ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 20/12/2016
Αριθ. Πρωτ.: 6520
Αριθ. Συνεδρίασης: 25

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 21η  του μηνός  Δεκεμβρίου    του έτους 2016, ημέρα Τετάρτη   και ώρα 16:00  σε Έκτακτη Κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση δαπάνης μετακινήσεων εκτός έδρας ,υπαλλήλων για παραλαβή έργων και συμμετοχή τους σε επιμορφωτικά σεμινάρια.
  2. Έγκριση της 16ης τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2016
  3. Έγκριση του πρακτικού της Διενέργειας της Δημόσιας κλήρωσης για την παραχώρηση του περιπτέρου της Τ.Κ. Αδριανής σε ΑΜΕΑ / Πολύτεκνους / Μόνιμους αξιωματικούς, ανθυπασπιστές και υπαξιωματικούς, δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς και οπλίτες θητείας που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20η Ιουλίου έως την 20η Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφινού και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου
  4. Έγκριση δαπάνης, για την πληρωμή προς ΔΕΔΔΗΕ, της τοποθέτησης δυο (2) στύλων και δυο (2) Φ.Σ S-17 στην Αδριανή
  5. Έγκριση δαπάνης, για την πληρωμή προς ΔΕΔΔΗΕ, της τοποθέτησης ενός (1) στύλου και ενός Φ.Σ S-17 στην Πλατανιά.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω λήξης του έτους και τυχόν καθυστέρηση στη λήψη των αποφάσεων θα αποβεί σε βάρος ζωτικών συμφερόντων του Δήμου.
Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος
Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Σχετικό αρχείο