ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/06/2023
Αριθ. Πρωτ.: 3396
Αριθ. 8η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

Σας προσκαλούμε την 26η του μηνός Ιουνίου
2023
, ημέρα
Δευτέρα
και ώρα 19:00 μ.μ. ν
α προσέλθετε  σε  Τακτική   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,
σύμφωνα με το άρθρο  67 του Ν. 3852/2010,
η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου,
για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:   

  1.  

Έγκριση 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. Έτους 2023

  1.  

Αποδοχή  ένταξης του έργου του Δήμου Παρανεστίου με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ» στον ΠΥΛΩΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1 «ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 1.4 «Αειφόρος χρήση των πόρων, ανθεκτικότητα στην κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και έγκριση  11ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικον. έτους 2023

  1.  

Κατανομή ποσού 6.190,70€ Ευρώ στις σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων. 

  1.  

Καθορισμός των ειδικοτήτων και του αριθμού τους στα πλαίσια της πρόσκλησης για διάθεση θέσεων μαθητείας σε μαθητευόμενους των  ΕΠΑ.Σ της Δ.ΥΠ.Α  για το σχολικό έτος 2023-2024

  1.  

Έγκριση επιτροπών παραλαβής και χαρακτηρισμού φυσικού εδάφους για το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Δρυμοτόπου»

  1.  

Έγκριση επιτροπών παραλαβής και χαρακτηρισμού φυσικού εδάφους για το έργο «Συντήρηση  Κοινοτικού καταστήματος Πρασινάδας»

  1.  

Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου  «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Πτελέας»

  1.  

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας για το έργο με τίτλο Υποέργο  1:  «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης  ΤΚ Αδριανής ,Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού για την  μεταφορά νερού» του έργου: Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης σε Αδριανής και Ψηλή Ράχη Δήμου Παρανεστίου»