ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ

 

H ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 216/2015 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και την αριθμ. 7/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής

 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι

Δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης του αγροκτήματος Ξαγνάντου και ειδικότερα, από το υπ’ αριθ. αγροτεμάχιο 159 συνολικής έκτασης 100.000. τ.μ. στο νότιο τμήμα, 50.000 τ.μ. στο βορειοδυτικό τμήμα και 59.789 τ.μ. στο ανατολικό τμήμα (συνολικής έκτασης 209.789 τ.μ.). 

Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική, διεξάγεται στις 22-02-2016, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. ενώπιον της κατά νόμο αρμόδιας επιτροπής, στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου. 

Σε περίπτωση αγροτεμαχίων που δεν παρουσιαστεί κανένας πλειοδότης και καμία προσφορά και η δημοπρασία κριθεί άγονη, αυτή θα επαναληφθεί μετά από 10 ημερολογιακές ημέρες ενώπιον της κατά νόμο αρμόδιας επιτροπής, στο Δημοτικό Κατάστημα την ίδια ώρα.

 Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Δήμο Παρανεστίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2524350132, ΦΑΞ 2524350152.

  

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ << ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ>>

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ << ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ>>

Ο Δήμος Παρανεστίου προκειμένου να προβεί στην εκτέλεση της Υπηρεσίας με τίτλο: << ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ>> για το έτος 2016, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους με αντίστοιχο αντικείμενο να καταθέσουν έγγραφες, κλειστές οικονομικές προσφορές στο Δημοτικό Κατάστημα, μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 14.00.

   Το Πρόγραμμα Παρακολούθησης του πόσιμου Ύδατος , θα πρέπει να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις, της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Υ2/οικ.2600/2001 ( ΦΕΚ 892/τ.β/01), η οποία τροποποιήθηκε με την Αριθμ. ΔΥΓ2/ΓΠ/οικ.38295/07 ΚΥΑ (ΦΕΚ630/τ.β/07).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στη διαδικασία ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη προμηθευτή των εξής ομάδων καυσίμων και συσσωματωμάτων ξύλου πέλλετ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στη διαδικασία ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη προμηθευτή των εξής ομάδων καυσίμων και συσσωματωμάτων ξύλου πέλλετ: (Ομάδα 1- Πετρέλαιο Θέρμανσης, Ομάδα 2- Βενζίνη Αμόλυβδη Ομάδα 3-Καύσιμο πετρελαιοκινητήρα ντίζελ και Ομάδα 4-Συσσωματώματα ξύλου πέλλετ) για το έτος 2016, για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Δήμου Παρανεστίου.»

 

Σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Παρανεστίου πρόκειται να προβεί στην προμήθεια των εξής κατηγοριών καυσίμων και συσσωματωμάτων ξύλου πέλλετ (Ομάδα 1- Πετρέλαιο Θέρμανσης, Ομάδα 2- Βενζίνη Αμόλυβδη Ομάδα 3-Καύσιμο πετρελαιοκινητήρα ντίζελ και Ομάδα 4-Συσσωματώματα ξύλου πέλλετ) για ένα έτος με τη διαδικασία διαπραγμάτευσης , χωρίς δημοσίευση προκήρυξης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 του Π.Δ. 60/2007 χωρίς τροποποίηση των όρων της υπ΄αριθμ. 21/2015 διακήρυξης του άγονου ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016» που προηγήθηκε ως προς τα τμήματα καυσίμων και συσσωματωμάτων ξύλου πέλλετ που αναλυτικά περιγράφονται στο παρακάτω αρχείο:

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

Ο Δήμος Παρανεστίου προκειμένου να προβεί στην ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους με αντίστοιχο αντικείμενο να καταθέσουν έγγραφες οικονομικές προσφορές στο Δημοτικό Κατάστημα(Υπόψιν κ. Γουλά Μιχαήλ) μέχρι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ.

 

Αναλυτικές πληροφορίες για το είδος των προμηθειών και το έντυπο οικονομικής προσφοράς, παρατίθενται στα παραρτήματα Α και Β της παρούσης Πρόσκλησης.

 

Πληροφορίες: Τηλ. 2524350132, Μουστακίδου Μαγδαληνή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/142/13-01-2016 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/142/13-01-2016
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο Δήμος Παρανεστίου

Ανακοινώνει 

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός ( 1 ) ατόμου για την κάλυψη εποχικών / παροδικών αναγκών του Δήμου Παρανεστίου που εδρεύει στο Παρανέστι Δράμας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ)

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

Ο Δήμος Παρανεστίου Προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (ΥΑ 11389 ΦΕΚ Β 185/23-3-1993), για την ανάδειξη προμηθευτή/των, της προμήθειας με τίτλο:

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ

ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016».

   Ο προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 26.050,68€(με ΦΠΑ).

   Κριτήρια κατακύρωσης είναι :

α) για την προμήθεια ελαιόλαδων, οπωροκηπευτικών, κρεάτων, πουλερικών και ψαριών (νωπών), το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, β) για τα υπόλοιπα είδη τροφίμων – αναλώσιμων ειδών παντοπωλείου η χαμηλότερη τιμή από τις τιμές της μελέτης .

   Στο διαγωνισμό για την υποβολή προσφορών γίνονται δεκτά φυσικά πρόσωπα- εγγεγραμμένα στα οικεία μητρώα του άρθρου 7 του ΕKΠΟTΑ, συνεταιρισμοί και ενώσεις Προμηθευτών, οι οποίοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για μια ή περισσότερες ομάδες, για τη συνολική όμως προκηρυχθείσα ποσότητα των ειδών της κάθε ομάδας.

   Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 10:00 π.μ. και ώρα  λήξης την 11:00 π.μ.

   Εγγυητική επιστολή συμμετοχής δεν απαιτείται (παρ.Α του άρθρου 157 του Ν. 4281/2014(ΦΕΚ 160/08.08.2014).

   Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στον Δήμο Παρανεστίου, Τ.Κ 66 035, υπεύθυνη: Μουστακίδου Λίνα, τηλ. επικοινωνίας: 2524350132, fax: 2524350151, e-mail: mlinaki@yahoo.gr.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ :

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

ΜΕΛΕΤΗ

Προμήθεια Καυσίμων και Ελαιολιπαντικών για το έτος 2016

Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτή για την προμήθεια καυσίμων και ελαιολιπαντικών για το έτος 2016, για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Νομικού Προσώπου Δήμου Παρανεστίου συνολικού προϋπολογισμού 210.464,50 € με τον ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία:

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΡΔΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Ο Δήμος Παρανεστίου πρόκειται να προβεί στην προμήθεια συμπληρωματικών υλικών ύδρευσης- άρδευσης- αποχέτευσης,  για το έτος 2015, τα οποία είτε δεν συμπεριλήφθηκαν είτε δεν επαρκούσαν οι ποσότητες που προβλέφθηκαν στην υπ΄ αριθμ. 6/2015 αρχική μελέτη του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ». 

 Μετά το άγονο αποτέλεσμα του Πρόχειρου Μειοδοτικού διαγωνισμού(εφόσον δεν κατατέθηκε καμία προσφορά) για την προμήθεια συμπληρωματικών υλικών ύδρευσης άρδευσης αποχέτευσης για το Δήμο Παρανεστίου, στις 24 Νοεμβρίου 2015, και έχοντας υπόψη την υπ’ αριθμ. 19/2015 μελέτη προμήθειας και την υπ’ αριθμ. 203/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου,

καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους με αντίστοιχο αντικείμενο να καταθέσουν έγγραφες οικονομικές προσφορές στο Δημοτικό Κατάστημα μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 14.00. 

Αναλυτικές πληροφορίες  και το έντυπο οικονομικής προσφοράς, παρατίθενται στα παραρτήματα Α και Β της παρούσης Πρόσκλησης.

Πληροφορίες: Τηλ. 2524350132, Μουστακίδου Μαγδαληνή. 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 

ΓΙΑΝΤΑΜΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Παρανεστίου προκειμένου να προβεί στην υλοποίηση Προμήθειας ειδών ατομικής προστασίας εργαζόμενων, πινακίδων σήμανσης και λοιπού υλικού σήμανσης για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους με αντίστοιχο αντικείμενο να καταθέσουν έγγραφες οικονομικές προσφορές στο Δημοτικό Κατάστημα μέχρι την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15.00.

Αναλυτικές πληροφορίες  και το έντυπο οικονομικής προσφοράς, παρατίθενται στην υπ’ αριθμ. 20/2015 μελέτη προμήθειας η οποία και επισυνάπτεται .

 Πληροφορίες: Τηλ. 2524350161, Χασάπης Χρήστος. 

Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

 ΓΙΑΝΤΑΜΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 1

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 2

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΡΔΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Ο Δήμος Παρανεστίου πρόκειται να προβεί στην προμήθεια συμπληρωματικών υλικών ύδρευσης- άρδευσης- αποχέτευσης,  για το έτος 2015, τα οποία είτε δεν συμπεριλήφθηκαν είτε δεν επαρκούσαν οι ποσότητες που προβλέφθηκαν στην υπ΄ αριθμ. 6/2015 αρχική μελέτη του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ».

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ