοξενίας Ειδικών Ομάδων στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στον οικισμό ΔΕΗ Μεσοχωρίου» και έγκριση της επικαιροποιημένης μελέτης

  1.  

Λήψη απόφασης για έγκριση σύναψης της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΉΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» μεταξύ Δήμου Παρανεστίου και ΔΕΠΑΝ και υλοποίησης των προβλεπόμενων στην επισυναπτόμενη Προγραμματική Σύμβαση.

  1.  

Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης με τίτλο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΉΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ" και υποβολής πρότασης με τίτλο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΉΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ" στο πλαίσιο του άξονα προτεραιότητας 2(Α.Π.2) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του χρηματοδοτικού προγράμματος  «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021 Β΄ Πρόσκληση του ΥΠΕΝ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ

  1.  

Έγκριση νέου Κανονισμού Καθαριότητας Δήμου Παρανεστίου

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι  αναπληρωτές τους.     

 

                                                                                    Ο Πρόεδρος

 

                                                                                  Καγιάογλου Αναστάσιος


 

Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 21/04/2022
Αριθ. Πρωτ.: 1850
Αριθ. Συνεδρίασης: 7

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 27η  του μηνός Απριλίου 2022 , ημέρα   Τετάρτη  και ώρα 19:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1.  

Έγκριση των όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης αγροκτήματος Ξαγνάτου (υπ΄ αριθ. 159 αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης έκτασης 209.789 τ.μ.).

  1.  

Έγκριση των όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων-σχολικών κλήρων Δήμου Παρανεστίου

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι  αναπληρωτές τους.     

 

                           

                                                                                     Ο Πρόεδρος

 

                                                                                  Καγιάογλου Αναστάσιος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/04/2022
Αριθ. Πρωτ.: 1848
Αριθ. Συνεδρίασης: 6

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 27η του μηνός Απριλίου 2022 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2022
  2. Έγκριση έκθεσης εσόδων- εξόδων Α΄ τριμήνου (01/1/2022-31/3/2022) προϋπολογισμού οικον. έτους 2022
  3. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.
  4. Αποδοχή γνωμοδότησης ή μη δικηγόρου για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων κατά της αριθ.9/2022 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δράμας
  5. Έγκριση δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα
  6. Έγκριση της 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικ. έτους 2022 του ΝΠΔΔ του Δήμου Παρανεστίου
  7. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων σχολικών κλήρων Δήμου Παρανεστίου,
  8. Ορισμός ορκωτού – λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Παρανεστίου για το έτος 2022
  9. Έγκριση Τροποποίησης προϋπολογισμού της ΟΜΑΔΑΣ 3: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ της προμήθειας του Υποέργου 2: «Προμήθεια Εξοπλισμού – Ομάδες 2,3,4,5,6,7,8,9», του έργου: «Δημιουργία Υποδομών Φιλοξενίας Ειδικών Ομάδων στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στον οικισμό ΔΕΗ Μεσοχωρίου» και έγκριση της επικαιροποιημένης μελέτης
  10. Λήψη απόφασης για έγκριση σύναψης της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΉΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» μεταξύ Δήμου Παρανεστίου και ΔΕΠΑΝ και υλοποίησης των προβλεπόμενων στην επισυναπτόμενη Προγραμματική Σύμβαση.
  11. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης με τίτλο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΉΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ" και υποβολής πρότασης με τίτλο "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΉΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ" στο πλαίσιο του άξονα προτεραιότητας 2(Α.Π.2) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021 Β΄ Πρόσκληση του ΥΠΕΝ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ
  12. Έγκριση νέου Κανονισμού Καθαριότητας Δήμου Παρανεστίου

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος


 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/04/2022
Αριθ. Πρωτ.: 1850
Αριθ. Συνεδρίασης: 7

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 27η του μηνός Απριλίου 2022 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 π.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση των όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης αγροκτήματος Ξαγνάτου (υπ΄ αριθ. 159 αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης έκτασης 209.789 τ.μ.).
  2. Έγκριση των όρων δημοπράτησης για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων-σχολικών κλήρων Δήμου Παρανεστίου

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


 Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/03/2022
Αριθ. Πρωτ.: 1416
Αριθ. Συνεδρίασης: 5

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 29η  του μηνός Μαρτίου  2022 , ημέρα   Τρίτη  και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1.  

Λήψη απόφασης περί αποδοχής των όρων συμμετοχής και υποβολή πρότασης ένταξης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς – Εξοπλισμός για την υλοποίηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων του άρθρου 10 του ν. 4830/2021 (Α΄169) «Νέο πλαίσιο για την ευζωία ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «Άργος» και λοιπές διατάξεις». Συμπληρωματική πρόταση σύμφωνα με την 1η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ XΙΙ

  1.  

Έγκριση της 4ης  αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2022

  1.  

Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής  Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής διαδικασίας  διαγωνισμού, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου «ΈΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»

  1.  

Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

  1.  

Έγκριση της 3ης  αναμόρφωσης προϋπολογισμού Οικ. έτους 2022 του ΝΠΔΔ του Δήμου Παρανεστίου

  1.  

Έγκριση παράτασης της σύμβασης του προσωπικού ΙΔΟΧ, που προσλήφθηκε για την αποτροπή διάδοσης του Κορωνοϊου COVID-19  .

  1.  

Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου του  Κονδύλη Χρήστου του Φωτίου

  1.  

Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Χατζημιχαήλ Βασιλικής του Συμεών

  1.  

Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Σαρίδου Δέσποινας του Ιορδάνη

  1.  

Έγκριση δαπανών  μετακίνησης του Δημάρχου στην  Αθήνα

  1.  

Ορισμός δικηγόρου για  γνωμοδότηση  για την άσκηση ή μη ένδικων μέσων  κατά της αριθ.9/2022 απόφασης του Ειρηνοδικείου Δράμας

  1.  

Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην  Αθήνα

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι  αναπληρωτές τους.     

Ο Πρόεδρος  

Καγιάογλου Αναστάσιος