ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ « ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ « ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»

Ιστοσελίδα: http://iraklisparanestiou.gr/

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος (Γ.Α.Σ) "ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ" ιδρύθηκε το 1970 και δραστηριοποιείται έκτοτε συνεχώς στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ν. Δράμας. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2007-2008 αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ν. Δράμας.

Ο Δήμος διαθέτει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μεσοχώρι, δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 -ένα στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου, τρία γήπεδα μπάσκετ – βόλεϊ, από τα οποία τα δύο με βάση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) και ένα στο Κάτω Θόλο, ένα γήπεδο τέννις, διαθέτει επίσης αίθουσα πιγκ-πογκ στον Γυμνάσιο.

Η περιοχή ενδείκνυται για την άσκηση αθλημάτων που είναι σχετικά με το βουνό, το ποτάμι και το δάσος, όπως περιπάτους, ορειβασία, αναρριχήσεις, αλιεία, κυνήγι, mountain bike, ράφτιγκ, κανόε καγιάκ κ.α.

Επίσης έχει πρόσφατα κατασκευαστεί ποδηλατόδρομος στην περιοχή Μεσοχωρίου.

Το Σωματείο μας ήδη αναγνωρισμένο με αριθμό μητρώου ΛΡ 90 , ιδρύθηκε το έτος 1970, έχει έδρα το Παρανέστι του Δήμου Παρανεστίου Νομού Δράμας, και σκοπό την συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μελών του για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, τη σύμμετρη και αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών του και τη δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων με τη χρησιμοποίηση της γυμναστικής, της αγωνιστικής και λοιπών ασκήσεων σε συνδυασμό με την εφαρμογή μορφωτικού προγράμματος στους αθλούμενους. Οι κλάδοι άθλησης που δραστηριοποιείται σήμερα το σωματείο μας είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ειδικότερα, η ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Δράμας στη Β΄ κατηγορία. Στην πραγματικότητα αποτελεί τη μοναδική αθλητική διέξοδο για τους νέους της ακριτικής περιοχής μας, καθώς η περιοχή απέχει περίπου 40 χλμ από την πόλη της Δράμας.

[31/12/2012] Πρόσκληση για την 1η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Παρανέστι, 31/12/2012
Αριθ. Πρωτ.: 10958
Αριθ. Συνεδρίασης: 1

Σας προσκαλούμε την 6η του μηνός Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30 να προσέλθετε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στα εξής θέματα:

    • Εκλογή Προεδρίου Δημοτικού Συμβουλίου
    • Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Οικονομικής Επιτροπής

 

Ο Προεδρεύων σύμβουλος

Ματζαρίδης Νικόλαος