Πρόσκληση για την 6η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 26/3/2021
Αριθ. Πρωτ.: 1741
Αριθ. Συνεδρίασης: 6

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  26η του μηνός  Μαρτίου 2021 , ημέρα  Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση συμμετοχής και αποδοχής των όρων του προγράμματος «Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας: «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο:
    Α)«Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)» του ΥΠΕΣ,
    β) Υποβολή της Πράξης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» στο πλαίσιο της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ11 (ΑΔΑ: ΨΙΚ146ΜΤΛ6-Χ3Λ)
    γ) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.)
  2. Έγκριση του 1ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ Α.Τ. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  3. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»

Το  κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι,  τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης για τα ανωτέρω θέματα  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του Δήμου διότι

  • Για το 1ο Θέμα, η ολοκλήρωση υποβολής στο πρόγραμμα Τρίτσης λήγει στις 31/3/21,
  • Για το 2ο Θέμα, θα πρέπει εγκαίρως να ολοκληρωθούν οι διαγωνιστικές διαδικασίες ώστε οι εργασίες να υλοποιηθούν με κλειστά σχολεία και
  • Για το 3ο Θέμα, σύμφωνα με την 14-20 ενημέρωση στις 24/3/21 από το ΟΠΣ ΕΣΠΑ πρέπει μέχρι 26/3/21 να επανυποβάλλουμε το δελτίο ελέγχου νομιμότητας μαζί με την έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης από την Ο.Ε.

 Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.                                                            

Ο Πρόεδρος    

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 5η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 12/3/2021
Αριθ. Πρωτ.: 1500
Αριθ. Συνεδρίασης: 5

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  16η του μηνός  Μαρτίου 2021 , ημέρα  Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
  2. Έγκριση της 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021
  3. Αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2021
  4. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από τους ΚΑΠ για το έτος 2021.
  5. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (άρθρο 107 Ν.4483/17), έτους 2021
  6. Στρατηγικός προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού του Δήμου Παρανεστίου για την περίοδο 2022-2025.
  7. Έγκριση του Πρακτικού Συμμόρφωσης της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού, της προμήθειας: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021», για την επιλογή αναδόχου για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Δήμου Παρανεστίου
  8. Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού, του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ» ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΜΕΔ
  9. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : «Αποκατάσταση τμημάτων οδοστρώματος επί της κεντρικής οδού Παρανεστίου – Πρασινάδας – Ι.Μ. Μεταμορφώσεως μετά από θεομηνία»
  10. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του υποέργου 6: «Προμήθεια εξοπλισμού – ομάδα 5 «Ηλεκτρικές συσκευές» του έργου: «Δημιουργία υποδομών φιλοξενίας ειδικών ομάδων στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στον οικισμό ΔΕΗ Μεσοχωρίου»


Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 4η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 12/3/2021
Αριθ. Πρωτ.: 1501
Αριθ. Συνεδρίασης: 4

Π ρ ο ς 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 4η  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου  που θα γίνει στις 16η   Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη  με ώρα έναρξης 13:00 π.μ. και λήξη 15:00 μμ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την nap. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α'/11-03-2020) και με την υπ’αρ. 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021
  2. Έγκριση της 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021και 4ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.
  3. Έγκριση Αναμόρφωσης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2021.
  4. Εγκριση της αριθ. 1/2021 απόφασης της Κοινότητας Αδριανής για την Δημιουργία νέων ταφώνων στα νέα Νεκροταφεία της Κοινότητας Αδριανής.
  5. Συγκρότηση επιτροπής εξέτασης δικαιολογητικών για μείωση δημοτικών τελών
  6. Κατανομή ποσού 13.559,63€ Ευρώ στις σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
  7. Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος προς τη Δ/νση Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για παραχώρηση προς χρήση δημόσιας έκτασης για κοινωφελείς σκοπούς
  8. Έγκριση για Δωρεά κινητού πράγματος του Δήμου στον Αθμια Σχολική Επιτροπή
  9. Λήψη απόφασης για την εκλογή υδρονομέων άρδευσης
  10. Έγκριση υπογραφής σύμβασης με την Τράπεζα Πειραιώς για την λειτουργία ηλεκτρονικής είσπραξης δημοτικών τελών .
  11. Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου- εξόδου οχημάτων, του οξοποιειου του κτήματος ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ Α.Ε
  12. Έγκριση για οικονομική ενίσχυση άπορου δημότη μας
  13. Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025 του υποτομέα των ΟΤΑ.
  14. Λήψη απόφασης για την υιοθέτηση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΙΠΕ, για την πρόθεση δημιουργίας της ΙΠΕ ΑΕ
  15. Ορισμός υπολόγου για τη διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου από 22-3-2021 και εφεξής.

Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρα θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του γραμματέα του Δ.Σ. Δήμου Παρανεστίου manosdim@yahoo.gr , αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας ή με ΦΑΞ στο 25210-90189.
Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό email θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανώτερα θέματα της ημερήσιας διάταξης από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου με γραπτό μήνυμα sms (τηλ. Επικ. 6973738586).
Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.
Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοιού.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 3η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 12/2/2021
Αριθ. Πρωτ.: 881
Αριθ. Συνεδρίασης: 3

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  16η του μηνός  Φεβρουαρίου 2021 , ημέρα  Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού, του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίου γυμνασίου με λυκειακές τάξεις Παρανεστιου», κατόπιν κλήρωσης ΜΗΜΕΔ
  2. Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού, του έργου: «Κατασκευή παιδικής χαράς και ελαστικού δαπέδου στο Μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Αδριανής» ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΜΕΔ
  3. Σύσταση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών στο πλαίσιο της AT08 (19576/19-10-2020 «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία - πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση - πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-
  4. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : «Αποκατάσταση - βελτίωση του Δημοτικού Οδικού Δικτύου»
  5. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προΰπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
  6. Τροποποίηση της από 28/06/2019 Διαβαθμιδικής Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Παρανεστίου
  7. Έγκριση της 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 3η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 1/2/2021
Αριθ. Πρωτ.: 531
Αριθ. Συνεδρίασης: 3

Π ρ ο ς 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 3η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου  που θα γίνει στις 5η   Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή   με ώρα έναρξης 15:30 μ.μ. και λήξη 16:30 μμ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την nap. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α'/11-03-2020) και με την υπ’αρ. 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση  Ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης  οικον. έτους 2019  του Δήμου Παρανεστίου

  Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρα θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του γραμματέα του Δ.Σ. Δήμου Παρανεστίου  manosdim@yahoo.gr , αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας ή  με ΦΑΞ στο  25210-90189.

Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό email θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανώτερα θέματα της ημερήσιας διάταξης από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου με γραπτό μήνυμα sms (τηλ. Επικ. 6973738586).

Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοιού.                              

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

 

Πρόσκληση για την 2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 1/2/2020
Αριθ. Πρωτ.: 530
Αριθ. Συνεδρίασης: 2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 2η  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου  που θα γίνει στις 5η   Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή   με ώρα έναρξης 13:00 π.μ. και λήξη 15:00 μμ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την nap. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α'/11-03-2020) και με την υπ’αρ. 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 και 1ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος
  2. Έγκριση της 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 κα 2ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος
  3. Αποδοχή ένταξης και των όρων της χρηματοδότησης ύψους 35.000,00 € του έργου με τίτλο «Ένταξη του Παρθένου Δάσους του Φρακτού στη λίστα των Μνημείων Φυσικής Κληρονομιάς της UNESCO» στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020» στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4: «ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση 3ης προϋπολογισμού 2021.
  4. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 200.000,00 € του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση - βελτίωση του Δημοτικού Οδικού Δικτύου» από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2021 και 3ης Τεχνικού Προγράμματος
  5. Έγκριση του σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ» του Δήμου Παρανεστίου.

Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρα θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του γραμματέα του Δ.Σ. Δήμου Παρανεστίου manosdim@yahoo.gr , αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας ή με ΦΑΞ στο 25210-90189.
Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό email θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανώτερα θέματα της ημερήσιας διάταξης από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου με γραπτό μήνυμα sms (τηλ. Επικ. 6973738586).
Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.
Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοιού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 2η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 1/2/2020
Αριθ. Πρωτ.: 529
Αριθ. Συνεδρίασης: 2

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  5η του μηνός  Φεβρουαρίου 2021 , ημέρα  Παρασκευή  και ώρα 11:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021
  2. Έγκριση της 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021
  3. Έγκριση του πρακτικού 3 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ» για το έτος 2021
  4. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση σχετικά με την πρόταση για εξωδικαστική επίλυση διαφοράς του Δήμου με τον Φρίξο Λεπτουργό.
  5. «Σύσταση Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών στο πλαίσιο των προσκλήσεων ΑΤ01 - «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ», (Α.Π. 14573/24.07.2020) στον Άξονα Προτεραιότητας – «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», ΑΤ03 – «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΩΝ», (Α.Π. 14574/24.07.2020) στον Άξονα Προτεραιότητας – «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» και ΑΤ12 – «ΔΡΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ», (Α.Π. 18215/29.09.2020) στον Άξονα Προτεραιότητας «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»,

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 1η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 25/1/2021
Αριθ. Πρωτ.: 361
Αριθ. Συνεδρίασης: 1

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 1η  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου  που θα γίνει στις 29η   Ιανουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή   με ώρα έναρξης 13:00 π.μ. και λήξη 15:00 μμ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την nap. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α'/11-03-2020) και με την υπ’αρ. 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση έκθεσης εσόδων- εξόδων Δ΄ τριμήνου (01/10/2020-31/12/2020) προϋπολογισμού οικον. έτους 2020
  2. Λήψη απόφασης για διαπίστωση αδυναμίας εκτέλεσης υπηρεσιών με ίδια μέσα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 61 παρ. 1 του Ν. 3979/2011
  3. Ορισμός μελών επιτροπής κατάρτισης φορολογικών καταλόγων του Δήμου για το έτος 2021.
  4. Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών με συμβιβασμό για το έτος 2021.
  5. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν. 4412/2016
  6. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν. 4412/2016
  7. Ορισμός – Συγκρότηση επιτροπής σφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και εκτέλεσης διοικητικών πράξεων για το έτος 2021.
  8. Έγκριση ή μη παραχώρησης προς χρήση του πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παρανεστίου
  9. Ορισμός Επιτροπής για την υλοποίηση του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)
  10. Λήψη απόφασης για την Υπογραφή της «Χάρτας δικαιωμάτων των αστέγων της FEANTSA
  11. Περί έγκρισης συμφώνου συνεργασίας του Δήμου Παρανεστίου και του μη κερδοσκοπικού σωματείου με την επωνυμία «Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ»
  12. Λήψη απόφασης για το όργανο διανομής και φύλαξης των υδάτων άδρευσης, το χρόνο έναρξης και λήξης της αρδευτικής περιόδου, τον αριθμό των θέσεων υδρονομέων ή εποπτών υδρονομέων, τον τομέα για τον οποίο προορίζεται κάθε θέση σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.1&2 του Β.Δ 28.3/15.4.1957
  13. Έγκριση εξόδων παράστασης του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου

  Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρα θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του γραμματέα του Δ.Σ. Δήμου Παρανεστίου  manosdim@yahoo.gr , αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας ή  με ΦΑΞ στο  25210-90189.

Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό email θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανώτερα θέματα της ημερήσιας διάταξης από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου με γραπτό μήνυμα sms (τηλ. Επικ. 6973738586).

Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοιού.                        

                                                                                             Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

                                                                                           Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 1η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 25/1/2021
Αριθ. Πρωτ.: 360
Αριθ. Συνεδρίασης: 1

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  29η του μηνός  Ιανουαρίου  2021 , ημέρα  Παρασκευή  και ώρα 11:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση έκθεσης εσόδων- εξόδων Δ΄ τριμήνου (01/10/2020-31/12/2020) προϋπολογισμού οικον. έτους 2020
  2. Σύνταξη Έκθεσης και Κατάρτιση Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2019 του Δήμου Παρανεστίου
  3. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης
  4. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : Κατασκευή παιδικής χαράς και ελαστικού δαπέδου στο Μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Αδριανής
  5. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ Λ.Τ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
  6. Ορισμός ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του (υπό)φακέλου των οικονομικών προσφορών, για την επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας ««ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου.
  7. Εγκριση του 1ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : «Αποκατάσταση τμημάτων οδοστρώματος επί της κεντρικής οδού Παρανεστίου – Πρασινάδας – Ι.Μ. Μεταμορφώσεως μετά από θεομηνία»
  8. Έγκριση του πρακτικού 1 & 2 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021»
  9. Εγκριση του 1ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : «Τοιχίο αντιστήριξης στον Οικισμό Στέρνας Δήμου Παρανεστίου»»
  10. Έγκριση του προϋπολογισμού, Τεχνικού Προγράμματος και του ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (πίνακα στοχοθεσίας) ΝΠΔΔ Κοιν. Αλληλεγγύης Προσχολικής αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου έτους 2021.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 26η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/12/2020
Αριθ. Πρωτ.: 6425
Αριθ. Συνεδρίασης: 26

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  30η του μηνός  Δεκεμβρίου  2020 , ημέρα  Τετάρτη     και ώρα 11:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αποδοχή της επιπλέον χρηματοδότησης της Πράξης «ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5037936 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020» και 12ης αναμόρφωσης τεχνικού προγράμματος και 35ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού
  2. Έγκριση της 36ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020
  3. Παράταση της σύμβασης για την προμήθεια καυσίμων κίνησης, Θέρμανσης και Πέλλετ.
  4. Ορισμός ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης του (υπό)φακέλου των οικονομικών προσφορών, για την επιλογή αναδόχου της υπηρεσίας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021»για το έτος 2021
  5. Λήψη απόφασης για την απ ευθείας ανάθεση του έργου με τίτλο «Κατασκευή φρεατίων ύδρευσις –αποχέτευσης ομβρίων Δήμου Παρανεστίου»
  6. Έγκριση δαπανών μετακινήσεων υπαλλήλων άλλων Δήμων για την επίβλεψη και παραλαβή έργων καθώς και την συμμετοχή τους σε επιτροπές διαγωνισμών
  7. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Στεφανίδη Κων/νου του Κλεάνθη
  8. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για την Σιαμίδου Ξανθίππης του Προδρόμου.
  9. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Σιαμίδη Ιάκωβου του Χαραλάμπους
  10. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Λαζαρίδη Νικόλαου του Χρήστου.
  11. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Ξανθόπουλο Χρήστου του Νικολάου.
  12. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Κεμανετζή Κων/νο του Ιωάννη
  13. Διαγραφή Δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους για τον Χατζηαντωνιάδη Μιχαήλ του Σπυρίδων

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος