ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 2/9/2019
Αριθ. Πρωτ.: 4780 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης επιστημονικού συνεργάτη σε θέματα κτιριακών εγκαταστάσεων, σύνταξης μελετών, έργων οδοποιίας, προετοιμασία φακέλων για ένταξη σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και τεχνικά θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Πτυχίο ή δίπλωμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πολιτικού Μηχανικού της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,

Β) Να έχουν εμπειρία σε θέματα ΟΤΑ ή και νομικών προσώπων των ΟΤΑ τουλάχιστο πέντε ετών.

Γ) Διδακτορικό δίπλωμα ή τίτλος Μεταπτυχιακών Σπουδών της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή αξιόλογες ειδικές μελέτες σχετικά με το αντικείμενο της απασχόλησής του.

Δ) Καλή Γνώση Η/Υ

Ε) Εμπειρία σε θέματα σύνταξης μελετών, ένταξης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και σύνταξης τεχνικών δελτίων.

Και μίας (1) θέσης ειδικού συμβούλου για θέματα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Διοίκησης καθώς και για θέματα Διά Βίου Μάθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Πτυχίο ή δίπλωμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων» της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,

Β) Εξειδίκευση σε θέματα Διά Βίου Εκπαίδευσης με αντίστοιχη πιστοποίηση από το ΕΚΕΠΙΣ.

Γ) Να έχουν εμπειρία σε θέματα ΟΤΑ ή και νομικών προσώπων των ΟΤΑ τουλάχιστο πέντε ετών.

Δ) Καλή Γνώση Η/Υ

ΣΤ) Να έχουν εμπειρία σε θέσεις Διοίκησης στον ιδιωτικό τομέα τουλάχιστον 5 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (Π.Δ. 611/77), με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων του άρθρου 4 παρ. 6 του ν. 2207/94

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 09/09/2019 στο Κοινοτικό Κατάστημα Νικηφόρου του Δήμου στο Παρανεστίου (αρμόδιος υπάλληλος Καλαιτζόγλου Εμμανουήλ τηλ. 2521352308) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πατήστε εδώ για να λάβετε το σχετικό αρχείο