ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 21/11/2016
Αριθ. Πρωτ.: 5931
Αριθ. Συνεδρίασης: 23

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 25η  του μηνός  Νοεμβρίου    του έτους 2016, ημέρα Παρασκευή   και ώρα 18:00  σε  Τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του 1ΟΥ Πρακτικού 1 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού, του συνοπτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, για την «Προμήθεια ενός καινούργιου διπλοκάµπινου μικρού ανοικτού φορτηγού οχήματος (Double Cab) τύπου pickup 4X4» της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ενός καινούργιου διπλοκάµπινου μικρού ανοικτού φορτηγού οχήματος (Double Cab) τύπου pickup 4X4 και δύο μεταχειρισμένων μιάμισης καμπίνας μικρών ανοικτών φορτηγών οχημάτων (Extra Cab) τύπου pickup 4X4 για τον δήμο Παρανεστίου»
  2. Έγκριση της 15ης τροποποίησης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2016
  3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΣ ΔΕΔΔΗΕ, ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΥΟ (2) Φ.Σ S-17Υ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
  4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΟΣ ΔΕΔΔΗΕ, ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
  5. Έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας της Δημόσιας κλήρωσης για την παραχώρηση του 30 % των θέσεων των κενωθέντων περιπτέρων επί του συνόλου των καθοριζομένων θέσεων στο δήμο.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.


Η Πρόεδρος
Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ