ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 30/10/2018
Αριθ. Πρωτ.: 4308

ΑΠΟΦΑΣΗ

H Δήµαρχος Παρανεστίου

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Τροποποιούμε την αρ. 913/23-02-2018 όπως αυτή ισχύει μετά την τροποποίησή της με την αρ. 3276/29-08-2018 απόφασή μας, ως εξής:
i) Στην ενότητα Ι.Α αντικαθιστούμε τον ορισθέντα ως αντιδήμαρχο διά της άνω αποφάσεως κ. Ελευθεριάδη Χρήστο του Μιχαήλ με τον δημοτικό σύμβουλο κ.Δίγκα Ιωάννη του Γεωργίου, τον οποίο ορίζουμε ως αντιδήμαρχο με αντιμισθία για το διάστημα από 01/11/2018 έως 31/08/2019 τον οποίο ορίζουμε ως κατά τόπο αντιδήμαρχο για την Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου σε και μεταβιβάζουμε σ’ αυτόν συγκεκριμένες κατά τόπο αρμοδιότητες, ως εξής:
1. Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου πλην των υπηρεσιών της τοπικής κοινότητας Αδριανής.
2. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου πλην των έργων και εργασιών που εκτελούνται στην τοπική κοινότητα Αδριανής.
3. Την εποπτεία και ευθύνη για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου πλην αυτού που βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Αδριανής.

4.Την εποπτεία , το συντονισμό και τη μέριμνα για τη λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων και δικτύων ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης.
5. Την εποπτεία και το συντονισμό για την καλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, παιδικών χαρών, αλσυλίων, πάρκων –κήπων, σχολικών κτιρίων και συναφών χώρων και κοιμητηρίων που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Νικηφόρου πλην αυτών που βρίσκονται στην τοπική κοινότητα Αδριανής, στην οποία η σχετική μέριμνα και ευθύνη έχει ανατεθεί με την αρ. 2070/28.04.2016 (ΑΔΑ: 6ΟΞΛΩΞΗ-ΛΩΦ) στον εντεταλμένο σύμβουλο Βογιατζόγλου Αναστάσιο του Τηλέμαχου.
6. Την συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Νικηφόρου και τους εντεταλμένους συμβούλους για την επίλυση των προβλημάτων τους .
7. Την υπογραφή με εξουσιοδότηση της δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών πλην πιστοποιητικών πλησιεστέρων συγγενών, και λοιπών
διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που είναι εγκατεστημένες στην Δημοτική Ενότητα Νικηφόρου πλην της τοπικής Κοινότητας Αδριανής και την θεώρηση του γνησίου της υπογραφής.
Οι ανωτέρω αρμοδιότητες αναφορικά με την Τοπική Κοινότητα Αδριανής είναι ανατεθιμένες σύμφωνα με την αρ. 2070/28-04-2016 (ΑΔΑ: 6ΟΞΛΩΞΗ-ΛΩΦ) απόφαση δημάρχου σε ειδικό εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο κατά το περιεχόμενό της.
Επίσης του μεταβιβάζουμε τις καθ’ ύλη αρμοδιότητες για το σύνολο των δημοτικών ενοτήτων :
1. Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του ΚΕΠ
2. Εποπτεία και ευθύνη επί των θεμάτων Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων, Εγκαταστάσεων, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής
Προστασίας, μεταξύ των οποίων εποπτεία, ευθύνη και συντονισμό θεμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία και συντήρηση
εγκαταστάσεων και δικτύων ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, αθλητικών εγκαταστάσεων, παιδικών χαρών, αλσυλίων, πάρκων –
κήπων, σχολικών κτιρίων και συναφών χώρων και κοιμητηρίων
3. Την εποπτεία και ευθύνη για το συντονισμό των θεμάτων που αφορούν αδέσποτα ζώα
4. Την εποπτεία και συντονισμό του έργου του τεχνικού ασφαλείας του Δήμου σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
ii) Στην ενότητα ΙΙ αντικαθιστούμε το όνομα του κ. Ελευθεριάδη Χρήστου του Μιχαήλ με το όνομα «Δίγκα Ιωάννη του Γεωργίου»
Κατά τα λοιπά ισχύει η αρ. 913/23-02-2017 απόφασή μας (ΑΔΑ: ΩΩ0ΠΩΞΗ-ΓΙΑ) , όπως είχε τροποποιηθεί με την αρ. 3276/29-08-2018
(ΑΔΑ: 6ΗΠ5ΩΞΗ-ΦΩΡ) απόφασή μας.
ΙV. Η παρούσα να δηµοσιευτεί µία φορά σε µία ηµερήσια εφηµερίδα του νοµού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ?ήµου.


Η Δήµαρχος
Αλεξάνδρα Μαρίνα Σωτηριάδου

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το σχετικό αρχείο