ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προκήρυξης, για την ανάδειξη προμηθευτή/ών της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου.


Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την 12/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παρανεστίου κηρύχτηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός ως ΑΓΟΝΟΣ για τις ομάδες:
Ομάδα 1- Πετρέλαιο Θέρμανσης,
Ομάδα 2- Βενζίνη Αμόλυβδη,
Ομάδα 3-Καύσιμο πετρελαιοκινητήρα ντίζελ και
Ομάδα 4-Συσσωματώματα ξύλου πέλλετ
Επίσης με την
6/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Παρανεστίου πρόκειται να προβεί στην ανάδειξη προμηθευτή/ων της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση προκήρυξης και χωρίς τροποποίηση των όρων της 10/2016 διακήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού
διαγωνισμού που προηγήθηκε, ως προς τις ομάδες προϊόντων που δεν είχαμε συμμετοχή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 παρ.6 και άρθρο 32, παρ. 1 του N.
4412/2016.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσόν των 187.550,05 € με Φ.Π.Α 24%. (151.250,04 € χωρίς Φ.Π.Α).
Προκειμένου να συμμετέχετε στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα πρέπει να υποβάλλετε τις προσφορές σας ηλεκτρονικά με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση και στην υπ' αριθ.
10/2016 διακήρυξη (η οποία επισυνάπτεται) του άγονου διαγωνισμού που προηγήθηκε ως προς τις ομάδες προϊόντων που δεν είχαμε συμμετοχή, προσκομίζοντας τα ζητούμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται από τη 10/2016 διακήρυξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ