ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

«ΤΙΤΛΟΣ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ –ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ», Προϋπολογισμός: 17.491,46€ μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, 21.689,41€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

 

Ο Δήμος Παρανεστίου Προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη συμφερότερη προσφορά, για την ανάδειξη αναδόχου για την πράξη «Σχεδιασμός και παραγωγή υλικού για την προώθηση – προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής του Δήμου Παρανεστίου», ποσού είκοσι μία χιλιάδων εξακοσίων ογδόντα εννέα ευρώ και σαράντα ένα λεπτών (21.689,41€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Το έργο θα ανατεθεί με βάση την συμφερότερη προσφορά, όπως αυτή θα προκύψει από την στάθμιση της βαθμολόγησης τεχνικών κριτηρίων αξιολόγησης των προσφορών και των αντίστοιχων οικονομικών προσφορών.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί :

1. Φυσικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

2. Νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

3. Συνεταιρισμοί.

4. Ενώσεις

Για να γίνουν δεκτοί οι παραπάνω συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής, των όρων διακήρυξης και των σχετικών με αυτήν διατάξεων και νόμων της ελληνικής νομοθεσίας ή αντίστοιχα της νομοθεσίας του κράτους - μέλους.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Παρανεστίου την   21-09-2016, ημέρα Tετάρτη και ώρα 10:00, ώρα λήξης υποβολής των προσφορών από του υποψηφίους αναδόχους στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού. Η έναρξη υποβολής των προσφορών κηρύσσεται από τον πρόεδρο της επιτροπής διαγωνισμού, μισή ώρα πριν από την ώρα λήξης, σύμφωνα με το άρθρο 96 του Ν.4412/2016.

Σύμφωνα με το άρθρο 72 του Ν.4412/2016 δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής σε συνοπτικό διαγωνισμό.

α) Αντίγραφο της μελέτης θα βρίσκεται στα γραφεία του Δήμου Παρανεστίου (Παρανέστι ΤΚ 66 035, τηλ. 25243520132, fax 2524022571) και στη διάθεση των ενδιαφερομένων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

β) Περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευτεί:

- στο πρόγραμμα «Διαύγεια»,

- στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.Δ.Σ.) και

- σε μία τοπική ημερήσια εφημερίδα

γ) Επίσης, η μελέτη θα βρίσκεται αναρτημένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου, www.paranesti.gr

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 17671/10-12-2012 απόφαση έγκρισης του Επενδυτικού Σχεδίου «Ενέργειες συνολικής προβολής- προώθησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής του Δήμου Παρανεστίου» στο μέτρο 313Α του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας(ΠΑΑ) του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έτσι όπως έχει τροποποιηθεί με την υπ’ αριθμ. 4986/05-07-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων.

 

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ 

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΜΕΛΕΤΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ