Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων του Δήμου Παρανεστίου

Ο Δήμος Παρανεστίου ανακοινώνει: 

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Παρανεστίου, και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ΥΕ Καθαριστές-στριες σχολικών μονάδων 4 ατόμων μερικής απασχόλησης και 1 ατόμου πλήρους απασχόλησης. 

 

Δείτε στα συνημμένα αρχεία όλες τις πληροφορίες καθώς επίσης και το έντυπο της αίτησης. 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ ενημερώνει και εμβολιάζει παιδιά σε 10 απομακρυσμένους δήμους ανά την Ελλάδα

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 18/07/2023
 

Δελτίο Τύπου

Αθήνα 17 Ιουλίου 2023


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ ενημερώνει και εμβολιάζει παιδιά σε 10 απομακρυσμένους δήμους ανά την Ελλάδα

«Καθώς διανύουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι σημαντικό να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλειά μας, αλλά κυρίως στην ασφάλεια της υγείας των παιδιών μας. Με τους εμβολιασμούς των παιδιών μας, λόγω της πανδημίας, να έχουν καθυστερήσει ανησυχητικά, είναι πολύ σημαντικό να εκπαιδευτούμε για τους τρόπους προστασίας των εαυτών μας και των αγαπημένων μας αυτών προσώπων.»

Κωνσταντίνος Ι Νταλούκας: Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων

Παρουσιάζουμε την δράση «ΟΜΠΡΕΛΑ».  Μια δράση, που επικεντρώνεται στη σημασία του εμβολιασμού, ειδικά για τον ιό HPV, τον COVID-19 και τη μηνιγγίτιδα. Αυτές οι ασθένειες μπορεί να έχουν σοβαρές, ακόμη και θανατηφόρες συνέπειες.  Με την σημαντική αυτή δράση μας θέλουμε να διασφαλίσουμε, ότι οι κοινότητες ανά την Ελλάδα θα είναι καλά ενημερωμένες  σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού, αλλά κυρίως θέλουμε τα παιδιά μας να είναι εμβολιασμένα για τα πολύ σοβαρά αυτά νοσήματα.

Επιλέξαμε να επισκεφτούμε δέκα Δήμους σε όλη την Ελλάδα, Δήμους που υπάρχει ανισότητα πρόσβασης σε παιδιατρικές δομές και όπου η πληροφόρηση για θέματα υγείας και εμβολιασμών είναι εξαιρετικά δύσκολη.

ΔΗΜΟΙ: Αλοννήσου, Αμοργού, Οινουσών, Νισύρου, Ιθάκης,  Ηρωικής Νήσου Ψαρών, Γορτυνίας, Βόρειων Τζουμέρκων, Καλαβρύτων, Παρανεστίου

Μέσω αυτής της εκστρατείας, στοχεύουμε να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό, να αντιμετωπίσουμε τις συνήθεις παρανοήσεις και να ενθαρρύνουμε τους γονείς  να αναλάβουν δράση για την προστασία των παιδιών μας μέσω του εμβολιασμού.

Τι είναι ο HPV και γιατί να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας έναντι του ιού;

Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από την μηνιγγίτιδα τύπου Β;  Πως μπορούμε να τα προστατεύσουμε.

Αλήθειες και Μύθοι για τη νόσο COVID-19 και τον εμβολιασμό σε παιδιά και εφήβους

Συνεργαζόμενοι, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ασφαλέστερη και υγιέστερη κοινότητα για όλους.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε μαζί μας, σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία. Ας ενωθούμε για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, σε μια κοινότητα που θα είναι υγιής και ασφαλής για όλους κάτω από την «ΟΜΠΡΕΛΑ» των εμβολιασμών.

Τα εμβόλια σώζουν ζωές! Εμβολιάστε και προστατεύστε τα παιδιά σας σήμερα.

Επόμενη δράση Παρανέστι Δράμας 22-23 Ιουλίου 2023

Για την Ομοσπονδία

Ο Πρόεδρος                                                                                                            

   Ο Γραμματέας

Νταλούκας Κωνσταντίνος                                                                                        Ρίτσας Ιωάννης

                                                         

  (Υπεύθυνος Επικοινωνίας τηλ: 2310704731 & 6977194678)



 

Για την εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

ΤαΚΕΠ του Δήμου Παρανεστίουσας ενημερώνουν ότι από τις 01-07-2023 ως και τις 15-07-2023 ξεκινάει ο κύκλος αιτήσεων για την υπαγωγή στο Μητρώο Λευκών Περιοχώνγια την εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

  • Η ταυτότητά σας

  • Το ΑΦΜ σας

  • Πρόσφατος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος

  • Το τελευταίο εκκαθαριστικό σας


                                           Επικοινωνία:

ΚΕΠ Νικηφόρου: 2521352318,2521352319,2521090437

ΚΕΠ Παρανεστίου: 2524350100

ΚΕΠ Αδριανής        : 2521082301

Στις Λευκές Περιοχές ανήκουν όλοι οι οικισμοί του Δήμου Παρανεστίου εκτός της Τοπικής Κοινότητας Αδριανής.

Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί και μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς σας κωδικούς taxisnet.

Πρόσκληση για την 5η συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου Δήμου Παρανεστίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/06/2023
Αριθ. Πρωτ.: 194
Αριθ. Συνεδρίασης: 5

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:00 π.μ. στον Νικηφόρο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.3852/10 (Καλλικράτης), για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

  1. Λήψη απόφασης περί πρόσληψης προσωπικού με Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου για την 1. στελέχωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του δήμου Παρανεστίου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα του Δ.Σ. ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ