ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 15/02/2018

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη 3Κ/2018 (ΦΕΚ τεύχος ΑΣΕΠ 4/02-02-2018). Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και τέσσερεις (4) θέσεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο Παρανεστίου. Συγκεκριμένα: μία (1) θέση ΔΕ ηλεκτρολόγων και τρεις (3) θέσεις ΥΕ εργατών καθαριότητας. 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), με χρήση ατομικών κωδικών, εντός των παρακάτω προθεσμιών:

  • για τη θέση ΔΕ ηλεκτρολόγων από την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00,
  • Για τις θέσεις ΥΕ εργατών καθαριότητας από την Πέμπτη 8 Μαρτίου έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ, με συστημένη επιστολή, υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της, παράβολο τριών ευρώ (3,00 €), φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας και όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία για την αποστολή του παραπάνω φακέλου στο ΑΣΕΠ (με βάση τη σφραγίδα ταχυδρομείου) είναι:

  • για τη θέση ΔΕ ηλεκτρολόγων Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018,
  • για τις θέσεις ΥΕ εργατών καθαριότητας Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, οι οδηγίες συμπλήρωσης και υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, καθώς και όλες οι διευκρινήσεις και επεξηγήσεις, περιέχονται αναλυτικά στην προκήρυξη, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (www.et.gr). Σε ό,τι αφορά στο Δήμο μας, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η χορήγηση των σχετικών βεβαιώσεων και πιστοποιητικών, θα γίνεται το συντομότερο δυνατόν, μετά από κατάθεση γραπτών αιτήσεων με σαφές περιεχόμενο.

 

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ