ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 31/10/2018
Αριθ. Πρωτ.: 4328
Αριθ. Συνεδρίασης: 25

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 2 του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018, ημέρα  Παρασκευή  και ώρα 17:00 μ.μ. σε  Έκτακτη  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της 17ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018.
  2. Εγκριση μελέτης και καθορισμός των όρων δημοπράτησης της προμήθειας με τίτλο:«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Δ.ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ»
  3. Έγκριση των επικαιροποιημένων Τευχών Δημοπράτησης και καθορισμός των όρων δημοπράτησης του έργου: «Υποέργο 1: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ των Μελετών του έργου με τίτλο: «Υποέργο 1: Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Δήμου Παρανεστίου, Μονάδας Κομποστοποίησης προδιαλεγμένων οργανικών Δήμου Παρανεστίου και Πράσινου Σημείου της Δ.Ε. Νικηφόρου του Δήμου Παρανεστίου» της Πράξης : «ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

Το  κατεπείγον της έκτακτης κατεπείγουσας  συνεδρίασης συνίσταται :

  • Για το 1ο θέμα, πρέπει να εγκριθεί η 17η αναμόρφωση διότι υπάρχει άμεση ανάγκη ψήφισης των Κ.Α. που συμπεριλαμβάνονται σ αυτήν,
  • Για το 2ο θέμα, θα πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων ενεργειών για να μπορέσουμε να προβούμε έγκαιρα στην προμήθεια μηχανημάτων έργου και του συνοδευτικού εξοπλισμού προς όφελος των δημοτών μας.
  • Για το 3ο θέμα, θα πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση για την διεκπεραίωση των απαιτούμενων ενεργειών για την έγκαιρη υλοποίηση του έργου .
  • Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το σχετικό αρχείο