ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 26/10/2021
Αριθ. Πρωτ.: 343

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου
Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής &
Παιδείας Δήμου Παρανεστίου


Προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό

με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της γενικής υπηρεσίας «Παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για απομακρυσμένους κατοίκους του Δήμου Παρανεστίου», προϋπολογισμού 79.994,88 ευρώ με το Φ.Π.Α.
1. Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας:
Αναθέτουσα αρχή: Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας
Δήμου Παρανεστίου
Είδος αναθέτουσας αρχής: ΝΠΔΔ και ανήκει στην Γενική Κυβέρνηση, Υποτομέας ΟΤΑ
Οδός: Αδριανή Δράμας
Ταχ.Κωδ.: 66100
Τηλ.: 2521082472
Telefax: 2521082472
E-mail: paid_ad@otenet.gr 
Ιστοσελίδα: www.paranesti.gr 
2. Πρόσβαση στα έγγραφα: Άμεση και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης υπάρχει στη διεύθυνση διαδικτύου http://www.paranesti.gr και http://www.promitheus.gov.gr. Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες από TO Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα τους.
3. Κωδικός CPV: 85141000-9 «Υπηρεσίες παρεχόμενες από ιατρικό προσωπικό».
4. Κωδικός NUTS κύριου τόπου παράδοσης της προμήθειας/εκτέλεσης της υπηρεσίας: EL514.
5. Περιγραφή της δημόσιας σύμβασης: Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για τους απομακρυσμένους κάτοικους του Δήμου Παρανεστίου. Η προς ανάθεση υπηρεσία έχει ως σκοπό τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης για τους απομακρυσμένους κάτοικους του Δήμου Παρανεστίου χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης τηλεϊατρικής ως καινοτόμο προσέγγιση. Η τηλεϊατρική και οι προτεινόμενες πρωτοβουλίες είναι ο τρόπος για να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του ιού Covid-19, ο οποίος με τη σειρά του προκαλεί την άνευ προηγουμένου παγκόσμια κρίση υγείας που αποτελεί πραγματική πρόκληση για την κοινωνία μας. Η παρεχόμενη υπηρεσία αποσκοπεί, επίσης, στο να ωθήσει τους ασθενείς στο να γίνουν κάτι περισσότερο από παθητικοί αποδέκτες φροντίδας. Πρόκειται για μια νέα προτεραιότητα που τώρα είναι πιο σημαντική από ποτέ, όπου οι τοπικές κοινότητες πρέπει να αναπτύξουν μια πιο αποτελεσματική άμυνα και προληπτική κουλτούρα σε μελλοντικές πανδημίες όπως το COVID-19.
6. Εναλλακτικές προσφορές: Δεν γίνονται αποδεκτές εναλλακτικές προσφορές.
7. Διάρκεια σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τέσσερεις (4) μήνες από την υπογραφή του συμφωνητικού.
8. Προϋποθέσεις συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών για τα οποία δεν συντρέχουν οι λόγου αποκλεισμού της παραγράφου 2.2.3 της οικείας διακήρυξης.
Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων ενενήντα ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (1.290,24 €).
9. Υποδιαίρεση σε τμήματα: Η σύμβαση δεν υποδιαιρείται σε τμήματα.
10. Κριτήριο ανάθεσης: Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) 11. Παραλαβή προσφορών: Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
Η καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών έχει ως ακολούθως: 15/11/2021 και ώρα
23:59 μ.μ.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα λάβει χώρα την Παρασκευή 19-11-2021 και ώρα 10:00 π.μ. από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
12. Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα εκατόν πενήντα (150) ημερών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.
13. Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική
14. Χρηματοδότηση: Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας Δήμου Παρανεστίου. Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει σχετική πίστωση με Κ.Α. 60/6116.08 του προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου, οικονομικού έτους 2021.
15. Προδικαστικές προσφυγές: Στοιχεία αρμόδιου φορέα για τις διαδικασίες προσφυγής : Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)
Διεύθυνση : Λεωφ.Θηβών 198, Αγ.Ιωάννης Ρέντης, κτίριο Κεράνης, Αθήνα
Τηλέφωνο : +30 2132141216 Ε-mail : aepp@aepp-procurement.gr
Διεύθυνση Διαδικτύου : (URL) http ://www.aepp-procurement.gr
Σε περίπτωση προσφυγής κατά πράξης της αναθέτουσας αρχής, ισχύουν οι διατάξεις του Βιβλίου !V (άρθρα 345 έως 374) του ν. 4412/2016, και το υπ'αριθ. 39 Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ) (ΦΕΚ 64/04-05-2017/τεύχος Α) περί «Κανονισμός εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών ενώπιον της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)»
16. Δημοσιεύσεις: Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης και η παρούσα προκήρυξη (περίληψη της Διακήρυξης) καταχωρήθηκαν στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ), στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.: http://www.promitheus.gov.gr και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής. Η παρούσα Προκήρυξη (περίληψη της Διακήρυξης) αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.


Ο Πρόεδρος
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Πατήστε εδώ για να λάβετε όλα τα σχετικά αρχεία σε μορφή συμπιεσμένου αρχείου (zip)