ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 26/3/2021
Αριθ. Πρωτ.: 1741
Αριθ. Συνεδρίασης: 6

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την  26η του μηνός  Μαρτίου 2021 , ημέρα  Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ. σε  Έκτακτη Κατεπείγουσα  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση συμμετοχής και αποδοχής των όρων του προγράμματος «Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας: «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο:
    Α)«Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)» του ΥΠΕΣ,
    β) Υποβολή της Πράξης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ» στο πλαίσιο της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ11 (ΑΔΑ: ΨΙΚ146ΜΤΛ6-Χ3Λ)
    γ) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.)
  2. Έγκριση του 1ου πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Δημόσιας Ανοιχτής Διαδικασίας, για την επιλογή Αναδόχου κατασκευής του έργου : «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ Α.Τ. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  3. Έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, έγκριση και καθορισμός των όρων δημοπράτησης, του έργου με τίτλο : «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»

Το  κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι,  τυχόν καθυστέρηση στη λήψη απόφασης για τα ανωτέρω θέματα  θα αποβεί σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του Δήμου διότι

  • Για το 1ο Θέμα, η ολοκλήρωση υποβολής στο πρόγραμμα Τρίτσης λήγει στις 31/3/21,
  • Για το 2ο Θέμα, θα πρέπει εγκαίρως να ολοκληρωθούν οι διαγωνιστικές διαδικασίες ώστε οι εργασίες να υλοποιηθούν με κλειστά σχολεία και
  • Για το 3ο Θέμα, σύμφωνα με την 14-20 ενημέρωση στις 24/3/21 από το ΟΠΣ ΕΣΠΑ πρέπει μέχρι 26/3/21 να επανυποβάλλουμε το δελτίο ελέγχου νομιμότητας μαζί με την έγκριση μελέτης και των τευχών δημοπράτησης από την Ο.Ε.

 Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.                                                            

Ο Πρόεδρος    

Καγιάογλου Αναστάσιος