ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον απόηχο της 2ης διοργάνωση του Drama Wine Trail , που  διοργανώθηκε από το Δήμο Παρανεστίου στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης με  την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και το Δήμο Δράμας της  Δραμοινογνωσίας 2018, με σκοπό φιλανθρωπικό για το Σωματείο ΑΜΕΑ Δράμας και τον Σύλλογο Παραπληγικών Δράμας, και  με την υποστήριξη των Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αδριανής, Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παρανεστίου, 3ου Συστήματος Προσκόπων, των Drama Runners, της Προτέκτα Δοξάτου & Δράμας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους παραπάνω  υποστηρικτές.

Να ευχαριστήσω επίσης τον ιατρό κ. Σπύρο Αυγουστάτο για την εθελοντική προσφορά των ιατρικών του υπηρεσιών, το Workshop Visual Studio, τους Ζουπίδη Κώστα, Χρυσάνθη Κουρόγλου, Γρηγορία Ιωαννίδου Σωτηριάδου, Δημήτρη Βούλγαρη & Κοσκερίδου Μύρα και Βασίλη Μουρατίδη για το φωτογραφικό υλικό που μας διέθεσαν, τις κυρίες της Αδριανής για την επιμέλεια του μπουφέ που παρατέθηκε στους αθλητές, το Radio Melody 100,5 fm, to Oil Center Μπούφης-Παπαδόπουλος, τους κ. Κυριάκο Μυλόπουλο, Πέτρο Κυπραίο, Γιώργο Π. Κυπραίο, Κώστα Μανωλεσάκη για τη διάθεση μηχανημάτων και αυτοκινήτων τους, τον κ. Γιώργο Βαβρίτσα, την  ομάδα τεχνικής διεύθυνσης του Virgin Forest Trail Ιορδάνη Τσεπεσίδη (τεχνικό διευθυντή του wine trail), Δημήτρη Γεωργίου και Ελένη Τσεπίδου, τους υπαλλήλους του Δήμου Αγαγκιαζόγλου Κωνσταντίνο και Παπαδόπουλο Νικόλαο,  την Κική Παπαζώτου, όλους ανεξαιρέτως όσους συνέδραμαν εθελοντικά ατομικά ή ως μέλη των σωματείων τους, διαθέτοντας το χρόνο και το μεράκι τους απλόχερα για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα Οινοποιεία της περιοχής Αδριανής Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Κτήμα Μανωλεσάκη, Κτήμα Οινογένεσις  και το Κτήμα  Νίκος Λαζαρίδης  στην περιοχή Αγοράς για την υποστήριξή τους και τη χορηγία των προϊόντων τους στους διακριθέντες αθλητές.

Η ομολογημένη, από τα σχόλια των αθλητών που συμμετείχαν,  επιτυχία της φετινής διοργάνωσης αλλά και της παράλληλης εκδηλωσής της  που προετοιμάστηκε  από τον εκπολιτιστικό σύλλογο Παρανεστίου με την οικονομική στήριξη και του Εκπολιτιστιού Συλλόγου Αδριανής και  εκφρασμένη  από τα χαμόγελα των παιδιών που συμμετείχαν σ’ αυτές αλλά και τα σχόλια των γονιών τους, απαλύνουν όλη την ένταση των προηγούμενων ημερών και αντικαθιστούν  την αγωνία με τη γλυκύτατη αίσθηση της αναγνώρισης της μικρότερης ή μεγαλύτερης  προσπάθειας που καθένας μας χρειάστηκε να καταβάλει.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι ενώνοντας δυνάμεις  φορείς και εθελοντές μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για τον τόπο μας.

Θέλω ακόμη να εκφράσω την ιδιαίτερη ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι αρκετοί από τους εθελοντές του 1ου Drama Wine Trail άλλαξαν θέση, συμμετέχοντας ως αθλητές/τριες στον αγώνα, γεγονός που αποδεικνύει ότι το μήνυμα «φροντίζω τον εαυτό μου -αθλούμαι» έχει ήδη αφομοιωθεί.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους αθλητές και τις αθλήτριες που τίμησαν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση.

Περιμένουμε τυχόν παρατηρήσεις για την περαιτέρω βελτίωση της διοργάνωσής μας ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το 3ο Wine Trail στην Αδριανή!

Η Δήμαρχος Παρανεστίου

Αλεξάνδρα Μαρίνα (Αλίκη) Σωτηριάδου