ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αθλητικός Σύλλογος Γυναικείου Ποδοσφαίρου του Δήμου Παρανεστίου  «ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ» με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου κατάφερε και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάκτηση του φετινού Ελληνικού πρωταθλήματος γυναικείου ποδοσφαίρου με 16 νίκες και  2 ισοπαλίες σε 18 αγωνιστικές αφήνοντας πίσω την ομάδα του ΠΑΟΚ .
Η ομάδα των Αμαζόνων Δράμας είναι η πρώτη ομάδα της περιοχής που κατακτά τίτλο τέτοιου βεληνεκούς. Την απονομή του κυπέλου στην πρωταθλήτρια ομάδα έκανε ο Δήμαρχος κ. Καγιάογλου Νικόλαος στο γήπεδο της Αδριανής  φανερά συγκινημένος , ο οποίος δήλωσε ότι το γήπεδο  αυτό  που με  τόσο καμάρι το κατασκεύασε στην προηγούμενη του θητεία ονειρεύονταν να έρθει εκείνη η  στιγμή για να δουν οι δημότες του και όχι μόνο  τέτοιες χαρές και διακρίσεις σε μία μικρή τοπική κοινωνία όπως είναι η δική μας. Με εμφανή την έντονη συγκίνηση ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την ανακαίνιση του γηπέδου με καινούργιο χλοοτάπητα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Αν και δεν τελείωσε ακόμη το πρωτάθλημα η ομάδα των ΑΜΑΖΟΝΩΝ είναι η φετινή πρωταθλήτρια και  αξίζει να πούμε ένα μεγάλο Μπράβο σε όλες τις αθλήτριες   που με σθένος , δύναμη και θέληση φτάσαν εδώ που είναι. Τα εύσημα παίρνουν επίσης η διοίκηση και οι προπονητές της ομάδας των Αμαζόνων Δράμας δήλωσε ο Δήμαρχος ο οπ0οίος  τους ευχήθηκε   καλή επιτυχία για τον τελικό κυπέλου και δήλωσε  ότι ο Δήμος Παρανεστίου  θα είναι πάντα εμπράκτως δίπλα στην ομάδα και θα τους στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.
Οι Αμαζόνες στην τελευταία αγωνιστική νίκησαν με 1-0 τον Βόλο   ολοκληρώνοντας την φετινή απόδοση  στους 50 βαθμούς και στους συν 8 από την δεύτερη Καρδίτσα με την οποία θα αγωνιστεί στις 9 Μαΐου 2014  ημέρα Παρασκευή , στο γήπεδο της Κατερίνης κατά τις απογευματινές ώρες . Αγώνας που θα καθορίσει ποια ομάδα  θα προκριθεί για τον τελικό Κυπέλου Ελλάδος Γυναικείου Ποδοσφαίρου που θα αγωνισθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Γραφείο Δημάρχου.