ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 1/2/2018
Αριθ. Πρωτ.: 349

  ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για συμμετοχή στη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προκήρυξης, για την ανάδειξη προμηθευτή/ών της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας του Δήμου Παρανεστίου.

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την 3/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του
Δήμου Παρανεστίου
κηρύχτηκε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός ως ΑΓΟΝΟΣ για τις ομάδες:
Ομάδα 2- Βενζίνη Αμόλυβδη,
Ομάδα 3-Καύσιμο πετρελαιοκινητήρα ντίζελ και
Ομάδα 4-Συσσωματώματα ξύλου πέλλετ
Επίσης με την
13/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Παρανεστίου πρόκειται να προβεί στην ανάδειξη προμηθευτή/ων της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση προκήρυξης και χωρίς τροποποίηση των όρων της 5/2017 διακήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού που προηγήθηκε, ως προς τις ομάδες προϊόντων που δεν είχαμε συμμετοχή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 παρ.6 και άρθρο 32, παρ. 1 του N.4412/2016.
Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσόν των 
166.289,77 με Φ.Π.Α 24%. (134.104,65 χωρίς Φ.Π.Α).
Προκειμένου να συμμετέχετε στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης θα πρέπει να υποβάλλετε τις προσφορές σας ηλεκτρονικά με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πρόσκληση και στην υπ' αριθ. 5/2017 διακήρυξη (η οποία επισυνάπτεται) του άγονου διαγωνισμού που προηγήθηκε ως προς τις ομάδες προϊόντων που δεν είχαμε συμμετοχή, προσκομίζοντας τα ζητούμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται από τη 5/2017 διακήρυξη.

Όσον αφορά στην εγγυητική επιστολή συμμετοχής, θα καλύπτει το 1% (ένα επί τοις εκατό) της δαπάνης συμμετοχής προ Φ.Π.Α. Σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος δεν καταθέσει προσφορά για το σύνολο των ομάδων η απαιτούμενη εγγυητική συμμετοχής
ορίζεται στο ποσό που αναλογεί. Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ΄αριθμ 5
/2017 διακήρυξη της Δημάρχου. Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά σύμφωνα με τα οριζόμενα στην διακήρυξη της Δημάρχου.
Αναλυτικότερα οι προμήθειες χωρίζονται στις εξής ομάδες:
Οι ενδεικτικές τιμές του προϋπολογισμού είναι από το εβδομαδιαίο δελτίο επισκόπησης τιμών του Παρατηρητηρίου καυσίμων ( με αριθμ. Πρωτ. 3089/05-10-2017) για το Νομό Δράμας .

Για περισσότερες πληροφορίες και να λάβετε τα σχετικά αρχεία κάντε κλικ εδώ