ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 3/2/2017
Αριθ. Πρωτ.: 497
Αριθ. Συνεδρίασης: 3

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 6η    του μηνός  Φεβρουαρίου 2017, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 12:00 π.μ. σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για άσκηση ενδίκων μέσων κατά της αριθ. 76/2016 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Δράμας και εκπροσώπηση του Δήμου σε κάθε δίκη που αφορά την απαίτηση του Δημητρίου Πετρίδη για την αξίωσή του από τα υπ αριθ. 8/14-5-2014 & 9/14-5-2014 τιμολόγια παροχής υπηρεσιών του προς τον Δήμο Παρανεστίου.
  2. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκδίκαση της αγωγής του Χαρετίδη Μόσχου κατά του Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα εκδικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο Θράκης .
  3. Ενημέρωση-Απάντηση σχετικά με την εξώδικη δήλωση της ΑΕ «ΖΕΥΣ Υπηρεσίες Συμβούλων –Σύμβουλοι Μηχανικού ΑΕ» κατά του Δήμου Παρανεστίου και ανάθεση σε πληρεξουσίου δικηγόρο.


Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Σχετικό Αρχείο