ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

            

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 24/2/2017
Αριθ. Πρωτ.: 75

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 10.000,00 ΕΥΡΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ»


Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Παρανεστίου προκειμένου να προβεί στην ανάθεση της παροχής υπηρεσιών Μουσικοδιδάσκαλου για τις ανάγκες της Φιλαρμονικής του ΝΠΔΔ Δ. Παρανεστίου και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4412/2016.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

τη διενέργεια εκδήλωσης ενδιαφέροντος με κατάθεση προσφορών και με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «ανάθεση της παροχής υπηρεσιών Μουσικοδιδάσκαλου για τις ανάγκες της Φιλαρμονικής του ΝΠΔΔ Δ. Παρανεστίου»
Ειδικότερα απαιτείται ο ενδιαφερόμενος να είναι πτυχιούχος Μουσικών Σπουδών Ελληνικού Πανεπιστημίου με εμπειρία και επιστημονική γνώση για να διδάσκει σε νέους μαθητές μουσική, έτσι ώστε να καθίσταται αποδοτική η Φιλαρμονική στις ανάγκες του Δήμου.
Η Εργασία αυτή θα εκτελείται-παρέχεται με τα υπάρχοντα όργανα μουσικής της Φιλαρμονικής στον ειδικά διαμορφούμενο χώρο που υπάρχει στο κτίριο της Κοινότητας Αδριανής σε καθορισμένες ημέρες και ώρες (πρόγραμμα λειτουργίας). Η υπηρεσία που πρόκειται να προσφέρει ο μουσικοδιδάσκαλος περιλαμβάνει διδασκαλία εκμάθησης μουσικής και μουσικών οργάνων δύο φορές την εβδομάδα από δύο ώρες (τις απογευματινές ώρες) ανάλογα με τις ανάγκες των ενδιαφερομένων και σύμφωνα με την υπόδειξη της υπηρεσίας, με σκοπό την οργάνωση και τη συμμετοχή της φιλαρμονικής σε εκδηλώσεις – παραστάσεις του Δήμου, καθημερινές, αργίες ή εξαιρέσιμες ημέρες ανάλογα με το σχεδιασμό της (εορτασμός πολιούχου, εθνικές επετείους, μεγάλες θρησκευτικές εορτές και εκδηλώσεις) διοργάνωσης τους.
Η διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης Προέδρου μετά την κατάθεση έγγραφων προσφορών από τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και δικαιολογητικά.
Οι προσφορές θα είναι για το χρονικό διάστημα ισχύος της σύμβασης η διάρκεια της οποίας θα είναι για ένα έτος.
Το ποσό της αμοιβής θα καταβάλλεται με τη προσκόμιση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών που υπόκειται στις νόμιμες κρατήσεις.
Οι προσφορές μπορούν να υποβάλλονται έως την
28/02/2017 στο Γραφείο του ΝΠΔΔ Δ. Παρανεστίου που εδρεύει στην Αδριανή με τηλ. 2521082472.
Ο ενδεικτικός εκτιμώμενος προϋπολογισμός της αναφερόμενης υπηρεσίας είναι
10.000,00€ 

Η δαπάνη θα καλυφθεί από το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Παρανεστίου και από τον Κ.Α. 10/6117 όπου έχει ψηφιστεί η σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό του οικ. έτους 2017.
Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε:
Απαραίτητα Δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2. Επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών
3. Αποδεικτικό προϋπηρεσίας
4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986(Α’ 75), στην οποία θα δηλώνεται ότι:

  • Είναι εγγεγραμμένοι σε επαγγελματικό ή εμπορικό μητρώο.
  • Δεν βρίσκεται σε μία από τις καταστάσεις των άρθρων 73 & 74 του Ν.4412/2016.
  • Έλαβαν πλήρη γνώση των Τεχνικών Προδιαγραφών της αρμόδιας υπηρεσίας και τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα.
  • Η συμμετοχή του δεν δημιουργεί κατάσταση σύγκρουσης συμφερόντων κατά τα ειδικότερα προβλεπόμενα στο άρθρο 24 του ν.4412/2016
  • Ότι δεν έχω αθετήσει τις υποχρεώσεις μου όσον αφορά την καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗ

Σχετικό αρχείο

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΛΗΡΜΑ Σ. ΣΑΜΑΡΑ - ΙΑΤΡΙΚΗ/ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη χορήγηση - κατόπιν επιλογής – μίας (1) υποτροφίας εξωτερικού σε πτυχιούχους της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. από τα έσοδα του κληροδοτήματος Στυλιανού Σαμαρά.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ
Συνέχιση των σπουδών τους (μετεκπαίδευση ή μεταπτυχιακή εκπαίδευση) στο εξωτερικό σε ειδικό κλάδο της Θεολογίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

 

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει από τα έσοδα του κληροδοτήματος Στυλιανού Σαμαρά, τη χορήγηση - κατόπιν επιλογής – μίας (1) υποτροφίας εξωτερικού σε πτυχιούχο του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Α.Π.Θ.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ
Επιθυμία συνέχισης των σπουδών τους στο εξωτερικό, είτε για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος, είτε για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές, έρευνα και εκπαίδευση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ