ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Παρανεστίου συμμετέχει στις δράσεις που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Περιβάλλον και Πολιτισμός 2017 : "Πνοές Ανέμων"

Οι δράσεις ξεκινούν την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, από την ακρόπολη Πλατανιάς. Στις 9.00 π.μ. στο δημοτικό σχολείο Πλατανιάς η κυρία Πουλιούδη Βασιλική θα ενημερώσει για τα αρχαιολογικά δεδομένα μέσω φωτογραφικού υλικού  με τις ανασκαφικές δράσεις από την έκθεση φωτογραφίας της Πλατανιάς και ενημέρωση με θέμα τις ανεμογεννήτριες από εκπροσώπους της εταιρείας ΙΚΤΙΝΟΣ. Κατόπιν θα ακολουθήσει επίσκεψη στον αρχαιολογικό  χώρο.

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στις 9:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης για τα αρχαιολογικά δεδομένα της Αδριανής στην αίθουσα του κοινοτικού διαμερίσματος Αδριανής από την κυρία Πουλιούδη Βασιλική και ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες από τους εκπροσώπους της εταιρείας ΙΚΤΙΝΟΣ. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της ακρόπολης Αδριανής.

Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 19:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα «Περιβάλλον και Πολιτισμός 2017: «Πνοές Ανέμων» για το κοινό στη κεντρική αίθουσα του Διοικητηρίου Δράμας. 

 

Γραφείο Δημάρχου Παρανεστίου

 

Αλίκης Σωτηριάδου