ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 23/06/2017
Αριθ. Πρωτ.: 2884
Αριθ. Συνεδρίασης: 19

 

Π ρ ο ς 

  1. ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
  2. ΜΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  3. ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

 

     Σε εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 10 του άρθρου 3 «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου» του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ (Αριθ. Αποφ. 117/2011) σύμφωνα με τις οποίες:   

«10.Αν υφίστανται λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης στο χρόνο που έχει ορισθεί με την πρόσκληση, τότε ο Πρόεδρος γνωστοποιεί στους συμβούλους εγγράφως ή με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο έγκαιρα την αναβολή της συνεδρίασης αναφέροντας και τους λόγους της αναβολής. Στην περίπτωση αυτή η συνεδρίαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, άμεσα, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σε χρόνο που προσδιορίζει ο Πρόεδρος, χωρίς να είναι απαραίτητο να τηρηθεί η προθεσμία των τριών τουλάχιστον ημερών για την γνωστοποίηση της.»

  Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:30, 19η  Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση, αναβάλλετε λόγω ύπαρξης τεχνικού προβλήματος των συσκευών καταγραφής ήχου της συνεδρίασης.

                                                                                           Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

                                                                                         Κουτεκίδου Μεταμόρφη