α πλαίσια της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, τo Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:30 πραγματοποιήθηκε η τελετή Αφής της Φλόγας στον Δήμο Παρανεστίου με την συμμετοχή μαθητών.

Οι μαθητές «λαμπαδηδρόμοι» μετέφεραν τη «Φλόγα της Αγάπης»  διανύοντας διαδρομή στην τοπική κοινότητα Παρανεστίου στέλνοντας με ελπίδα και ενθουσιασμό το μήνυμα  της εθελοντικής προσφοράς αίματος, μια πράξη αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας. Τα παιδιά συμμετείχαν στη δράση «από καρδιάς…» του Κέντρου Κοινότητας Παρανεστίου προσθέτοντας την δική τους «σταγόνα» σε αναμνηστικό κολάζ της εκδήλωσης. Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στην κεντρική πλατεία Παρανεστίου από την κα Τσακίρη Αθηνά Δημοτική Σύμβουλο και εκπαιδευτικό και τον κο Παρλόγλου Μιχάλη Δημοτικό Σύμβουλο και εθελοντή αιμοδότη, τονίζοντας την σημασία και την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

Η Δήμαρχος Παρανεστίου ευχαριστεί το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας  Δήμου Παρανεστίου για την άψογη προετοιμασία και διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 

Γραφείο Δημάρχου Παρανεστίου

 

Αλίκης Σωτηριάδου