ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 11/12/2018
Αριθ. Πρωτ.: 5236

 

Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η

 

Η Δήμαρχος Παρανεστίου έχοντας υπόψη:

  • τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/07
  • τις διατάξεις των άρθρων 58 και 59 του Ν. 3852/2010
  • τις διατάξεις του άρθρου 213 του Ν. 4555/2018
  • τον ΟΕΥ του Δήμου Παρανεστίου (ΦΕΚ 2443 Β’/2-11-2011)
  • την ανάγκη υποστήριξης σε τεχνικά θέματα

καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού/ής συνεργάτη/τιδας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του/της υποψηφίου/ας, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι αυτά πληρούνται.

Β) Πτυχίο ή δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού ΠΕ ή ΤΕ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.

Γ) Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.

Δ) Καλή γνώση Η/Υ

 

Θα εκτιμηθεί:

 α. η γνώση χρήσης AUTOCAD

β. επαγγελματική απασχόληση και εμπειρία σε θέματα ΟΤΑ ή νομικών προσώπων των ΟΤΑ όπως τεχνική υποστήριξη κατά την υλοποίηση χρηματοδοτούμενων έργων ΕΣΠΑ, συμβάσεις έργου, εκπονήσεις μελετών, προσκομίζοντας αντίστοιχες βεβαιώσεις/συμβάσεις.

γ. κάθε άλλη παροχή υπηρεσίας στο πλαίσιο λειτουργίας των ΟΤΑ.

Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:

Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας, καθώς και σχετική βεβαίωση από τον/τους εργοδότη/ες. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης με τα αντίστοιχα στοιχεία, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

            Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας, προσκομίζοντας στοιχεία που να την αποδεικνύουν, καθώς και βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα και βεβαίωση έναρξης του επαγγέλματος.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την 24η  Δεκεμβρίου  2018, ημέρα Δευτέρα, στα γραφεία του Δήμου Παρανεστίου (αρμόδιος υπάλληλος: Καλαϊτζόγλου Εμμανουήλ , τηλέφωνο επικοινωνίας: 2521352308), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

                                                                            

 

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

 

 

 

     ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ