ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Το Κ.Υ. Παρανεστίου σε συνεργασία με τους “Γιατρούς του Κόσμου” θα πραγματοποιήσουν στους χώρους του Κ.Υ. Παρανεστίου προληπτικές Ιατρικές Εξετάσεις για ενήλικες και ηλικιωμένους. Θα παραστούν γιατροί των ειδικοτήτων Καρδιολογίας, Οφθαλμολογίας, Γυναικολογίας και Οδοντιατρικής με τον αντίστοιχο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Οι Δωρεάν εξετάσεις θα διενεργούνται στους χώρους του κέντρου υγείας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου από τις 9:00 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι.
 
Τηλ.Επικοινωνίας 25240-22222

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ"

               

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ                                                                                                                      Παρανέστι  23-11-2018

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                 

                                                                                                                                                ΠΡΟΣ

                                                                                                                                              κ.  Χρυσοπούλου Αρίστη

                                                                                                                                             Αριστοτέλους 6

                                                                                                                                             57010 Πεύκα  Θεσ/νίκης

 

          Αγαπητή κυρία Χρυσοπούλου,

 

  Παρακαλώ δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες εμού της ιδίας και του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου για τη δωρεά των βιβλίων σας, η οποία έγινε αποδεκτή με την αρ. 66/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας. 

  Τα βιβλία σας  θα διατεθούν για τον  εμπλουτισμό του υλικού της   Βιβλιοθήκης Αδριανής  του Δήμου μας.

 Είμαστε βέβαιοι ότι τα βιβλία σας, όχι μόνο θα εμπλουτίσουν την βιβλιοθήκη μας και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξή της, αλλά θα προσφέρουν και πολύτιμη γνώση και συναισθήματα στους κατοίκους του Δήμου μας που θα ενδιαφερθούν να τα διαβάσουν .

  Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.

  Eυχόμαστε  υγεία και  ό,τι καλύτερο σ’  εσάς και την οικογένειά σας.

                                             

    Η  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

             Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Δημοσιοποίηση των στοιχείων σύμβασης δημοσίου έργου και ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης ΜΗΜΕΔ

 

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 28/11/2018
Αριθ. Πρωτ.: 4995

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ταχ. Διεύθυνση : Δημαρχείο

Ταχ. Κώδικας      : 66035  Παρανέστι

Πληροφορίες      : Ζαχαρόπουλος Ευστράτιος

Τηλέφωνο           : 2524350139

Φαξ                       : 2524022570

E-mail                   : e.zaxaropoulos@paranesti.gr

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιοποίηση των στοιχείων σύμβασης δημοσίου έργου

και ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης ΜΗΜΕΔ

 

Ο Δήμος Παρανεστίου, ανακοινώνει τη διενέργεια δημόσιας ηλεκτρονικής  κλήρωσης μελών επιτροπής διαγωνισμού, την Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 πμ, προκειμένου να διεξαχθεί ο ηλεκτρονικός ανοιχτός διαγωνισμός με τίτλο:

  • Υποέργο 1: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ, ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΛΕΓΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  • της Πράξης «ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»,
  • προϋπολογισμού 951.000,00 € (χωρίς ΦΠΑ)

Η κλήρωση και η επιλογή των μελών επιτροπής διαγωνισμού γίνεται αυτόματα από την εφαρμογή του Μητρώου Μελών Επιτροπών Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Μελετών, Τεχνικών και Λοιπών Συναφών Επιστημονικών Υπηρεσιών (Μη.Μ.Ε.Δ.) σύμφωνα με την Απόφαση του Υπ. Υποδομών & Μεταφορών ΔΝΣ/61034/ΦΝ 466/04.12.2017 (ΦΕΚ 4841/29.12.2017 τεύχος Β').

 

 

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ

 

 

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΜΕΔ

 

 

ΜΕΤΡΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ

Ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Δράμας η κυκλοφορία επί της γέφυρας του ποταμού Νέστου ρυθμίζεται ως εξής:

1. Όριο ταχύτητας διερχόμενων οχημάτων: 10 km/h

2. Μέγιστο φορτίο διερχόμενω οχημάτων: 10 t

Τα μέτρα θα ισχύσουν από σήμερα Παρασκευή 23-11-2018 μέχρι και τη Δευτέρα 26-11-2018

Παρακαλούμε τους χρήστες της γέφυρας για την πιστή τήρηση των μέτρων.

Γραφείο Δημάρχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με θέμα την εκτίμηση της κατάστασης της γέφυρας του ποταμού Νέστου, συνήλθε έκτακτα το Συντονιστικό Τοπικό ΄Οργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παρανεστίου την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου του -Δημάρχου Παρανεστίου Αλεξάνδρας Μαρίνας (Αλίκης) Σωτηριάδου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν  οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παρανεστίου κ. Ιωάννης Δίγκας και κ. Νικόλαος Ματζαρίδης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Δήμου Παρανεστίου κ. Ζαχαρόπουλος Ευστράτιος,  ο υπάλληλος του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος  του Δήμου Παρανεστίου κ. Χρήστος Χασάπης,  εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Παρανεστίου κ. Βασίλειος Μιχαλόπουλος, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παρανεστίου κ. Καλυβίνος Αυγουστίνος, ο Διευθυντής Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Παρανεστίου κ. Παντελής Ιωαννίδης, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Παρανεστίου κα Φανή Κορυφά, η Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού Παρανεστίου, κα Παρασκευή Γεωργιάδου, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας και του Πυροσβεστικού κλιμακίου Παρανεστίου κ.Κοσμίδης Δημήτριος και Καφαδάρης Γεώργιος, εκπρόσωπος του ΕΛΤΑ Παρανεστίου κ.Αλέξανδρος Πλατσίδας, ο Διοικητής του Προαναχωρησιακού Κέντρου Μεταναστανών κ. Στυλιανός Παπαδόπουλος, ο Διοικητής του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης  Παρανεστίου κ. Κωνσταντίνος Δανόγλου, ο Διευθυντής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου κ. Γεώργιος Καρυπίδης, η υπάλληλος του Δήμου Παρανεστίου κα Σπυριδούλα Πρωιμάκη και η ειδική συνεργάτιδα της Δημάρχου κα Κυριακή Παπαζώτου

Η Πρόεδρος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, κ. Αλεξάνδρα Μαρίνα (Αλίκη)  Σωτηριάδου, αναφέρθηκε στις επανειλημμένες οχλήσεις της ιδίας από το 2003 έως το 2010 και από το 2014  προς τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και τα αρμόδια Υπουργεία για τον έλεγχο της καταλληλότητας της γέφυρας και τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την επισκευή της . Ενημέρωσε το σώμα για τις πρόσφατες εξελίξεις και την κρισιμότητα της κατάστασης της γέφυρας. Στη συνέχεια, κάλεσε τους εκπροσώπους των φορέων και των υπηρεσιών που συμμετείχαν να εκφράσουν πιθανά προβλήματα και να προτείνουν λύσεις αντιμετώπισης αυτών κατά το λόγο αρμοδιότητάς τους. Στη συνέχεια, όλοι οι φορείς τοποθετήθηκαν θέτοντας υπόψη όλων στοιχεία για τη χρήση της γέφυρας, καθώς και για την ετοιμότητα των Υπηρεσιών τους και αναφέρθηκαν σε εναλλακτικές προτεινόμενες λύσεις.

Αμέσως μετά η Δήμαρχος συμμετείχε στην έκτακτη  σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Δράμας που  πραγματοποιήθηκε για το ίδιο θέμα στην ΠΕ Δράμας . Στη σύσκεψη που έγινε ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του ΣΟΠΠ Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, συμμετείχε  ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος και εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών. Η Δήμαρχος Παρανεστίου επεσήμανε τα προβλήματα που θα υπάρξουν στην περιοχή, στην καθημερινή ζωή των πολιτών κατοίκων-εργαζομένων ή διερχόμενων από την περιοχή, στη λειτουργία των υπηρεσιών (Κέντρου Υγείας, Σχολικών Μονάδων, Αστυνομικού Τμήματος, Κλιμακίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης, Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης , στα καταστήματα της περιοχής) όπως αυτά συζητήθηκαν προηγουμένως στο ΣΤΟΠ Παρανεστίου και πρότεινε μέτρα για τη διευκόλυνση όλων ανάλογα με την εξέλιξη του ζητήματος, ώστε να προετοιμαστούν οι αρμόδιες υπηρεσίες έγκαιρα. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα που θα προκύψουν από την καθυστέρηση επισκευής της γέφυρας και την πιθανή διακοπή της κυκλοφορίας. Στόχος της σύσκεψης ήταν η  λήψη των αναγκαίων μέτρων που θα απαιτηθούν ανάλογα με τα πιθανά σενάρια μερικής ή ολικής διακοπής κυκλοφορίας της γέφυρας. Αποφασίστηκε η σύγκλιση νέου έκτακτου Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13:00 μετά την υποβολή των αποτελεσμάτων από Ειδική Τεχνική Επιτροπή και των πορισμάτων των ειδικών τεχνικών.

Γραφείο Δημάρχου Παρανεστίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟΠ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Πρόσκληση για την 4η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/11/2018
Αριθ. Πρωτ.: 4750
Αριθ. Συνεδρίασης: 4

 Σας προσκαλούμε την 19η του μηνός Νοεμβρίου  2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ. να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 & 75 Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης & της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης»,  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το  παρακάτω θέμα  της ημερήσιας διάταξης  :

  1. Μεταβολή Σχολικών Μονάδων σχολικού έτους 2019-2020

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Πρόσκληση για την 22η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 16/11/2018
Αριθ. Πρωτ.: 4769
Αριθ. Συνεδρίασης: 22

 Σας προσκαλούμε την  21η του μηνός  Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. να προσέλθετε  σε  τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση της 19ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018.
  2. Έγκριση υποβολής αίτησης για εργασίες μικρής κλίμακας προς τη Δ/νση Πολεοδομίας για την κοπή δυο δένδρων στο σχολείου του οικισμού Χαμοκεράσων της Τ.Κ. Πλατανόβρυσης του Δήμου Παρανεστίου.
  3. Έγκριση μετακίνησης της Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στην Αθήνα για την συμμετοχή τους στο ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί από 3 έως και 5 Δεκεμβρίου 2018.
  4. Έγκριση μετακίνησης της Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στην Αθήνα για την συμμετοχή τους στην έκθεση AIT EXPO που θα πραγματοποιηθεί από 07 έως 9 Δεκεμβρίου 2018
  5. Έγκριση των πραγματοποιηθέντων δαπανών για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 2018
  6. Έγκριση των πραγματοποιηθέντων δαπανών για τις εκδηλώσεις μνήμης των σφαγιασθέντων κατοίκων κατά την Βουλγαρική κατοχή 1941.
  7. Έγκριση δαπανών μετακίνησης της Δημάρχου στην Αθήνα.
  8. Σύμφωνη γνώμη για την εγκατάσταση με δαπάνη του Δήμου γραμματοθυρίδων στους οικισμούς Μαυροκορδάτου, Πλατανιάς, Παλιαμπέλων, Χαμοκεράσων, Πλατανόβρυσης, Τερψιθέας, Ψηλής Ράχης, Νικηφόρου και Πτελέας
  9. Απόψεις επι των περιορισμών βοσκής στο Δ.Δ.Σ Τραχωνίου-Διποτάμων και Δρυμού περιόδου 2018-2027
  10. Παραχώρηση χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του ποδοσφαιρικού γηπέδου Αδριανής, στην ΕΠΣΔ για την διεξαγωγή των αγώνων για τα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Παίδων-Νέων που διοργανώνεται από την Ε.Π.Ο. για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019
  11. Λήψη απόφασης για την εκποίηση ή μη του εξ αδιαιρέτου ποσοστού του αριθ. 791 αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Πλατανιάς στη θέση Θαμνωτού της Τ.Κ. Πλατανιάς.
  12. Γνωμοδότηση του Δ.Σ. για μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σχολ. Έτους 2019-2020
  13. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου για τον Κετικίδη Σάββα του Λάζαρου
  14. Έγκριση της εξειδίκευσης της πίστωσης για τον Κ.Α. εξόδων 63/7325.01 με τίτλο: «Δαπάνες αντιμετώπισης του φαινόμενου της λειψυδρίας στην Τ.Κ. Νικηφόρου»
  15. Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2019
  16. Έγκριση ή μη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Παρανεστίου και του ΝΠΔΔ Κοιν. Αλληλεγγύης Προσχολικής αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου στα πλαίσια της υπ’ αριθ. Πρωτ. 31630/28-6-2018 πρόσκλησης του Υπουργείου Εσωτερικών «Για την υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης των Δήμων και των Νομικών προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων Δημοτικών Βρεφικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/20417»
  17. Έγκριση κανονισμού Υπηρεσίας Νεκροταφείων Δήμου Παρανεστίου
  18. Έγκριση κανονισμού Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Παρανεστίου
  19. Έγκριση κανονισμού Δικτύου Άρδευσης Δήμου Παρανεστίου
  20. Έγκριση κανονισμού Δικτύου Αποχέτευσης Δήμου Παρανεστίου

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Κουτεκίδου Μεταμόρφη

Πρόσκληση για την 27η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για το έτος 2018

          

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                          ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 16/11/2018
Αριθ. Πρωτ.: 4768

27η  Τακτική   Συνεδρίαση  

Οικονομικής Επιτροπής

 

   

                

                                                                                                                                      Προς:

                                                                                                                                      1) Γιανταμίδης Ιορδάνης                                                                                                                                                                    2) Ματζαρίδης Νικόλαος

                                                                                                                                      3) Ελευθεριάδης Χρήστος

                                                                                                                                      4) Βογιατζόγλου Αναστάσιος

                                                                                                                                      5) Κουκαριώτης Παναγιώτης

                                                                                                                                  6) Παρλόγλου  Μιχαήλ

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνεδρίαση.

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 21η   του μηνός   Νοεμβρίου του έτους 2018, ημέρα  Τετάρτη  και ώρα 16:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 19ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018.
  2. Έγκριση δαπανών μετακινήσεων υπαλλήλων του Δήμου Παρανεστίου και Έγκριση δαπανών μετακινήσεων υπαλλήλων άλλων Δήμων για την επίβλεψη και παραλαβή έργων καθώς και την συμμετοχή τους σε επιτροπές διαγωνισμών
  3. Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή νέων ποτιστρών»
  4. Έγκριση του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης έτους 2019
  5. Έγκριση η μη του πρακτικού ι (δικαιολογητικά συμμετοχής) για την επιλογή αναδόχου, του υ π ο ε ρ γ ο υ 2 : « Π ρ ο μή θ ε ι α ε ξ ο π λ ι σμου – ο μ α δ ε ς 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 » , τ ο υ ε ρ γ ο υ :«δημιουργία υποδομών φιλοξενίας ειδικών ομάδων στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στον οικισμό ΔΕΗ Μεσοχωριού.
  6. Αποδοχή δωρεάς διαφόρων βιβλίων από την κ. Χρυσοπούλου Αρίστη
  7. Έγκριση σχεδίου κανονισμού Υπηρεσίας  Νεκροταφείων Δήμου Παρανεστίου
  8. Έγκριση σχεδίου κανονισμού  Δικτύου  Ύδρευσης Δήμου Παρανεστίου
  9. Έγκριση σχεδίου κανονισμού Δικτύου  Άρδευσης Δήμου Παρανεστίου
  10. Έγκριση σχεδίου κανονισμού Δικτύου  Αποχέτευσης  Δήμου Παρανεστίου

      Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

        Η Πρόεδρος

 

           Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Προϊστάμενο  Οικονομικής υπηρεσίας

Προϊστάμενη  Διοικητικής υπηρεσίας

Προϊστάμενο Τεχνικής  υπηρεσίας

Γραφείο προγραμματισμού και ηλεκτρ. Διακυβέρνησης

(Για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου)        

Πρόσκληση στη 2η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για το έτος 2018

 

        

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 16/11/2018
Αριθ. Πρωτ.: 4782
2η Συνεδρίαση

Εκτελεστικής Επιτροπής Δ. Παρανεστίου

 

                                                                                                                     ΠΡΟΣ

                                                                                                                     ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:                                                                                                                                                   1. κ. Ματζαρίδη Νικόλαος, Αντιδήμαρχο Δ. Παρανεστίου

                                                                                                                     2. κ. Δίγκας Ιωάννης, Αντιδήμαρχο Δ. Παρανεστίου

 

 

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνεδρίαση

 

Καλείστε να προσέλθετε στην 2η τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Παρανεστίου, την  20η του μηνός Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στo παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  • Σύνταξη προσχέδιου του ετήσιου προγράμματος δράσης του 2019 και εισήγηση προς την Οικονομική Επιτροπή.

 

 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής

 

 

 Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα