ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/7/2018
Αριθ. Πρωτ.: 2816
Αριθ. Συνεδρίασης: 16

Σας προσκαλούμε την   24η του μηνός  Ιουλίου   2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30 μ.μ. να προσέλθετε  σε  Έκτακτη κατεπείγουσα   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010,  η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα:

 1.

Έγκριση προγραμματικής σύμβασης για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2018», ψήφιση πίστωσης και ορισμός Δημοτικών Συμβούλων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Σύμβασης.

 2.

Συγκρότηση οργανωτικής επιτροπής για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με τίτλο «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου 2018»


            Το κατεπείγον έγκειται στην ανάγκη έγκαιρης έκδοσης της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη συνδιοργάνωση της δράσης «Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου» για το έτος 2018, για την οποία ζητάει η Περιφέρεια την προηγούμενη έκδοση της δικής μας απόφασης. Προκειμένου για την αποφυγή βλάβης συμφερόντων του Δήμου, η απόφαση αυτή πρέπει να ληφθεί στο αμέσως επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο που πρόκειται να γίνει στις 30 Ιουλίου διότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συνεδριάσει ξανά περί τα τέλη Αυγούστου, γεγονός που σημαίνει ότι δε θα υπάρχει επαρκής χρόνος για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης που έρχεται προς ψήφιση ενόψει και όλων των άλλων διαδικασιών που πρέπει να τηρηθούν από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

 Κουτεκίδου Μεταμόρφη