Όλοι οι Φορείς

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3-6-2013 και ώρα 19.00, στο αμφιθέατρο «Δραμινών Πολιτών» του Διοικητηρίου της Π.Ε Δράμας, συνάντηση εθελοντικών οργανώσεων, φορέων και μεμονωμένων εθελοντών υποστήριξης των αγώνων βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, Virgin Forest Trail 2013, με αντικείμενο την προετοιμασία της φετινής διοργάνωσης.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης, ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Νικόλαος, ο Πρόεδρος του ΦΔΟΡ κ. Κεχαγιόγλου Σταύρος, ο αντιδήμαρχος Παρανεστίου κ. Παρλόγλου Μιχαήλ, ο επικεφαλής της  μείζονος Αντιπολίτευσης του Δ. Παρανεστίου κ. Σωτηριάδου Αλίκη,  εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και Φορέων, και οι εθελοντικές Οργανώσεις: Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών και Φίλων Ν. Δράμας, Λέσχη Καταδρομέων Ν. Δράμας, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Διασωστική Ομάδα Καβάλας, Ε.Ο.Δ Παράρτημα Κομοτηνής, Κυνηγητικός Σύλλογος Δράμας,  ΠΡΟ.Τ.Ε.ΚΤΑ, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Δράμας, Ροταριανός Όμιλος Δράμας, Μ.Ε.Α.Σ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ», Σύλλογος Αυτοδυτών Δράμας, Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών Δράμας, Σύλλογος Μακεδονία, Οικολογική Κίνηση Δράμας καθώς και πάρα πολλοί μεμονωμένοι εθελοντές.

 Κατά την συνάντηση πραγματοποιήθηκε προβολή του DVD VFT 2011 και έγινε παρουσίαση των διαδικτυακών σχολίων των επισκεπτών της ιστοσελίδας του αγώνα. Η επιτροπή αγώνων ενημέρωσε τους εθελοντές για τα καθήκοντά τους κατά την διεξαγωγή του αγώνα και ανταλλάχθηκαν απόψεις.  

Η Ενιαία Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλες τις εθελοντικές οργανώσεις και τους μεμονωμένους εθελοντές που συμβάλλουν με κάθε τρόπο, για μια ακόμη χρονιά, για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου που θα διεξαχθούν για 7η φορά στις 25,26,27 Οκτωβρίου 2013.

Από την Επιτροπή Αγώνων 

Συνάντηση Εθελοντών