ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Δήμο Παρανεστίου και το Δήμο Δράμας,  με την υποστήριξη του Μορφωτικού  Πολιτιστικού  Συλλόγου Αδριανής, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παρανεστίου ,  του  ΣΔΥΔ DramaRunners,  του Ορειβατικού Συλλόγου, του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας και της Ένωσης Οινοπαραγωγών Δράμας, ο Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου «Drama Wine Trail», στην Αδριανή του Δήμου Παρανεστίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «Δραμοινογνωσίας» και έχει φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του Σωματείου ΑΜΕΑ και του Συλλόγου Παραπληγικών Νομού Δράμας.

Το «Drama Wine Trail» είναι ένας αγώνας 12 χλμ που περνά από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία της Αδριανής. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία πανέμορφη διαδρομή ήπιων χαρακτηριστικών και να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα μικρά παιδιά αθλητών-αθλούμενων-παρατηρητών θα απασχοληθούν με δραστηριότητες που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές. Την ίδια ώρα, πρόσκοποι από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα συμμετέχουν σε ένα μεγάλο παιχνίδι μαζί με παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών που θα βρίσκονται στην Αδριανή, υπό το συντονισμό του 3ου Συστήματος Προσκόπων Δράμας.

Στον τερματισμό θα περιμένουν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της Αδριανής με παραδοσιακά εδέσματα για τους αθλητές – αθλούμενους, σε μία μικρή στάση, λίγο πριν επισκεφτούν τα Οινοποιεία που θα έχουν "Ανοιχτές Πόρτες" με εκδηλώσεις για όλους.

Σας περιμένουμε σε μία μεγάλη γιορτή στην ανοιξιάτικη φύση της Αδριανής, στους μοναδικούς αμπελώνες της και στα διεθνούς φήμης οινοποιεία της!

Ώρα έναρξης του αγώνα 11:00

Ώρες εγγραφών: 8:30 - 10:30

Παράλληλες εκδηλώσεις: 11:30 – 13:30

Δραστηριότητες προσκόπων: 11:30 -12:30

Ανοιχτές πόρτες οινοποιείων: 11:00 – 18:00

Γραφείο Δημάρχου