ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 9/5/2018
Αριθ. Πρωτ.: 1836 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διαφημιστική καταχώρηση σε έντυπο ΜΜΕ»

 

Ο Δήμος Παρανεστίου προκειμένου να προωθήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, να προβληθεί το Παρανέστι με στόχο τον τουρισμό και με ιδιαίτερη έμφαση στον οικοτουρισμό προτίθεται να κάνει μια διαφημιστική καταχώρηση σε ένθετο ταξιδιωτικού περιεχομένου Κυριακάτικης εφημερίδας πανελλήνιας εμβέλειας.

Πρόκειται για τη δημιουργία δισέλιδης μακέτας καταχώρησης με φωτογραφίες από το Παρανέστι και κείμενο με τα αξιόλογα στοιχεία του Παρανεστίου με έμφαση στον οικοτουρισμό, τα οποία θα συνταχθούν από τον ανάδοχο. Στην καταχώρηση υποχρεωτικά θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα λογότυπα, τα οποία θα υποδείξει ο Δήμος Παρανεστίου στον ανάδοχο. Η ολοκληρωμένη μακέτα θα δημοσιευτεί την πρώτη Κυριακή που έπεται της κοινοποίησης της τελικής έγκρισης του σχεδίου της καταχώρησης από το Δήμο Παρανεστίου και τον ΕΟΤ.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 4.960,00€ (τέσσερις χιλιάδες εννιακόσιες εξήντα ευρώ και μηδέν λεπτών),  συμπεριλαμβανομένου 24% Φ.Π.Α. .

Οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται με κάθε πρόσφορο μέσο από τους ενδιαφερόμενους στη Δ/νση: Δήμος Παρανεστίου, Τ.Κ 66 035, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση paranest@otenet.gr με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτές θα παραληφθούν και θα πρωτοκολληθούν μέχρι και την Παρασκευή, 11/05/2018 και ώρα 13:00, με ευθύνη του προσφέροντος.

Δικαιολογητικά συμμετοχής θα ζητηθούν με νέα πρόσκληση αποκλειστικά και μόνο από αυτόν που θα οριστεί ως ανάδοχος.

Η προσφερόμενη συνολική τιμή, που δεν μπορεί να ξεπερνά το ποσό των 4.960,00 ευρώ (τεσσάρων χιλιάδων εξακοσίων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ,  θα αναγράφεται ολογράφως και αριθμητικώς και θα δοθεί υποχρεωτικά σε ευρώ.

Η Δήμαρχος 

Αλεξάνδρα Μαρίνα Σωτηριάδου

Για λήψη σχετικού αρχείου κάντε κλικ εδώ.