ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 3/8/2018
Αριθ. Πρωτ.: 3004
Αριθ. Συνεδρίασης: 21

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 7η   του μηνός   Αυγούστου του έτους 2018, ημέρα  Τρίτη  και ώρα 18:00 μ.μ. σε  Τακτική  Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση τμήματος καταστραφέντος αγωγού αποχέτευσης Τ.Κ. Αδριανής Δήμου Παρανεστίου » ποσού 6.723,40 € με το ΦΠΑ
  2. Έγκριση της 14ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικον. έτους 2018.
  3. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για έρευνα τίτλων στο υποθηκοφυλακείο Δράμας και παροχή νομικής συμβουλής για την παραχώρηση τμήματος αγροτεμαχίου για την υλοποίηση του έργου σύνδεση του οικισμού Αδριανής Δήμου Παρανεστίου με την ΕΕΛ Χωριστής Δήμου Δράμας .
  4. Παροχή Νομικής υποστήριξης στον Αντιδήμαρχο του Δήμου Ελευθεριάδη Χρήστο του Μιχαήλ και ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την υπεράσπισή του ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας για υπόθεση του Δήμου .

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα