Πρόσκληση για την 20η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 22/10/2021
Αριθ. Πρωτ.: 5661
Αριθ. Συνεδρίασης: 20

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 26η  του μηνός  Οκτωβρίου   2021 , ημέρα   Τρίτη    και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 20ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2021
  2. Καθορισμός δημοτικών τελών νεκροταφείων για το έτος 2022
  3. Καθορισμός τέλους καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2022
  4. Καθορισμός τέλους και δικαιώματος ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης και τέλους ύδρευσης για το έτος 2022
  5. Καθορισμός Τέλους Ακίνητης Περιουσίας για το έτος 2022
  6. Καθορισμός τέλους πωλητών λαϊκών αγορών στο Δήμο Παρανεστίου για το έτος 2022
  7. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος
Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 19η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 14/10/2021
Αριθ. Πρωτ.: 5528
Αριθ. Συνεδρίασης: 19

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 18η του μηνός Οκτωβρίου 2021 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 π.μ. σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 18ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2021
  2. Έγκριση της 19ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2021
  3. Σύνταξη έκθεσης εσόδων- εξόδων Γ΄ τριμήνου (01/7/2021-30/9/2021) προϋπολογισμού 2021
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με Αρ. 04/2021, έγκριση των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης τεχνικού έργου, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης με Αρ.Διακ. 08/2021, του έργου με τίτλο : «ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  5. Έγκριση Υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για την χρηματοδότηση της υπηρεσίας: «Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Παρανεστίου», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2: «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου».
  6. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκποίηση κινητού
  7. Αποδοχή γνωμοδότησης επί της 174/2021 Απόφασης Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής και την λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη ένδικων μέσων
  8. Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων Οικον. έτους 2022 του Δήμου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος
Καγιάογλου Αναστάσιος

 

Πρόσκληση για την 2η Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 14/10/2021
Αριθ. Πρωτ.: 5527
Αριθ. Συνεδρίασης: 2

Καλείστε να προσέλθετε στην 2η τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Παρανεστίου, την  18η του μηνός Οκτωβρίου 2021 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 πμ, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Παρανεστίου έτους 2021.
  • Σύνταξη προσχεδίου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

 

                                                                                   Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

                                                                                    Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 18η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/9/2021
Αριθ. Πρωτ.: 5147
Αριθ. Συνεδρίασης: 18

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 28η  του μηνός  Σεπτεμβρίου  2021 , ημέρα   Τρίτη  και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 17ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  2. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
  3. Έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την ανάδειξη οικονομικών φορέων που θα συμμετέχουν στη Συμφωνία – Πλαίσιο για την υπηρεσία με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Παρανεστίου».
  4. Έγκριση Υποβολής Πρότασης του Δήμου Παρανεστίου για ένταξη στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2021 του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας στον Άξονα Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) για την εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.
  5. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, της μελέτης με τίτλο : «Γενικό Σχέδιο Ύδρευσης και υλοποίηση Σχεδίου Ασφάλειας Νερού Δήμου Παρανεστίου».
  6. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Κυπραίου Αναστασίας του Θεοδώρου
  7. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Ψαλτικίδου Ανθοδέσμης του Αλεξάνδρου
  8. Διαγραφή δημοτικών τελών και δικαιωμάτων από τους φορολογικούς καταλόγους του Δήμου της Χατζηιγνατιάδου Μαρίας του Ιωάννη
  9. Έγκριση της μελέτης , των τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης της διεθνούς ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης, για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Καυσίμων κίνησης – θέρμανσης, Πέλετ και λιπαντικών του Δήμου Παρανεστίου και των Νομικών του Προσώπων»
  10. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών εκποίησης, εκμίσθωσης και μίσθωσης πραγμάτων, για το έτος 2021.
  11. Έγκριση του 1ο Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας του Διαγωνισμού του Έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτιρίων Δήμου Παρανεστίου»
  12. Έγκριση παράτασης της σύμβασης του προσωπικού ΙΔΟΧ, που προσλήφθηκε για την αποτροπή διάδοσης του Κορωνοϊου COVID-19 σύμφωνα με άρθρο 147 του Ν. 4831/2021.
  13. Έγκριση μετάβασης Δημοτικών Συμβούλων και Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη για το ετήσιο συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 14,15 και 16-10-2021.
  14. Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου στην Αθήνα
  15. Έγκριση μετάβασης του Δημάρχου στην Ολλανδία


Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.



Ο Πρόεδρος
Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 11η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/9/2021
Αριθ. Πρωτ.: 5148
Αριθ. Συνεδρίασης: 11

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 11η  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου  που θα γίνει στις 28η   Σεπτεμβρίου  2021, ημέρα Τρίτη  με ώρα έναρξης 13:00 μ.μ. και λήξη 15:00 μμ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την nap. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α'/11-03-2020) και με την υπ’αρ. 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 17ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  2. Κατανομή ποσού 13.559,63€ Ευρώ στις σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
  3. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου και υπαλλήλου του Δήμου για την για την συγκρότηση του Σχολικού Συμβουλίου στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου.
  4. Έγκριση παράτασης της Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης / Π. Ε. Δράμας, του Δήμου Παρανεστίου και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου
  5. Έγκριση τροποποίησης της συστατικής πράξης του ΝΠΔΔ – Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου
  6. Έγκριση ψήφισης κανονισμού λειτουργίας του βρεφονηπιακού σταθμού Αδριανής και του Παιδικού Σταθμού Παρανεστίου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου σύμφωνα με τον πρότυπο κανονισμό – ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4249/τ.β΄/05.12.2017
  7. Έγκριση Παραχώρησης χρήσης χώρου στον ΟΦΚΑΘ (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα)
  8. Τροποποίηση της αριθ.146/2019 απόφασης του Δ.Σ. περί «Ορισμού Δημοτικών συμβούλων για την συμμετοχή τους στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) στο πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας»
  9. Λήψη απόφασης για απομάκρυνση με εκποίηση άχρηστων υλικών (SCRAP) από τους αποθηκευτικούς χώρους του εργοταξίου του Δήμου
  10. Έγκριση λειτουργίας υπαίθριας αγοράς στο πλαίσιο των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου και Κανονισμού λειτουργίας

 Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρα θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του γραμματέα του Δ.Σ. Δήμου Παρανεστίου  manosdim@yahoo.gr , αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας ή  με ΦΑΞ στο  25210-90189.

Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό email θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανώτερα θέματα της ημερήσιας διάταξης από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου με γραπτό μήνυμα sms (τηλ. Επικ. 6973738586).

Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοιού.                      

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

 

Πρόσκληση για την 16η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 9/8/2021
Αριθ. Πρωτ.: 4280
Αριθ. Συνεδρίασης: 16

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 10η  του μηνός  Αυγούστου    2021 , ημέρα   Τρίτη   και ώρα 10:00 π.μ. σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Κατανομή εγκριθεισών ανθρωποωρών σε θέσεις μερικής ή πλήρους απασχόλησης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων του Δήμου  Παρανεστίου για το διδακτικό έτος 2021-2022

 Το  κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι πρέπει να ληφθεί άμεσα απόφαση ώστε  να προβούμε άμεσα και κυρίως έγκαιρα ( πριν δηλαδή την 1η Σεπτεμβρίου που ορίζεται ως η έναρξη του επόμενου διδακτικού έτους ) στις προσλήψεις   του προσωπικού καθαριότητας για τις σχολικές μονάδες του Δήμου, καθώς τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης για το ανωτέρω θέμα  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του Δήμου .

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.                                 

Ο Πρόεδρος  

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 15η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 26/7/2021
Αριθ. Πρωτ.: 4036
Αριθ. Συνεδρίασης: 15

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 30η  του μηνός  Ιουλίου   2021 , ημέρα   Παρασκευή  και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2021», και ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Σύμβασης.
  2. Έγκριση της 14ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  3. Βεβαίωση περάτωσης της μελέτης, με τίτλο «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΜΗΚΟΥΣ 4,65 ΧΛΜ»
  4. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών (2 μήνες)
  5. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
  6. Έγκριση δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου και Αντιδημάρχου στην Κόρινθο

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος
Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 9η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 26/7/2021
Αριθ. Πρωτ.: 4037
Αριθ. Συνεδρίασης: 9

Π ρ ο ς 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 9η  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου  που θα γίνει στις 30η   Ιουλίου  2021, ημέρα  Παρασκευή με ώρα έναρξης 13:00 μ.μ. και λήξη 15:00 μμ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την nap. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α'/11-03-2020) και με την υπ’αρ. 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 13ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021 και 6ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.
  2. Έγκριση της 14ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  3. Συμμετοχή του Δήμου Παρανεστίου – Κέντρο Κοινότητας στης 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α .
  4. Συγκρότηση οργανωτικής επιτροπής για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2021
  5. Γνωμοδότηση επί του σχεδίου κανονισμού τιμολόγησης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) της ΔΙΑΑΜΑΘ για το έτος 2022
  6. Λήψη απόφασης για Επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων του Δήμου Παρανεστίου έτους 2021
  7. Κατανομή ποσού 6.190,70€ Ευρώ στις σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.
  8. Αποδοχή παραίτησης του Προέδρου και του αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής και Παιδείας Δήμου Παρανεστίου και αντικατάστασή τους

 Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρα θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του γραμματέα του Δ.Σ. Δήμου Παρανεστίου  manosdim@yahoo.gr , αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας ή  με ΦΑΞ στο  25210-90189.

Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό email θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανώτερα θέματα της ημερήσιας διάταξης από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου με γραπτό μήνυμα sms (τηλ. Επικ. 6973738586).

Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοιού.                      

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 14η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 9/7/2021
Αριθ. Πρωτ.: 3796
Αριθ. Συνεδρίασης: 14

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 13η  του μηνός  Ιουλίου   2021 , ημέρα   Τρίτη  και ώρα 13:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 13ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  2. Έγκριση του 3ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : «Τοιχίο αντιστήριξης στον Οικισμό Στέρνας Δήμου Παρανεστίου»»
  3. Έγκριση ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2022

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος

Πρόσκληση για την 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 18/6/2021
Αριθ. Πρωτ.: 3398
Αριθ. Συνεδρίασης: 8

 Π ρ ο ς 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 8η  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου  που θα γίνει στις 23η   Ιουνίου  2021, ημέρα Τετάρτη με ώρα έναρξης 13:00 μ.μ. και λήξη 15:00 μμ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με την nap. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α'/11-03-2020) και με την υπ’αρ. 426/77233/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 11ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021
  2. Έγκριση της 12ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2021 και 5ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.
  3. Λήψη απόφασης για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχει καμία αξία (άρθρο 199 παρ 6 Ν. 3463/06)
  4. Τροποποίηση της παραγράφου 2 της 6/15-03-2005 Υπουργικής απόφασης όπως αυτή τροποποιήθηκε με το ΦΕΚ Α 49/06-04-2017
  5. Λήψη απόφασης για την υποστήριξη της 21ης Πανελλαδικής γιορτής Ανταλλαγής παραδοσιακών ποικιλιών και της 5ης Ολυμπιακής γιορτής σπόρων που διοργανώνεται από την Εναλλακτική Κοινότητα «Πελίτι».
  6. Επιστροφή της Δ’ δόσης 2020 της επιχορήγησης του Προγράμματος Βοήθεια Στο Σπίτι, προς το Ν.Π.Κ.Α.Π.Α.Π
    Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρα θέματα της ημερήσιας διάταξης με email από προσωπικό τους λογαριασμό προς το email του γραμματέα του Δ.Σ. Δήμου Παρανεστίου manosdim@yahoo.gr , αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας ή με ΦΑΞ στο 25210-90189.

Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό email θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανώτερα θέματα της ημερήσιας διάταξης από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου με γραπτό μήνυμα sms (τηλ. Επικ. 6973738586).
Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.
Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο Σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοιού.



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στυλιανίδης Ο. Αναστάσιος