Διοργανώνεται η Διεθνής πράσινη Εβδομάδα -  79η έκθεση τροφίμων & ποτών του Βερολίνου International Green Week  ( www.greenweek.de)  στις 17 – 26 Ιανουαρίου 2014.

Η έκθεση αυτή θεωρείται παγκοσμίως μία από τις σημαντικότερες εκθεσιακές πλατφόρμες των γεωργικών επιχειρήσεων με συμμετοχή από 67 χώρες και πάνω από 1630 εκθέτες.

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην Διεθνή πράσινη Εβδομάδα και ανήκουν σε διεθνή πολυτελή προϊόντα είναι : Μπύρα- Κρασί- Αλκοολούχα ποτά- Κρέατα και λουκάνικα- Θαλασσινά- Τσάι, βότανα, μπαχαρικά- Γαλ/κά- Γεωργικό και κηποτεχνικό εξοπλισμό- Προμήθειες κήπου και θερμοκηπίου- Συσκευές για την κουζίνα και το νοικοκυριό.

Το Ελληνογερμανικό  Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την εταιρία blvd media group ltd, διοργανώνει για πρώτη φορά ελληνικό ομαδικό περίπτερο στη Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα 2014.

Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει την Αιγίδα, παρουσία –αλλά κι υποστήριξη– του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.  

  Σε κάθε περίπτωση η πρόθεση του Επιμελητηρίου να στηρίξει τις ελληνικές παρουσίες στην έκθεση θα συμβάλλει στην δημιουργία ενός χρήσιμου διαύλου επικοινωνίας για τους έλληνες εκθέτες και τις προσπάθειές τους να εξάγουν τα προϊόντα τους στη γερμανική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή σας ως εκθέτης αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης αλλά και 10 % επιπλέον έκπτωση για τα μέλη μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του εκθεσιακού οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα  Αθήνα : 210 641 9000 και 210 641 9038 και στην Θεσσαλονίκη στα τηλέφωνα : 2310 327733. Ιστοσελίδα : www.greenweek.de.

 

Γραφείο Δημάρχου.