Προς 
τον Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος
κ. Θεόδωρο Πανταλάκη,
Πανεπιστημίου 23, 10564 ΑΘΗΝΑ

ΣΧΕΤ: Έγγραφό σας Α.Π. 34/31.03.2011 του Γραφείου Προϊσταμένου της Δ/νσης Διοίκησης της ΑΤΕ

Κύριε Διοικητά,

Με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο του Προϊσταμένου της Δ/νσης Διοίκησης της ΑΤΕ, μας διαβεβαιώνεται ότι το Κατάστημα Νικηφόρου θα συνεχίσει την λειτουργία του και την εξυπηρέτηση των πελατών του, και νοιώσαμε όλοι μας ευχαριστημένοι και εφησυχασμένοι με την διαβεβαίωση αυτή.
Λόγω όμως του έκτακτου συμβάντος της έκρηξης λόγω απόπειρας διάρρηξης στο Κατάστημα Νικηφόρου, ό κόσμος άρχισε πάλι να ανησυχεί. Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών δεν προχωρούν και όλοι οι κάτοικοι και δημότες του Δήμου Παρανεστίου έχουν αρχίσει να αγανακτούν. 
Αγρότες, συνταξιούχοι και κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι και είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν. Απειλούν σε περίπτωση που κλείσει το Κατάστημα Νικηφόρου να αποσύρουν όλες τις καταθέσεις τους από την ΑΤΕ και να απευθυνθούν σε άλλη ιδιωτική τράπεζα.
Βέβαια και ο Δήμος μας, όπως και οι υπάλληλοι του Δήμου, εξυπηρετούνται από το Κατάστημα Νικηφόρου και είναι σημαντικό για την καλύτερη λειτουργία του να συνεχίσει η εξυπηρέτησή του από το Κατάστημα Νικηφόρου.
Οι κάτοικοι του Δήμου μας πιστεύουν, λόγω ότι ανήκουν σε έναν ακριτικό και ορεινό Δήμο που με την έκτασή του καλύπτει το 1/3 ολόκληρου του νομού, πως δικαιούνται τουλάχιστον να εξυπηρετούνται από κάποιες υπηρεσίες απαραίτητες για τις καθημερινές τους συναλλαγές στον τόπο τους και να μην αναγκάζονται να μεταβαίνουν κάθε φορά στην πόλη της Δράμας.
Παρακαλούμε να μας καταθέσετε σύντομα γραπτώς τις απόψεις σας για να μπορέσουμε να καθησυχάσουμε και πάλι τον κόσμο, που τον προβληματίζει ιδιαίτερα η κατάσταση αυτή.

Ο Δήμαρχος

Νικόλαος Καγιάογλου