Πρόσκληση για την 18η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/9/2021
Αριθ. Πρωτ.: 5147
Αριθ. Συνεδρίασης: 18

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 28η  του μηνός  Σεπτεμβρίου  2021 , ημέρα   Τρίτη  και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 17ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  2. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
  3. Έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την ανάδειξη οικονομικών φορέων που θα συμμετέχουν στη Συμφωνία – Πλαίσιο για την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Παρανεστίου».
  4. Έγκριση Υποβολής Πρότασης του Δήμου Παρανεστίου για ένταξη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2021 του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στον Άξονα Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) για την εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.
  5. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, της μελέτης με τίτλο : «Γενικό Σχέδιο Ύδρευσης και υλοποίηση Σχεδίου Ασφάλειας Νερού Δήμου Παρανεστίου».
  6. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Κυπραίου Αναστασίας του Θεοδώρου
  7. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Ψαλτικίδου Ανθοδέσμης του Αλεξάνδρου
  8. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Χατζηιγνατιάδου Μαρίας του Ιωάννη
  9. Έγκριση της μελέτης , των τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης της διεθνούς ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης, για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Καυσίμων κίνησης – θέρμανσης, Πέλετ και λιπαντικών του Δήμου Παρανεστίου και των Νομικών του Προσώπων»
  10. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών εκποίησης, εκμίσθωσης και μίσθωσης πραγμάτων, για το έτος 2021.
  11. Έγκριση του 1ο Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας του Διαγωνισμού του Έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων Δήμου Παρανεστίου»
  12. Έγκριση παράτασης της σύμβασης του προσωπικού ΙΔΟΧ, που προσλήφθηκε για την αποτροπή διάδοσης του Κορωνοϊου COVID-19 σύμφωνα με άρθρο 147 του Ν. 4831/2021.
  13. Έγκριση μετάβασης Δημοτικών Συμβούλων και Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη για το ετήσιο συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 14,15 και 16-10-2021.
  14. Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου στην Αθήνα
  15. Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου στην Ολλανδία


Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.



Ο Πρόεδρος
Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 16η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 9/8/2021
Αριθ. Πρωτ.: 4280
Αριθ. Συνεδρίασης: 16

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 10η  του μηνός  Αυγούστου    2021 , ημέρα   Τρίτη   και ώρα 10:00 π.μ. σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Κατανομή εγκριθεισών ανθρωποωρών σε θέσεις μερικής ή πλήρους απασχόλησης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων του Δήμου  Παρανεστίου για το διδακτικό έτος 2021-2022

 Το  κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι πρέπει να ληφθεί άμεσα απόφαση ώστε  να προβούμε άμεσα και κυρίως έγκαιρα ( πριν δηλαδή την 1η Σεπτεμβρίου που ορίζεται ως η έναρξη του επόμενου διδακτικού έτους ) στις προσλήψεις   του προσωπικού καθαριότητας για τις σχολικές μονάδες του Δήμου, καθώς τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης για το ανωτέρω θέμα  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του Δήμου .

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.                                 

Ο Πρόεδρος  

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 15η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 26/7/2021
Αριθ. Πρωτ.: 4036
Αριθ. Συνεδρίασης: 15

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 30η  του μηνός  Ιουλίου   2021 , ημέρα   Παρασκευή  και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2021», και ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Σύμβασης.
  2. Έγκριση της 14ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  3. Βεβαίωση περάτωσης της μελέτης, με τίτλο «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΜΗΚΟΥΣ 4,65 ΧΛΜ»
  4. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών (2 μήνες)
  5. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
  6. Έγκριση δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου και Αντιδημάρχου στην Κόρινθο

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος
Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 14η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 9/7/2021
Αριθ. Πρωτ.: 3796
Αριθ. Συνεδρίασης: 14

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 13η  του μηνός  Ιουλίου   2021 , ημέρα   Τρίτη  και ώρα 13:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 13ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  2. Έγκριση του 3ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : «Τοιχίο αντιστήριξης στον Οικισμό Στέρνας Δήμου Παρανεστίου»»
  3. Έγκριση ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2022

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 13η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 18/6/2021
Αριθ. Πρωτ.: 3397
Αριθ. Συνεδρίασης: 13

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 23η  του μηνός  Ιουνίου   2021 , ημέρα   Τετάρτη   και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 11ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  2. Έγκριση της 12ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021 και 5ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.
  3. Ορισμός πληρεξουσίου Δικηγόρο για έρευνα τίτλων στο υποθηκοφυλακείο Δράμας των ιδιοκτητών των ετοιμόρροπων οικιών σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου
  4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο : «Κατασκευή φρεατίων ύδρευσης -
    αποχέτευσης και όμβριων Δήμου Παρανεστίου
  5. Έγκριση δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου στην Αθήνα
  6. Λήψη απόφασης για έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης, την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου με τίτλο «Διαδραστικό Κέντρο εκπαίδευσης και πολιτισμού Δήμου Παρανεστίου» ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Ταμείο Συνοχής ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του κτιριακού αποθέματος, αρχιτεκτονικής αξίας και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται σε σημαντική θέση σε σχέση με πλέγμα διαδρομών ιστορικού, περιβαλλοντικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα.» και έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.)

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 12η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 3/6/2021
Αριθ. Πρωτ.: 3153
Αριθ. Συνεδρίασης: 12

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 7η  του μηνός  Ιουνίου   2021 , ημέρα   Δευτέρα  και ώρα 14:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας του Διαγωνισμού του Έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ Λ.Τ. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  2. Έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας του Διαγωνισμού του Έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ.Κ. ΑΔΡΙΑΝΗΣ»
  3. Έγκριση Απολογισμού για το Οικονομικό Έτος 2020
  4. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκδίκαση της αγωγής του Χαρετίδη
    Μόσχου κατά του Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα εκδικαστεί στο Ειρηνοδικείο Δράμας
  5. Συγκρότησης επιτροπής χαρακτηρισμού εδάφους του έργου: « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  6. Έγκριση του πρακτικού 3 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021
  7. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου και Αντιδημάρχου στην Κόρινθο
  8. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην Ρωσία

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 11η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 21/5/2021
Αριθ. Πρωτ.: 2899
Αριθ. Συνεδρίασης: 11

  1. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για εκπροσώπηση του Δήμου στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής για την υπόθεση αγωγής κατά του Δήμου Παρανεστίου , του ΕΔΕ Καλτσίδη Κων/νου που θα εκδικαστεί στις 8-6-2021
  2. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2020 του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου
  3. Λήψη απόφασης για την προτεραιοποίηση έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»
  4. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 23.800,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη άμεσων και επειγουσών αναγκών και έγκριση της 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2021
  5. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 10η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 18/5/2021
Αριθ. Πρωτ.: 2837
Αριθ. Συνεδρίασης: 10

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 19η  του μηνός  Μαΐου  2021 , ημέρα   Τετάρτη  και ώρα 13:00 π.μ. σε  Έκτακτη κατεπείγουσα  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Ακύρωση της 31/2021 απόφασης της ΟΕ και εκ νέου έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : «Αποκατάσταση - βελτίωση του Δημοτικού Οδικού Δικτύου» και λήψη νέας απόφασης
  2. Ακύρωση της αριθ.63/2021απόφαση της Ο.Ε. περί «Τροποποίηση της 53/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί Αποδοχής των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση AT10 (18213/29-09-2020 «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ» και λήψη νέας απόφασης
  3. Έγκριση αποδοχής των όρων του προγράμματος «Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία» του ΥΠΕΣ
    β) Υποβολή της Πράξης «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» στο πλαίσιο της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ05 (ΑΔΑ: 9Η5746ΜΤΛ6-ΓΥ3)
    γ) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.)

Το  κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι:

  1. Από 01/06/2021 τίθεται σε ισχύ ο νέος νόμος για τις δημόσιες συμβάσεις. Αυτό θα καθυστερούσε την δημοπράτηση του έργου καθώς θα έπρεπε να αλλάξουν τα τεύχη δημοπράτησης. Το έργο θα πρέπει να δημοπρατηθεί άμεσα λόγω των σημαντικών φθορών και της επικινδυνότητας που παρουσιάζει το οδόστρωμα.
  2. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων στο πρόγραμμα Τρίτσης λήγει στις 31/05/2021. Μετά την λήψη της απόφασης θα πρέπει να συμπληρωθεί, να ετοιμαστεί και να σταλεί ο φάκελος στο Υπουργείο Εσωτερικών.
  3. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων στο πρόγραμμα Τρίτσης λήγει στις 31/05/2021. Μετά την λήψη της απόφασης θα πρέπει να συμπληρωθεί, να ετοιμαστεί και να σταλεί ο φάκελος στο Υπουργείο Εσωτερικών.

     Για τους παραπάνω λόγους και καθώς τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης για τα ανωτέρω θέματα  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του Δήμου είναι αναγκαία η κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

    Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.                                                            

Ο Πρόεδρος    

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 9η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 7/5/2021
Αριθ. Πρωτ.: 2615
Αριθ. Συνεδρίασης: 9

 

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 7η  του μηνός  Μαϊου  2021 , ημέρα   Παρασκευή  και ώρα 11:30 π.μ. σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στην  Αθήνα .

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να
Το  κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι,  ο δήμαρχος θα μεταβεί εκτάκτως στην Αθήνα από τις 09-05-2021 έως και 14-05-2021 για επίσκεψη σε διάφορα Υπουργεία για θέματα του Δήμου και τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης για το ανωτέρω θέμα  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του Δήμου διότι ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.                                                            

Ο Πρόεδρος    

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 8η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 22/4/2021
Αριθ. Πρωτ.: 2379
Αριθ. Συνεδρίασης: 8

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 27η  του μηνός  Απριλίου  2021 , ημέρα   Τρίτη  και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση έκθεσης εσόδων- εξόδων Α΄ τριμήνου (01/1/2021-31/3/2021) προϋπολογισμού οικον. έτους 2021
  2. Τροποποίηση της αριθ. 155/2020 απόφαση της Ο.Ε. περί « Συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και ελέγχου/αξιολόγησης προσφορών Υπηρεσιών σύμφωνα με το Ν. 4412/2016»
  3. Έγκριση αποδοχής των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση AT03 (14574/24-07-2020 «Παρεμβάσεις και δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων»
  4. Έγκριση αποδοχής συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση AT08 (19576/19-10-2020 «Ψηφιακή Σύγκληση»)
  5. Τροποποίηση της 53/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί Αποδοχής των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση AT10 (18213/29-09-2020 «Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμΕΑ»)
  6. Ορισμός δικηγόρου για γνωμοδότηση περί νομιμότητας αποζημίωσης απόλυσης υπαλλήλου, σύμφωνα με το άρθρ. 8 του ν.3198/1955 όπως ισχύει .
  7. Έγκριση της 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να
ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι
αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος