ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ
Παρανέστι, 4/5/2017
Αριθ. Πρωτ.: 2049
Αριθ. Συνεδρίασης: 10

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Παρανεστίου την 8η   του μηνός  Μαϊου  του έτους 2017, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. σε  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής,   για τη συζήτηση και λήψη απόφασης  για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση απολογισμού Δήμου Παρανεστίου οικον. Έτους 2016.
  2. Έγκριση της 5ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικον. έτους 2017.
  3. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκδίκαση της αγωγής του Μπαφέρα Νικόλαου του Αθανασίου κατά του Δήμου Παρανεστίου, η οποία θα εκδικαστεί στο Ειρηνοδικείο Δράμας .
  4. Έγκριση του πρακτικού της Διενέργειας της Δημόσιας κλήρωσης για την παραχώρηση του περιπτέρου της Τ.Κ. Αδριανής σε ΑΜΕΑ / Πολύτεκνους / Μόνιμους αξιωματικούς, ανθυπασπιστές και υπαξιωματικούς, δόκιμους έφεδρους αξιωματικούς και οπλίτες θητείας που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20η Ιουλίου έως την 20η Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφινού και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου.
  5. Έγκριση του Πρακτικού της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση των περιπτέρου στους οικισμούς Νικηφόρου και Πλατανιάς .
  6. Έγκριση του πρακτικού 1 της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση της προκήρυξης, για την ανάδειξη προμηθευτή/ών της Εργασίας/Προμήθειας με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017» για τις ανάγκες του Δήμου Παρανεστίου και μόνο για τις ομάδες της 3/2017 τεχνικής μελέτης: Ομάδα α- Εργασίες Επισκευής και Συντήρησης και Ομάδα β- Προμήθεια Ανταλλακτικών .
  7. Έγκριση δαπάνης για την πληρωμή προς την ΔΕΔΔΗΕ της τοποθέτησης ενός (1) στύλου και ενός (1) Φ.Σ. S17 στον οικισμό Νικηφόρου.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, τα τακτικά μέλη θα πρέπει να ειδοποιήσουν έγκαιρα τον γραμματέα της επιτροπής ώστε να ειδοποιηθούν οι αναπληρωτές τους.

Η Πρόεδρος

Σωτηριάδου Αλεξάνδρα Μαρίνα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ