ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 12/3/2021
Αριθ. Πρωτ.: 1500
Αριθ. Συνεδρίασης: 5

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  16η του μηνός  Μαρτίου 2021 , ημέρα  Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Εξειδίκευση πιστώσεων κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.
  2. Έγκριση της 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021
  3. Αναμόρφωση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2021
  4. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από τους ΚΑΠ για το έτος 2021.
  5. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (άρθρο 107 Ν.4483/17), έτους 2021
  6. Στρατηγικός προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού του Δήμου Παρανεστίου για την περίοδο 2022-2025.
  7. Έγκριση του Πρακτικού Συμμόρφωσης της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού, της προμήθειας: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021», για την επιλογή αναδόχου για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Δήμου Παρανεστίου
  8. Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού, του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ» ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΗΜΕΔ
  9. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : «Αποκατάσταση τμημάτων οδοστρώματος επί της κεντρικής οδού Παρανεστίου – Πρασινάδας – Ι.Μ. Μεταμορφώσεως μετά από θεομηνία»
  10. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του υποέργου 6: «Προμήθεια εξοπλισμού – ομάδα 5 «Ηλεκτρικές συσκευές» του έργου: «Δημιουργία υποδομών φιλοξενίας ειδικών ομάδων στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στον οικισμό ΔΕΗ Μεσοχωρίου»


Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Ο Πρόεδρος

Καγιάογλου Αναστάσιος