ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 2/10/2020

Με την Αρ. Απόφαση 192.6/2020 το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινο Ταμείου ενέκρινε την Ένταξη του έργου "Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Δήμου Παρανεστίου" στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση».

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Κοινότητας Παρανεστίου καθώς και των κεντρικών πεζοδρομίων της Κοινότητας Πλατανιάς συνολικού προυπολογισμού 324.740,00 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παρανεστίου Τάσος Καγιάογλου ανέφερε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους συνδημότες μας την έγκριση της ανάπλασης της πλατείας Παρανεστίου και των κοινόχρηστων χωρών της Πλατανιάς. Η δημοτική μας αρχή με τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των ηνίων του Δήμου μας πέραν των υπολοίπων έργων που έχουν εγκριθεί ετοίμασε και υπέβαλε στο Πράσινο Ταμείο τον Ιούνιο του 2020 την πρόταση ανάπλασης της πλατείας της Κοινότητας ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ και των κοινόχρηστων χώρων της κοινότητας Πλατανιάς. Το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου μας δουλεύει σκληρά. Και ευτυχώς οι ιδέες και η δουλειά μας αποδίδουν καρπούς και φέρνουν αποτελέσματα".

201005a

201005b

201005c