ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»

 

   Ο Δήμος Παρανεστίου συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων υπηρεσίας ύδρευσης, συμπεριλαμβανόμενων και των απαιτούμενων ανταλλακτικών, με κριτήρια κατακύρωσης:

α) τη χαμηλότερη προσφορά με συμπλήρωση τιμολογίου όσο αφορά τις εργασίες επισκευής

β)το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) επί της αξίας των ανταλλακτικών (επί τιμοκαταλόγου).

   Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν αναγνωρισμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα με μια από τις παρακάτω μορφές :

  • Εξουσιοδοτημένο συνεργείο επισκευής και να χρησιμοποιεί ανταλλακτικά τα οποία προμηθεύεται από το εκάστοτε επίσημο δίκτυο διακίνησης ανταλλακτικών των επισήμων αντιπροσώπων ή διανομέων στη χώρα.
  • Ανεξάρτητο συνεργείο επισκευής και να χρησιμοποιεί ανταλλακτικά τα οποία προμηθεύεται από το εκάστοτε επίσημο δίκτυο διακίνησης ανταλλακτικών των επίσημων αντιπροσώπων ή διανομέων στη χώρα ανεξάρτητο συνεργείο επισκευής και να μην χρησιμοποιεί ανταλλακτικά του εκάστοτε επίσημου δικτύου διακίνησης ανταλλακτικών των αντίστοιχων οχημάτων –μηχανημάτων αλλά να χρησιμοποιεί ανταλλακτικά τρίτων κατασκευαστών κατάλληλα και αποδεκτά για την χρήση για την οποία προορίζονται.

   Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν δικό τους συνεργείο , όπως και αντίστοιχη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, για την εκτέλεση των εργασιών που θα προσφέρουν και όχι μέσω τρίτων ή υπεργολάβων. Τέλος τα συνεργεία των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να βρίσκονται εντός του Νομού Δράμας.

  Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Παρανεστίου την 22-09-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, ώρα λήξης υποβολής των προσφορών από του υποψηφίους αναδόχους στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού. Επίσης, οι προσφορές με όλα τα απαραίτητα στοιχεία δύναται να σταλούν ταχυδρομικά ή με άλλον τρόπο στο Δήμο Παρανεστίου πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών στη Διεύθυνση: Δήμος Παρανεστίου, Τ.Κ 66 035, οι οποίες δεν αποσφραγίζονται, αλλά παραδίνονται στο αρμόδιο όργανο. Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Η έναρξη υποβολής των προσφορών κηρύσσεται από τον πρόεδρο της επιτροπής διαγωνισμού, μισή ώρα πριν από την ώρα λήξης, σύμφωνα με το άρθρο 96 του Ν.4412/2016.

   Σύμφωνα με το άρθρο 72 του Ν.4412/2016 δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής σε συνοπτικό διαγωνισμό.  

 α) Αντίγραφο της μελέτης θα βρίσκεται στα γραφεία του Δήμου Παρανεστίου (Παρανέστι ΤΚ 66 035, τηλ. 25243520132, fax 2524022571) και θα βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

β) Περίληψη της διακήρυξης αυτής θα δημοσιευτεί:

- στο πρόγραμμα «Διαύγεια»,

- στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.Δ.Σ.) και

γ) Επίσης, η μελέτη θα βρίσκεται αναρτημένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου, www.paranesti.gr

 

 

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΜΕΛΕΤΗ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ